Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
3664 replies to this topic

#2526 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 13 august 2011 - 08:36

A judeca "sex-appealul" unei masini, e o copilarie. E drept, explicabil la varsta ta ....
Poti judeca o masina dupa calitatea executiei, performante, fiabilitate, pret.
BMW a facut dintotdeauna masini cu tenta sportiva, pe cand MB a urmarit in primul rand calitatea/detaliile. Ca in ultimii ( zeci de ) ani au inceput s-o dea in bara e alta poveste, dar nu poate fi trecuta cu vederea fragilitatea ( sa nu spun proasta calitate ) de care dau dovada ambele branduri. Daca la un hyundai faptul ca masina revine in atelier pe perioada garantiei se scuza si poate fi judecata prin prisma pretului foarte modest, la MB si BMW faptul ca atelierul e relativ plin de masini noi arata foarte clar ca pretul platit pe masina se refera defapt la emblema si nimic mai mult.
Nu trebuie sa fii cunoscator in domeniu sa realizezi ca masinile BMW sunt ( extrem de bland spus ) supraevaluate. Dar daca exista snobi care sa dea banii pe ele, de ce nu s-ar mentine preturile aberant de mari ?
La MB situatia e cu totul alta, preturile fiind mult mai aproape de realitate, masinile ramanad in zona "premium. Zona din pacate neatinsa de BMW care e la ani lumina - in urma - fata de MB la capitolul finisaje + calitate.
Fara sa mai aduc aminte de faptul ca la BMW, toate masinile din gama inferioara seriei 3 sunt comparabile dpdv finisaje cu masinile koreene !!
Daca ne mai uitam si cum "arata", koreenele dau clasa detasat gamei de care vorbim a behemveului !

ultimele modele BMW stau ceva mai bine la interior,si E46 era ok in echiparile superioare.Fiabilitatea pare sa fi crescut un pic la E90 ,seria 1 si X3 stau si ele bine.Clar preturile sunt mari pentru ce ofera.
In rest cum am mai zis unii iau BMW pentru ca da bine la public altii din placere,din pacare ultima categorie a inceput sa scada.

PS:si da le-am vazut live(interioarele zic :blush: )

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 13 august 2011 - 08:37

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#2527 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 13 august 2011 - 08:39

@Relu nu, am stat in Seria 5 si Seria 6 si le-am luat la pipait :blush: iar Seria 7 e la fel. X3 nu stiu cum e, dar X1 e jalnic, la fel ca actualul Seria 3...de Seria 1 nu mai zic.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2528 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 13 august 2011 - 08:43

.......
In rest cum am mai zis unii iau BMW pentru ca da bine la public altii din placere,din pacare ultima categorie a inceput sa scada.
.......

Categoria celor care-si iau bmw ( cu foarte mici exceptii ) e extrem de clar definita.

@Relu ..
... dar X1 e jalnic, la fel ca actualul Seria 3...de Seria 1 nu mai zic.

Pai daca acum imi dai dreptate, de ce puii mei ma contrazici cateva posturi inainte ??? :blush:

Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 august 2011 - 08:43

• 0

#2529 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 09:05

nenea citeste bre cu atentie, cum spui tu :blush:, am spus ca noile generatii...iar dintre astea doar X1 e nasol....iar X3 nu stiu...5er, 6e5, 7er nu sunt nasoale
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2530 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 13 august 2011 - 09:36

A judeca "sex-appealul" unei masini, e o copilarie. E drept, explicabil la varsta ta ....

La varsta lui George, cu un copil mic acasa? Nu prea e... :blush:

Interioarele la BMW Seria 1 si X1 sunt absolut jalnice. Chiar nu pot intelege cum pot da unii papagali atatia bani pe astfel de carute.
  • 0

#2531 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 13 august 2011 - 09:39

cine-i mai tare ciak noris sau brus lii? :blush:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#2532 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 09:40

http://www.bmwclub.r...0d-x-drive-f25/

@pejte eu as lua un 130i sau X1 2,8i pentru ca mi se rupe de interior :)

later edit:bine la versiunile de "sus" si interioarele par mai ok :blush:

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 13 august 2011 - 09:40

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#2533 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 13 august 2011 - 10:00

da' un 123 ce ar avea ?
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2534 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 10:11

@alias: d-ul ala in coada :blush:
@ales230ro: la 37.000( Seria 1) respectiv 42.000E (X1) cam ai pretentia sa ai macar un interior ok. Alea doua nu au.
  • 0

#2535 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 13 august 2011 - 10:36

masinile cu cel mai mare sex-appeal, sunt cele in care poti face sex cat mai comod
Deci o duba, sau o caravana d-aia americaneasca e cea mai "sex-apelita" :blush:
  • 0

#2536 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 02:20

La varsta lui George, cu un copil mic acasa? Nu prea e... :blush:

La cata experienta are el fata de tine in domeniul auto, poate vorbi despre "placerea de a privi", din punctul lui de vedere.

Interioarele la BMW Seria 1 si X1 sunt absolut jalnice. Chiar nu pot intelege cum pot da unii papagali atatia bani pe astfel de carute.

De ce jignesti ? Pe tine nu te-a facut nimeni papagal ca ti-ai luat caruta la pret de masina.
  • 0

#2537 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 02:32

La cata experienta are el fata de tine in domeniul auto, poate vorbi despre "placerea de a privi", din punctul lui de vedere.

Iar o freci si te iei de mine aiurea.
El a zis de sex-appeal. Eu la fel. Evident totul e subiectiv asa ca doar vorbim vorbe.

Cum eu nu mai iau de orezarata ta ca are bord de dacie, nici tu nu te lua de hopelu meu ca e caruta.

De tine nu se ia nimeni cand vorbesti de iphoane :blush:

Aceasta postare a fost editata de pejte: 13 august 2011 - 02:34

• 0

#2538 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 02:36

nenea citeste bre cu atentie, cum spui tu :blush:, am spus ca noile generatii...iar dintre astea doar X1 e nasol....iar X3 nu stiu...5er, 6e5, 7er nu sunt nasoale

Mi-e teama ca TU ar trebui sa citesti cu MARE atentie ce scriu !

......
Fara sa mai aduc aminte de faptul ca la BMW, toate masinile din gama inferioara seriei 3 sunt comparabile dpdv finisaje cu masinile koreene !!
......

Peste seria 3 nu sunt ( chiar ) nasoale, dar n-au legatura cu clasa "premium" nici daca le dai cu pudra !

Haudi da clasa behemveului la finisari !!
  • 0

#2539 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 13 august 2011 - 02:57

...ti-ai luat caruta la pret de masina.

noah ba, ai grije unde bati :blush: :) :)

chiar ma gandeam cat mai trece pana aduceti haudi in schema sa dea lectii la "conservele" alea de benve si mertzan :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#2540 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 03:06

Mi-e teama ca TU ar trebui sa citesti cu MARE atentie ce scriu !

Peste seria 3 nu sunt ( chiar ) nasoale, dar n-au legatura cu clasa "premium" nici daca le dai cu pudra !

motoarele si caroseria e premium :blush:

@ska opelul e un fel de chevrolet :)

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 13 august 2011 - 03:07

• 0

#2541 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 13 august 2011 - 03:28

Eu ma abtin,sunteti destui la mascareli:lol:.....ma conserv pentru diseara,acolo ma enervez dar pe bani........
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#2542 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 03:33

@Relu pai am citit si ai zis, dupa cum ai repetat acum ca cele peste 3er n-au nicio treaba cu premium. Dar eu nu sunt de acord, asta tot spuneam in posturile anterioare. In cazul generatiilor anterioare ai dreptate, dar daca astea actuale nu sunt premium, atunci nu stiu ce sa zic. Alea vechi sunt la fel de premium la materiale si finisari precum Subaru, adica OK si atat....bine in unele cazuri au plastice ca in Accent sau mai rau :blush: Dar astea noi nu, cu exceptia lui X1.
  • 0

#2543 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 13 august 2011 - 03:42

Nu are sens sa va zic ca e luna plina... Studiez reactiile celor din jur in perioada premergatoare (2-3 zile) si in ziua cu luna plina, de mai bine de 9 ani, de cand s-a nascut Junior. Care e la fel de irascibil in perioadele astea. Si deseori si eu. Si altii. E natural. Deja cand vad ca ma enervez, primul lucru e sa vad cum e luna :blush: Daca "se umple", ma calmez instant ca stiu ca nu am ce face :)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#2544 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 03:45

Eu nu sunt mai irascibil, sunt la fel. Poate doar faptul ca m-am bagat in polemica, desi ma feresc de obicei, sa aiba legatura cu luna :blush:
  • 0

#2545 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 13 august 2011 - 04:02

Bah, care n-ai basca pe-acilea?? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif

:blush: :) :)
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2546 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 13 august 2011 - 05:23

@Relu nu, am stat in Seria 5 si Seria 6 si le-am luat la pipait :blush: iar Seria 7 e la fel. X3 nu stiu cum e, dar X1 e jalnic, la fel ca actualul Seria 3...de Seria 1 nu mai zic.

deci actualul Seria 3 e jalnic... hm....jalnic comparativ cu ce?

o fi audi cel mai tare in finisaje, dar pentru mine audi nu are nici un fel de sexappeal, cum zicea george, in vreme ce lui oaspete audi ii place la nebunie... cind o sa sa intelegem ca suntem diferiti si avem opinii diferite, si pentru asta cred ca nu e nevoie sa ne jignim...

adica: la Subaru daca nu are plastice in interior fabuloase, putem sa zicem ca "nu e important plasticul de pe bord" in vreme ce la bmw, tocmai "plasticul de pe bord" este motivul pentru care masinile sunt niste gunoaie. George este fan Mercedes, are o relatie speciala cu marca asta si un dealer al ei, este subiectiv. Toti suntem subiectivi in felul nostru. Sa nu uitam ce probleme mari de reliability a avut generatia precedenta de E-Class. Unora nu le place design-ul patratos, interior si exterior, al unora din noile Mercedes-uri (E, GLK - culmea, mie imi plac)

Ce face BMW este sa stimuleze discriminarea de gradul 3, prin care clientii se autoselecteaza, fac special Seria 1 si X1 mai nasoale, ca sa impinga pe unii spre Seria 3 si X3, la fel Seria 3 si X3 putin mai nasoale decit Seria 5 si X5 etc. Audi nu poate sa faca jocul asta pentru ca A3 trebuie sa fie premium ca sa justifice diferenta de pret fata de Golf etc. Si oricum in rest masinile sunt ca niste matriosti (A4/A6/A8).
Ca sa fiu mai clar, uite o paralela: companiile aviatice fac in mod special locurile de la clasa economic atit de inguste si incomode, pentru a ii determina pe unii calatori sa plateasca upgrade-ul la clasa business sau executive. Daca locurile la clasa economic ar fi putin mai confortabile, atunci nu ar mai merge nimeni la business class.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 13 august 2011 - 05:23

• 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#2547 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 13 august 2011 - 05:32

Chiar la nebunie nu pot spune ca imi place Audi.
Apreciez anumite combinatii. De exemplu, A4 kombi cu 3,0tdi si quattro ar fi masina perfecta, poate mai putin spatiul rezervat celor ce calatoresc in spate.
A6 actual e o masina ok, nimic de spus, dar nu impresioneaza 'decisiv'.
A8 e chiar fain, dar A7 nu e chiar cireasa de pe tort. A5 in schimb e o beauty.
Allroad-urile sunt iarasi niste masini super, dar pretul platit e cam mare...asa ca raman la balena mea, care imi da cate putin din toate, fara sa ma sece la portofel.

BMW-ul a fost mereu o marca apreciata, dar care nu m-a atras in mod deosebit. La fel, si Mercu, dar aici am niste favorite.
Fiind o fire mai pragmatica, nu am balit prea mult in fata exemplarelor care imi depasesc puterea de cumparare.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2548 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 13 august 2011 - 05:35

Nu sunt subiectiv zic eu. C ul meu am recunoscut ca a fost o masina care nu mi se potrivea

Vechea generatie de e klasse adica 211 le nu a avut decat o problema prea tare mediatizata. Aia e o masina extraordinare in rest. Problemele ei toate au disparut dupa facelift. Sbc ul cu functionalitate de hold a fost problema.
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#2549 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 13 august 2011 - 10:15

Haoleo, daca l-ati hadus pe haudi in discutie hatunci nu pot sta deoparte. Imi plac cum arata masinile astea ceva de speriat. Pur si simplu, ating undeva o coarda care nu stiam ca exista. Si fara gluma imi plac de pe vremea lui A100 prin '90 (A80 nu imi placea asa de mult). Cred ca de departe e marca unde imi plac cele mai multe modele.

Aceasta postare a fost editata de Forester: 13 august 2011 - 10:15

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2550 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 13 august 2011 - 10:27

deci actualul Seria 3 e jalnic... hm....jalnic comparativ cu ce?
....

Simplu: comparativ cu alta masina la acelasi pret !

.......
adica: la Subaru daca nu are plastice in interior fabuloase, putem sa zicem ca "nu e important plasticul de pe bord" in vreme ce la bmw, tocmai "plasticul de pe bord" este motivul pentru care masinile sunt niste gunoaie..
....

Subaru nu a avut si nu va avea niciodata pretentia de masina "premium" precum BMW. Dar la aceeasi bani ( fara sa te superi ) Subaru ofera masini stratosferice fata de BMW !
Cu banii dati pe o seria 3 "entry" ( dpdv motorizare ), iti iei DOUA !!! masini Subaru !

.........
Ca sa fiu mai clar, uite o paralela: companiile aviatice fac in mod special locurile de la clasa economic atit de inguste si incomode, pentru a ii determina pe unii calatori sa plateasca upgrade-ul la clasa business sau executive. Daca locurile la clasa economic ar fi putin mai confortabile, atunci nu ar mai merge nimeni la business class.

Cum pusca mea sa nu aleg "real business" de la o companie, in loc de "economic" de la BMW ???? Numai pentru ca scrie "behemvee" pe avion ??? :blush:

Aceasta postare a fost editata de Relu: 13 august 2011 - 10:45

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi