Riscurile trebuiesc asumate. La fel si vina! Atunci cand o ai, nu cand ti-o inventeaza altii.
Cand am ajuns in Italia prima oara, in doua zile de sofat era sa omor jumate din motoretistii din oras. Pentru ca nu eram obisnuit cu ei. Si culmea este ca in majoritatea cazurilor eu as fi fost 'curat'. Cu timpul m-am obisnuit cu ei in trafic, am mai mers si eu pe scuter si am priceput putin cum stau lucrurile. Dar cu toate astea in majoritatea cazurilor motoretistii si-o luau pe vina lor. Si iata riscul cum apare si omul civilizat si-l asuma.
Ca revers al medaliei am vazut masini care s-au pocnit voluntar pt ca aveau in spate vreun scuter, l-au vazut in retrovizoare, si ca sa nu se faca motoretistul zdrente, au franat tarziu sau deloc....
In concluzie chiar mi se rupe pe unde depaseste o motocicleta si in niciun caz nu am pretentia sa stea in coloana la semafor. Ideea e doar sa nu ma puna in pericol PE MINE, sau sa ma sperie in asemenea hal incat sa fac EU vreo manevra gresita. Ca imi mai intra chilotii in cur cand o taie vreunul rapid pe langa mine si eu dorm asteptand verdele..... e cu totul alta poveste.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 06 septembrie 2011 - 10:05