Continuarea telenuvelei. Lipsesc, sau nu, manelele.
Ieri, sun la protectia copilului Botosani, ma prezint , si ii rog sa vorbesc cu d-na Roxana Amarini, asistentul social care se ocupa de caz.
Concret, o intreb daca in urma sesizarii mele a vazut copiii, luni fiind doua saptamani de cand nu i-am mai vazut, fiind sechestrati. Nu i-a vazut, inca, dar astazi sunt programati pentru evaluare psihologica. Nu m-a chemat, nu m-a anuntat si pe mine despre aceasta evaluare psihologica, in calitate de parinte.
Astazi la ora 08:00 ma prezint la secretara institutiei din Botosani si-o intreb de ora, locul in care are sa aiba evaluarea, vrand sa-i vad pe copii. Nu stie. Intreb de sefa serviciului...astazi este in delegatie.
Ma duc la d-na asistenta sociala Roxana Amarini. Foarte mirata cand m-a vazut la Botosani, acolo. O intreb de ora la care are sa aiba loc evaluarea, si-mi spune ca nu poate sa-mi zica. Il sun pe avocat, acesta imi spune ca sunt tatal si am tot dreptul sa stiu ceea ce se intampla cu copiii mei.
Intr-un final D-na Roxana Amarini imi zice ca la ora 10:00 sunt programati sa vina copiii si sotia.Inainte de ora 10:00 imi spune ca a sunat-o pe sotie, i-a spus ca sunt si eu acolo, iar sotia nu vrea sa aduca copiii.
Am stat pana la inchiderea programului, spunandu-mi-se initial de ora 13:00, apoi de 13:30, sperand ca poate are sa vina cu copiii.
Sa va spun ca baiatul era aproape nedespartit de mine, spunandu-mi de cateva ori pe zi ca ma iubeste, vrand sa stea doar cu mine, pazindu-ma si la buda pana ieseam, plangand ori de cate ori ieseam din casa, fiindca nu vroia sa ramana cu mama lui....
Sa-mi pun intrebari de genul, ce stie baiatul de tatal lui, unde este?
Evident ca gasca de...(sotie, socru, soacra) stie de reactia copilului fata de mine si evita intalnirea.
Evident ca autoritatilor li se par, probabil, anormal stand de la 08 la 13;30 asteptand sa-mi vad copiii.
Sa va spun ca am vazut un copil cu handicap care urla in fata intrarii, venind de undeva din spate(presupun ca sunt cazati acolo) si intr-un tarziu a venit cineva sa-l ia. Spunandu-le ca nu mi se pare normal sa fie lasat singur, sa fie lasat sa ajunga la intrarea unde se fac sesizari si unde vin copii normali pentru evaluari...
Sa va zic ca peretii sunt plini de ,,slogane’’, vedete iar pe tancii mei nu i-a vazut inca nimeni, in doua saptamani...Tinand cont de acuzatiile aduse...se merge pe noroc...
Evident sunt si alte cazuri, poate mult mai grave....
La Botosani la protectia copilului am depus doua sesizari, in a doua aducand elemente noi, mult mai dure.
A doua sesizare n-am postat-o, sa vad ce zice avocatul.
Legat de anormalitatile, ,,increngaturile’’ de acolo mai am de spus multe...
Sotia, OBADA IULIANA (0751/836853) din Botosani , inca Molie Iuliana a terminat Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei (pedagogie-institutor), din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi,fara licenta data de cativa ani.
Un viitor cadru didactic stralucit.
Nu-i cunosc nici un coleg, se izolase in casa. Acum cca.6 ani, la Botosani, idem. M-am insurat cu o neinteleasa de societate, care n-a lucrat o ora in 12 ani de casnicie, experta in furatul tuturor bunurilor din casa (de trei ori). Sa va spun ca legat de furt nu m-a sunat nimeni...
Asta-i normalitatea in care traim, pe care-o meritam, neluind atitudine. Eu sunt ,,recalcitrant’’, luind atitudine asupra parintelui a carui copil arunca cu pietre pe tobogan in parc, ,,recalcitrant’’ cand cineva nu respecta randul, un anormal.Revin cu intrebarea:
CAND IMI POT VEDEA COPIII?
Voi (tati/mame...) ce-ati face daca....daca , dimineata nu v-ati gasi copiii acasa, nu sunteti lasati sa-i vedeti... excluzand sau nu primul raspuns rational ca, n-ati fi asa de prosti/toleranti ca mine sa vi se intample- a treia oara cu furatul bunurilor (in celelalte doua cazuri nu existau copiii, a fost din locuinta personala, in Botosani)?
Are importanta ca are sa fie, poate, institutor, trebuind sa educe(prin joaca, exemple... si nu cum o face acum) un numar de cca.30 de copii?
Aceasta postare a fost editata de mol: 06 iulie 2012 - 06:17