Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
3664 replies to this topic

#2601 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 15 august 2011 - 04:28

Ai dreptate,in afara ta si a sotiei,restul lumii sunt idioti,e timpul sa trimitem mail-uri la fabricantii de auto,sa nu mai faca break-uri ,ca le face degeaba....Si ce clasa e asta,berlina cu hayon?Ia uimeste-ne cu capacitatea volumetrica,a portbagajului,in litri ,:)de la castravetele ce ai inchiriat comparativ cu al tau...
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#2602 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 15 august 2011 - 05:25

Nu ma voi obosi sa iti raspund. De asemenea, nu ma voi mai obosi sa iti mai raspund vreodata. Nu tin minte sa te fi jignit vreodata, insa tu o faci repetat si inca, lipsit de subtilitate, jignesti si alt membru al familiei mele. Succes in viata ta in continuare.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#2603 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 07:01

Omule,nici o intentie sa te jignesc,dar continui pe o pista aiurea,atita tot.Repet,nici o intentie de flame,daca recitesti,-daca ai probleme de perceptie a realitatii,te-am trimis ironic la un control....apoi insisti ca si ai tai sunt convinsi de ceea ce sustii...Rumega postarile si sper sa iti revii...:lol:
  • 0

#2604 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 07:19

Ce sa rumeg man? Ca am bagat bagajele in a mea si in aialalta nu au incaput? Atentie, nu ma intereseaza sa am bagaje pana sus in tavan, vreau sa vad in spate prin luneta. Zi-mi ce e gresit? Da, portbagajul de break e mai mare fata de cel de sedan / berlina cu hayon dar DOAR daca tragi spanacu ala de cortina sau cum ii zice si pui bagajele pana sus, altfel nu. De aici intrebarea mea fireasca: la ce bun un break daca, ca sa pot folosi tot portbagajul ala mega incapator, trebuie sa nu mai vad in spate? Si, ca tot intrebai de capacitati, al meu are 500 litri, zice-se ca ala de la 508SW are 660. Unde au fost cei 160litri suplimentari cand am avut nevoie?

Apropos, uite berline cu hayon (la Mondeo s-a chemat "liftback"):

Imagine amplasata Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 august 2011 - 07:32

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#2605 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 15 august 2011 - 07:40

1Q-le, fii antena:
- asadar recunosti ca la break portbagajul e mai mare ( ca d-aia s-a inventat breaku ) :lol:
- tocmai acea "cortina" care se pliaza face diferenta intre break si ce ai tu, marind substantial volumul portbagajului
- daca ai de carat bagaje voluminoase si/sau multe, e mai mult decat evident ca breakul e alegerea cea mai buna
- pentru situatiile in care ai de carat, poti folosi foarte bine oglinzile laterale. Sa nu-mi spui ca tiristii sau cei cu dube plang pe drum ca nu vad direct in spate ;)
- cei 160 litri in plus ( deloc de neglijat ) sunt FIX de la cortina pana la plafon !
- si in final, insasi faptul ca in portbagajul breakurilor incap bagaje mai MARI este cel mai important lucru ! ;)

iete portbagaj la un mondeo, care n-are nicio legatura cu portbagajul tau ! :D

Imagine amplasata

Sau aici !!! :D

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 07:48

• 0

#2606 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 08:56

daca ai cotit-o acum ca vrei sa vezi prin luneta,eu ies din discutie,imi insulti inteligenta.............
  • 0

#2607 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 15 august 2011 - 09:42

Frecati menta degeaba;
La masina lui viperatul, vede obligatoriu in spate in momentul in care a inchis portbagajul. Asa ca pretentia lui de la orice alta masina mi se pare rezonabila.
Mai mult de atat, Outback-ul care era supergeneros la porbagaj avea 460L/990L/1600L, asa ca cei 500L ai Ford-ului sedan sunt o performanta.
Si mai conteaza si cum este desenat spatiul din portbagaj ca noi nu caram baloane. (asa cum cred cei de la marketing, ca sa le iasa cifrele)

Aceasta postare a fost editata de alias: 15 august 2011 - 09:43

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2608 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 09:51

Adicatelea TU spui ca varianta masinii lu' 1Q-u e superioara celei break, cand vine vorba de portbagaj ???? :lol:
  • 0

#2609 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 15 august 2011 - 09:52

As vrea sa-l vad pe Relu care uraste foliile pt ca-i micsoreaza vizibilitatea,cum incarca break-ul pana la plafon. Ala e bun doar cand iti iei ceva voluminos in rest degeaba. Daca pui pachete,pachetele si ai o frana de urgenta...
  • 0

#2610 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 15 august 2011 - 09:56

Nu ma bag in discutie decat sa-i spun lui tibitu ca eu l-am vazut pe Relu asa :lol: la Cheile Gradistei la intalnire :D Deci a facut-o si p'asta.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2611 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 15 august 2011 - 09:57

Mai, break-ul meu are portbagaj mic in cifre (400 litri), dar tocmai ca e break e mare smecherie. Pot sa pun multe in el, are suprafata mare, iar copertina este flexibila, asa incat in realitatea cred ca pot pune sub copertina vreo 500 de litri, chiar daca sta umflata. Si nici macar nu-i vad motul in retrovizoare. Deci nu-mi zboara nimic orice frana as pune.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2612 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 09:59

As vrea sa-l vad pe Relu care uraste foliile pt ca-i micsoreaza vizibilitatea,cum incarca break-ul pana la plafon. Ala e bun doar cand iti iei ceva voluminos in rest degeaba. Daca pui pachete,pachetele si ai o frana de urgenta...

Se vede ca n-ai avut breakuri. Eu de 7 ani am schimbat 3, si niciuna nu a avut portbagaj mare. Ce spui tu e un non-sens, nu vine nimic peste tine ( ca nu pui bile in portbagaj ), si forma portbagajului e de cele mai multe ori mai importanta decat volumul lui !
Partea cu vizibilitatea e ( ca deobicei ) exagerata, pentru ca nu mergi zilnic cu portbagajul plin, si cele cateva zile ( maxim ) pe an, poti circula super civilizat privind in oglinzile laterale.

Nu ma bag in discutie decat sa-i spun lui tibitu ca eu l-am vazut pe Relu asa :lol: la Cheile Gradistei la intalnire ;) Deci a facut-o si p'asta.

Ia zii nene, cate bagaje am scos din handeiu ala cu portbagaj "mic" ?? :D
  • 0

#2613 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 09:59

@ kinder cu k mic : Adica tibitu cu t mic, Relu cu R mare? tuti fata aia :lol:

Din cate am vazut, va(se) certati pe incarcatul pana la plafon.

Forester , dc ai placa de carton si nu copertina ce faci?

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 15 august 2011 - 10:00

• 0

#2614 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:03

......

1- o lasi acasa
2- o pui IN portbagaj, PARALELA cu bancheta !
3- iti iei masina chinezeasca cu copertina ! :lol:

Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 10:04

• 0

#2615 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 15 august 2011 - 10:05

Bai eu nu imi dadeam seama cum dracu au incaput atatea si 5 persoane in masina, e drept ca 2 copii dar totusi. Impreza are portbagajul destul de mic, dar ca break e ok.

Eu am avut in familie un Megane 1 break si desi avea portbagajul mai mare decat al Imprezei, sensibil mai mare, tot depaseam nivelul. Dar nu pana la plafon, se vedea intotdeauna, desi zice Relu bine ca pentru un drum nu moare nimeni daca merge la fel ca in duba ;)

LE: @tibitu daca asa ai idu :D :lol:

Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 15 august 2011 - 10:06

• 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2616 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:10

2- o pui IN portbagaj, PARALELA cu bancheta !

Ma refeream la spusele lui Forester, ca n-are nimic ca se muleaza. E ok si ce ziceti voi dar si 1q, nici eu n-as merge cu ea umpluta pana la plafon. Pana mea, mai bine iti iei cosciug d-ala pe masina daca tot ai de carat atatea de nu-ti ajunge portbagajul.
  • 0

#2617 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:10

faza de cacao fuse ca s-a batut cu pumnii in piept,si in final cind a realizat ca nu are dreptate a dat-o in vizibilitate redusa,cum faceam cind eram copii.....:lol:
  • 0

#2618 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:12

...

Adica daca ai masina nemteasca, nu? :lol: :D
O vinzi, iei o orezara, vorba lu' Relu si de diferenta faci si un concediu in Maldive! ;)
  • 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2619 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:15

Ma refeream la spusele lui Forester, ca n-are nimic ca se muleaza. E ok si ce ziceti voi dar si 1q, nici eu n-as merge cu ea umpluta pana la plafon. Pana mea, mai bine iti iei cosciug d-ala pe masina daca tot ai de carat atatea de nu-ti ajunge portbagajul.

Bai OMULE, breakurile au avantajul fata de restul masinilor, TOCMAI ca poti pune PANA SUS bagajele !!
  • 0

#2620 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:19

orezarele koreene au placa de carton :lol:
@Relu asa o fi, eu n-as pune bagaje pana sus si sa am kinderul pe bancheta din spate. Si poate m-ar deranja si la vizibilitate ,macar la manevrele cu spatele, desi am condus si duba.
  • 0

#2621 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:25

faza de cacao fuse ca s-a batut cu pumnii in piept,si in final cind a realizat ca nu are dreptate a dat-o in vizibilitate redusa,cum faceam cind eram copii.....:lol:

Ramane valabila chestia care am spus-o mai sus pe pagina asta. Ca sa iti desenez, dpmdv, un portbagaj nu inseamna ceva care imi taie luneta, capisci? Mi se falfaie ca pot umple pana in tavan, nu car nici caramizi nici prafuri. Mi se pare absurd sau hilar sa incarc pana sus. De asemenea, mi se pare aberant si poate chiar periculos sa fac asta pentru prima data in viata intr-o masina total necunoscuta, intr-o tara total necunoscuta. Daca altii gandesc altfel (pe hartie / taste), e treaba lor, din nou mi se falfaie (nu mult ca bate la ochi).
As vrea sa stiu pe ce criterii se masoara volumele portbagajelor in situatia asta. De ce la utilitare se masoara pana in tavan lasand la o parte vizibilitatea (la ce mama naibii mai au geam in spate atunci?) si la altii nu? In definitiv si la a mea se scoate placa la nevoie. Si apar niste litri in plus. Multi.
  • 0

Flickr - pozele mele

#2622 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:26

orezarele koreene au placa de carton :D
@Relu asa o fi, eu n-as pune bagaje pana sus si sa am kinderul pe bancheta din spate. Si poate m-ar deranja si la vizibilitate ,macar la manevrele cu spatele, desi am condus si duba.

Cand e nevoie, sa vezi ce le pui... Am mers odata la mare 2 familii (4 adulti si 1 copil, dar fara scaun) in my beloved Tico! ;) Am pus bagaje pana la o palme sub plafon, si imi era suficient sa vad in spate (ca si io am damblaua sa vad in retrovizoarea centrala). E adevarat ca in afara de mine ca eram sofer, restul aveau bagaje si in chiloti, dar a fost un concediu foarte fain... :lol:

Aceasta postare a fost editata de Forester: 15 august 2011 - 10:26

• 0

#2623 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:27

....

Gresesti MULT, si asta pentru ca nu ai avut break pana acum sa vezi cum e. Ia uita-te cat loc ai de la tetiere pana la plafon, si vezi ca NU are cum veni nimic peste tine ! Asta daca nu vrei sa cari scandurele stivuite peste bagaje ....

Uite de imi place mie breakul si nu as mai lua ( daca as putea alege, evident ) altceva pentru nimic in lume.

Fisier atasat  Picture 15.png   1,34MB   15 downloads

Printre bagajele a 3 pescari, erau si 4 ( PATRU ) scaune pliante !
Si masina e una cu portbagaj extrem de modest PANA la jaluzea.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 10:28

• 0

#2624 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 15 august 2011 - 10:34

Da nene, de acord cu tine pentru cazul tau. Pentru cazul meu concret la acel moment, in care aveam bagaje mari, nu a fost o solutie. Pentru ca indiferent cum le-am asezat, unul statea motz si nu se mai vedea nimic in spate. Eu unul nu merg asa. Fiecare si le stie pe ale lui. Dar de aici pana la a se zice anumite cuvinte dincolo de bunul simt, atat catre mine cat si catre familie, e cale lunga. Pe care unii o strabat prea usor.
  • 0

Flickr - pozele mele

#2625 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 15 august 2011 - 10:35

Adicatelea TU spui ca varianta masinii lu' 1Q-u e superioara celei break, cand vine vorba de portbagaj ???? :lol:

Nu ma omor dupa Mondeo, dupa vituperist nicj atat :D Spun doar ca omul are 500L inchisi in cutie. Pe cand noi pana in plafon. Faptul ca eu puteam sa car un sifonier cu Outback-ul este alta discutie. Omul vorbea despre bagajele lui personale nu despre sifonierul meu.

Aceasta postare a fost editata de alias: 15 august 2011 - 10:36

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi