FREEZONE
Scris 15 august 2011 - 04:28
Scris 15 august 2011 - 05:25
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 august 2011 - 07:01
Scris 15 august 2011 - 07:19
Apropos, uite berline cu hayon (la Mondeo s-a chemat "liftback"):
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 15 august 2011 - 07:32
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 august 2011 - 07:40
- asadar recunosti ca la break portbagajul e mai mare ( ca d-aia s-a inventat breaku )
- tocmai acea "cortina" care se pliaza face diferenta intre break si ce ai tu, marind substantial volumul portbagajului
- daca ai de carat bagaje voluminoase si/sau multe, e mai mult decat evident ca breakul e alegerea cea mai buna
- pentru situatiile in care ai de carat, poti folosi foarte bine oglinzile laterale. Sa nu-mi spui ca tiristii sau cei cu dube plang pe drum ca nu vad direct in spate
- cei 160 litri in plus ( deloc de neglijat ) sunt FIX de la cortina pana la plafon !
- si in final, insasi faptul ca in portbagajul breakurilor incap bagaje mai MARI este cel mai important lucru !
iete portbagaj la un mondeo, care n-are nicio legatura cu portbagajul tau !
Sau aici !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 07:48
Scris 15 august 2011 - 08:56
Scris 15 august 2011 - 09:42
La masina lui viperatul, vede obligatoriu in spate in momentul in care a inchis portbagajul. Asa ca pretentia lui de la orice alta masina mi se pare rezonabila.
Mai mult de atat, Outback-ul care era supergeneros la porbagaj avea 460L/990L/1600L, asa ca cei 500L ai Ford-ului sedan sunt o performanta.
Si mai conteaza si cum este desenat spatiul din portbagaj ca noi nu caram baloane. (asa cum cred cei de la marketing, ca sa le iasa cifrele)
Aceasta postare a fost editata de alias: 15 august 2011 - 09:43
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 15 august 2011 - 09:51
Scris 15 august 2011 - 09:52
Scris 15 august 2011 - 09:56
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 15 august 2011 - 09:57
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 15 august 2011 - 09:59
Se vede ca n-ai avut breakuri. Eu de 7 ani am schimbat 3, si niciuna nu a avut portbagaj mare. Ce spui tu e un non-sens, nu vine nimic peste tine ( ca nu pui bile in portbagaj ), si forma portbagajului e de cele mai multe ori mai importanta decat volumul lui !As vrea sa-l vad pe Relu care uraste foliile pt ca-i micsoreaza vizibilitatea,cum incarca break-ul pana la plafon. Ala e bun doar cand iti iei ceva voluminos in rest degeaba. Daca pui pachete,pachetele si ai o frana de urgenta...
Partea cu vizibilitatea e ( ca deobicei ) exagerata, pentru ca nu mergi zilnic cu portbagajul plin, si cele cateva zile ( maxim ) pe an, poti circula super civilizat privind in oglinzile laterale.
Ia zii nene, cate bagaje am scos din handeiu ala cu portbagaj "mic" ??Nu ma bag in discutie decat sa-i spun lui tibitu ca eu l-am vazut pe Relu asa la Cheile Gradistei la intalnire Deci a facut-o si p'asta.
Scris 15 august 2011 - 09:59
Din cate am vazut, va(se) certati pe incarcatul pana la plafon.
Forester , dc ai placa de carton si nu copertina ce faci?
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 15 august 2011 - 10:00
Scris 15 august 2011 - 10:03
1- o lasi acasa......
2- o pui IN portbagaj, PARALELA cu bancheta !
3- iti iei masina chinezeasca cu copertina !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 10:04
Scris 15 august 2011 - 10:05
Eu am avut in familie un Megane 1 break si desi avea portbagajul mai mare decat al Imprezei, sensibil mai mare, tot depaseam nivelul. Dar nu pana la plafon, se vedea intotdeauna, desi zice Relu bine ca pentru un drum nu moare nimeni daca merge la fel ca in duba
LE: @tibitu daca asa ai idu
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 15 august 2011 - 10:06
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 15 august 2011 - 10:10
2- o pui IN portbagaj, PARALELA cu bancheta !
Ma refeream la spusele lui Forester, ca n-are nimic ca se muleaza. E ok si ce ziceti voi dar si 1q, nici eu n-as merge cu ea umpluta pana la plafon. Pana mea, mai bine iti iei cosciug d-ala pe masina daca tot ai de carat atatea de nu-ti ajunge portbagajul.
Scris 15 august 2011 - 10:10
Scris 15 august 2011 - 10:12
...
Adica daca ai masina nemteasca, nu?
O vinzi, iei o orezara, vorba lu' Relu si de diferenta faci si un concediu in Maldive!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 15 august 2011 - 10:15
Bai OMULE, breakurile au avantajul fata de restul masinilor, TOCMAI ca poti pune PANA SUS bagajele !!Ma refeream la spusele lui Forester, ca n-are nimic ca se muleaza. E ok si ce ziceti voi dar si 1q, nici eu n-as merge cu ea umpluta pana la plafon. Pana mea, mai bine iti iei cosciug d-ala pe masina daca tot ai de carat atatea de nu-ti ajunge portbagajul.
Scris 15 august 2011 - 10:19
@Relu asa o fi, eu n-as pune bagaje pana sus si sa am kinderul pe bancheta din spate. Si poate m-ar deranja si la vizibilitate ,macar la manevrele cu spatele, desi am condus si duba.
Scris 15 august 2011 - 10:25
Ramane valabila chestia care am spus-o mai sus pe pagina asta. Ca sa iti desenez, dpmdv, un portbagaj nu inseamna ceva care imi taie luneta, capisci? Mi se falfaie ca pot umple pana in tavan, nu car nici caramizi nici prafuri. Mi se pare absurd sau hilar sa incarc pana sus. De asemenea, mi se pare aberant si poate chiar periculos sa fac asta pentru prima data in viata intr-o masina total necunoscuta, intr-o tara total necunoscuta. Daca altii gandesc altfel (pe hartie / taste), e treaba lor, din nou mi se falfaie (nu mult ca bate la ochi).faza de cacao fuse ca s-a batut cu pumnii in piept,si in final cind a realizat ca nu are dreptate a dat-o in vizibilitate redusa,cum faceam cind eram copii.....
As vrea sa stiu pe ce criterii se masoara volumele portbagajelor in situatia asta. De ce la utilitare se masoara pana in tavan lasand la o parte vizibilitatea (la ce mama naibii mai au geam in spate atunci?) si la altii nu? In definitiv si la a mea se scoate placa la nevoie. Si apar niste litri in plus. Multi.
Flickr - pozele mele
Scris 15 august 2011 - 10:26
orezarele koreene au placa de carton
@Relu asa o fi, eu n-as pune bagaje pana sus si sa am kinderul pe bancheta din spate. Si poate m-ar deranja si la vizibilitate ,macar la manevrele cu spatele, desi am condus si duba.
Cand e nevoie, sa vezi ce le pui... Am mers odata la mare 2 familii (4 adulti si 1 copil, dar fara scaun) in my beloved Tico! Am pus bagaje pana la o palme sub plafon, si imi era suficient sa vad in spate (ca si io am damblaua sa vad in retrovizoarea centrala). E adevarat ca in afara de mine ca eram sofer, restul aveau bagaje si in chiloti, dar a fost un concediu foarte fain...
Aceasta postare a fost editata de Forester: 15 august 2011 - 10:26
Scris 15 august 2011 - 10:27
....
Gresesti MULT, si asta pentru ca nu ai avut break pana acum sa vezi cum e. Ia uita-te cat loc ai de la tetiere pana la plafon, si vezi ca NU are cum veni nimic peste tine ! Asta daca nu vrei sa cari scandurele stivuite peste bagaje ....
Uite de imi place mie breakul si nu as mai lua ( daca as putea alege, evident ) altceva pentru nimic in lume.
Picture 15.png 1,34MB 15 downloads
Printre bagajele a 3 pescari, erau si 4 ( PATRU ) scaune pliante !
Si masina e una cu portbagaj extrem de modest PANA la jaluzea.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 15 august 2011 - 10:28
Scris 15 august 2011 - 10:34
Flickr - pozele mele
Scris 15 august 2011 - 10:35
Adicatelea TU spui ca varianta masinii lu' 1Q-u e superioara celei break, cand vine vorba de portbagaj ????
Nu ma omor dupa Mondeo, dupa vituperist nicj atat Spun doar ca omul are 500L inchisi in cutie. Pe cand noi pana in plafon. Faptul ca eu puteam sa car un sifonier cu Outback-ul este alta discutie. Omul vorbea despre bagajele lui personale nu despre sifonierul meu.
Aceasta postare a fost editata de alias: 15 august 2011 - 10:36
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi