Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
3664 replies to this topic

#3026 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 06 septembrie 2011 - 10:02

Eu as lua un donator pe 2 roti, eventual cu numere de BG, si as face un experiment: el trece pe langa masina si eu incerc sa-i fut o usa antifonata (a lu pejte :lol: ) in dinti. Pun pariu ca NU reusesc. Si ma indoiesc ca voi reusiti. Sau macar nu din prima :lol: Asta asa, ca vad ca va incapatanati sa fiti convinsi ca ala a deschis portiera intentionat!

Riscurile trebuiesc asumate. La fel si vina! Atunci cand o ai, nu cand ti-o inventeaza altii.
Cand am ajuns in Italia prima oara, in doua zile de sofat era sa omor jumate din motoretistii din oras. Pentru ca nu eram obisnuit cu ei. Si culmea este ca in majoritatea cazurilor eu as fi fost 'curat'. Cu timpul m-am obisnuit cu ei in trafic, am mai mers si eu pe scuter si am priceput putin cum stau lucrurile. Dar cu toate astea in majoritatea cazurilor motoretistii si-o luau pe vina lor. Si iata riscul cum apare si omul civilizat si-l asuma.
Ca revers al medaliei am vazut masini care s-au pocnit voluntar pt ca aveau in spate vreun scuter, l-au vazut in retrovizoare, si ca sa nu se faca motoretistul zdrente, au franat tarziu sau deloc....

In concluzie chiar mi se rupe pe unde depaseste o motocicleta si in niciun caz nu am pretentia sa stea in coloana la semafor. Ideea e doar sa nu ma puna in pericol PE MINE, sau sa ma sperie in asemenea hal incat sa fac EU vreo manevra gresita. Ca imi mai intra chilotii in cur cand o taie vreunul rapid pe langa mine si eu dorm asteptand verdele..... e cu totul alta poveste.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 06 septembrie 2011 - 10:05

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#3027 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 06 septembrie 2011 - 10:04

Ok, din partea mea pot face ce doresc. Dar e evident ca e pe riscul lor, o eventuala acrosare neputand fii imputata soferului uunei masini din coada.

@bleu, viteaza motociclistului din filmulet era foarte mica...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3028 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 06 septembrie 2011 - 11:48

Dar de ce sa-mi iau motor daca nu ma strecor prin aglomeratie? Ma refer la ascutitori de oras...
  • 0

#3029 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 07 septembrie 2011 - 12:02

Bai, dar de meci nu zice nimeni nimic? :lol:

O sa incep eu.

Stadionul. Mai frumos decat ma asteptam. Oamenii au acordat cat de cat atentie la detalii si in general e facut cu bun-gust. Se vede ca arhitectii nu au fost din RO. Mai departe, mucii au fost bagati adanc in fasole in momentul in care au ales firma care sa monteze gazonul. In bunul stil romanesc, s-a stricat o investitie de doua sute milioane euro cu o spaga de 100k. Neavand habar cum se monteaza gazonul pe rulouri, l-a pus ca pe mocheta. Rezultatul: pana sa inceapa meciul gazonul deja cedase.

Spectatorii. Mai civilizati decat ma asteptam. Nu s-a fumat, nu s-a mancat seminte. Pe semne ca si numarul mare de stewarzi a ajutat. Insa, la capitolul bun-simt subtil mai e de lucru... imnul Frantei a fost fluierat si toata frustrarea unei echipe incapabile se traducea prin fluieraturi in cele mai stupide situatii.

Fotbal. Unde? Eu nu am vazut decat o echipa mica, de sat, care, desi avea neaparata nevoie de victorie, se apara supranumeric pentru a evita o umilinta. Umilinta care a venit prin faptul ca minute intregi ai nostri nu atingeau mingea. Francezii au jucat la 'sto si nu s-au intrebuintat aproape deloc. Si cu toate astea ne-au dominat copios, iar asta ar trebui sa ne puna pe ganduri.

PS: Inna cantand "We are the champions" a fost de departe cel mai penibil moment al serii
  • 0

#3030 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 12:31

Firma e aceeasi care a oferit plaja cu Danemarca din 2003, asa ca....
Spectatorii-s aceasi ca peste tot, sunt civilizati pt ca n-au de ales.
Fluieraturile au fost la inceputul imnului apoi s-au linistit, in rest s-a fluierat exact cum trebuie ca sa pui presiune pe adversari, la atacuri, la decizii impotriva ta, exact cum trebuie face parte din meci. Aici nu-ti dau dreptate.
La fotbal atat putem, tactica mi s-a parut potrivita, daca erau accidentatii/neconvocatii/suspendatii posibil sa fi fost altceva.
Piturca e un selectioner bun, dar e cretin ca om, e dominat de orgoliu si slabiciuni iar aici se face diferenta.

Concluzia mea : pacat ca atunci cand aveam fotbal nu aveam astfel de stadion, acum, in afara de fala, este inutil. Mai bine faceau unul mai modest iar din diferenta de bani o sala pentru handbal,bazine unde chiar avem cu ce.

P.S. las-o pe Inna, e in voga , nu inteleg ce pile are/pe cine fxte/al cui copil e - mitoseru asta, in fiecare seara la tv, acum mot pe ditai stadionul...sa-mi zica el mie sa ridic manutele in sus - $#%# mtii masi de cocalar....

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 07 septembrie 2011 - 12:33

• 0

#3031 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 07 septembrie 2011 - 12:54

Povestea cu gazonul e mai complexa. Nu tine de montaj. Am inteles ca e crescut in Italia de 2 ani pentru acest stadion. A fost adus, instalat ok. Dar stadionul are o hiba pe care a avut-o si cel din Frankfurt: intra foarte putin soare si nu s-a prins gazonul, radacinile au luat-o aiurea. In afara stadionului e o zona de 200mp cu acelasi tip de gazon, de backup. In caz de ceva se taie de acolo si se duce pe teren. Ei bine, ala e prins impecabil pentru ca are soare. Nemtii au pus lumini suplimentare (UV) cand au realizat tampenia facuta cu iluminarea naturala. Poate or pune si ai nostri.

Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#3032 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 08:46

Cu atat mai grav, stii care-i problema de la altii, stii rezolvarea si nu faci nimic.
  • 0

#3033 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 07 septembrie 2011 - 08:48

Normal ca vor face. Dar de ce a trebuit sa se astepte futerea gazonului ?
Acum vor fi costuri MUUULT mai mari !
  • 0

#3034 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 08:52

S-a futut pt ca nu a inclus nimeni in proiect acele lampe UV (pe care cu mare placere subcontractorii le-ar fi montat/instalat). In ciuda antreprizei 'strainesti', adica astia a functionat si principiul romanesc 'poate merge si-asa'
  • 0

#3035 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 08:58

Eu banui totusi ca nu au fost consiliati/nu li s-a pus in vedere pericolul asta. Nu cred ca ar fi riscat ai nostri stiind ce se poate intampla. Ma rog e doar o presupunere.
  • 0

#3036 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 09:31

Tibitu, care accidentati? Omul a convocat si a trimis in teren o echipa pentru 0-0. El asta a vrut, sa isi treaca in CV inca un egal contra Frantei. Peste ani n-o sa mai stie nimeni ca noi n-am avut O OCAZIE intr-un meci in care ne trebuia victoria, n-o sa mai stie nimeni ca in repriza a 2-a puteai sa stai la plaja in jumatatea francezilor ca nu riscai sa dea cineva peste tine si cu siguranta in dreptul echipei Frantei nu o sa scrie: 'a jucat la misto, chinuindu-se cu un teren impracticabil'.

In atare conditii, tactica potrivita pentru ce? Egal cu o echipa care a jucat la 'sto cand noua ne trebuia DOAR victoria? Defensiva care a fost, a fost de fapt o aglomerare stupida cu jucatori care se dubleaza sau chiar tripleaza, profitand de starea jalnica a terenului.
  • 0

#3037 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 07 septembrie 2011 - 09:51

Pentru egal, am jucat superb.
Pentru victorie, am fost inexistenti.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3038 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 07 septembrie 2011 - 09:53

Te-as fi crezut daca n-ai fi continuat cu :

Adicatelea sa i-o dea altul. De ce nu tu ? :lol:

Da-mi citatul unde am scris eu asta. Abtine-te in a bate campii !

Daca pe contrasesn nu e nimeni, ce te fulte pe tine grija ca o ia pe acolo ?

ai scris de vreo 2-3 ori ca ala cu motorul nu derenja pe nimeni.

PS: pe aceasi logica daca nu e nimeni pe contrasens pot sa depasesc si cu masina :lol:
ma rog aici clar ai dreptate motocicleta nu e masina e mai mica deci poate merge pe contrasens,ma rog atat timp cat nu deschide usa vreunul sau nu iese cineva de pe vreo straduta laterala

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 septembrie 2011 - 09:55

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#3039 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 09:55

ai scris de vreo 2-3 ori ca ala cu motorul nu derenja pe nimeni..

Corect. Urmareste filmul din nou si demonstreaza contrariul !

Aceasta postare a fost editata de Relu: 07 septembrie 2011 - 09:58

• 0

#3040 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 07 septembrie 2011 - 09:59

A fost o ocazie, am si filmat-o, erau in fata mea: sutul lui Banel la vinclu :lol:

Restul e can-can. Stadionul arata super.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#3041 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 07 septembrie 2011 - 10:04

Corect. Urmareste filmul din nou si demonstreaza contrariul !

pai aparent a deranjat usa lui ala:))
eu zic asa:
-motociclistul conform legii nu trebuia sa depaseasca
-prostul ala din masina trebuia sa se asigure cand deschidea usa (nu stiu daca e vreo lege care reglementeaza asta :lol: )
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#3042 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 10:09

...
eu zic asa:
...

Tu nu zici nimic, tastezi aiurea ...
  • 0

#3043 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 07 septembrie 2011 - 10:18

Pe tine chiar nu te baneaza nimeni? Fa-o singur atunci!
Relu...take care...iar incepi sa jignesti necontrolat. Poate nu o faci cu intentie...DAR O FACI. :lol:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#3044 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 10:23

lasati-l sa se dezlantuie, eu am nervi si n-am cu cine sa ma cert pe aici decat Mol nu mai intra si Pejte mi-a scapat printre dejte .... nu mai am unde sa refulez: pe forum nu, acasa nu, la birou nu... da-o-n masa de treaba :lol: ca poate refulez in trafic :lol: :lol: :) si incep sa deschid portiera necontrolat.... poate pica careva :D :) :D

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 07 septembrie 2011 - 10:24

• 0

#3045 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 10:26

Pentru luat la misto de ce nu s-ar bana ???
  • 0

#3046 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 10:29

in cazul asta m-as bana singur pe viata :lol: :lol: :lol:
  • 0

#3047 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 10:40

A fost o ocazie, am si filmat-o, erau in fata mea: sutul lui Banel la vinclu :lol:

Restul e can-can. Stadionul arata super.

Ala din lovitura libera, la inceputul meciului? A fost previzibil, nu cred ca vreun portar decent ar fi luat gol.

Oricum, dupa cum ai zis si tu, stadionul este superb, il meritam si acum asteptam si hotii din fotbal sa ajunga la nivelul lui. Sunt cam datori la momentul asta
  • 0

#3048 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 07 septembrie 2011 - 10:53

Cum puteti avea pretentia ca echipa noastra nationala sa faca performanta cand majoritatea jucatorilor joaca la Steaua, Otelu, Dinamo si alte echipe romanesti, intr-un campionat intern la nivelul Football League Two din Anglia... Ce sanse sa ai impotriva unor jucatori care joaca in cele mai tari campionate europene si, mai mult, la cele mai bune echipe din campionatele respective...

S-au dus vremurile echipei de aur a lui Hagi, Popescu, Petrescu & co si nu se vor mai intoarce in urmatorii 20 de ani...
  • 0

#3049 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 07 septembrie 2011 - 11:05

Pentru luat la misto de ce nu s-ar bana ???

Be my guest. Daca tu crezi ca asa e corect. Cu alex ce ai avut de i-ai zis ca "tu nu zici nimic. Tastezi numai aiurea." ???

Si pe restul pe care tot ii faci turci. Sa stii ca am prieteni turci care sunt deosebit de destepti si la locul lor. In fine...tu stii...
Am mai avut clenciuri cu tine si stiu ca nu duc la nici o finalitate ca nu vei ceda in veci nici macar cand nu ai dreptate.

Have fun!!!

LE: acum poti sa-mi inchizi si contul daca vrei, daca asta te face fericit. Ai posibilitatea asta si foloseste-o. Arata ca esti barbat si POTI. Da, asta e la misto acum...ca sa-si ofer motivul real.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#3050 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 septembrie 2011 - 11:11

Chiar daca vei zice ca te jignesc, ma gandesc serios ca ( poate ) ai avut o noapte alba, sau esti obosit ori nervos, si vrei sa refulezi pe forum ... :lol:

... Cu alex ce ai avut de i-ai zis ca "tu nu zici nimic. Tastezi numai aiurea." ???
...

Citeste asta !

pai aparent a deranjat usa lui ala:))
....

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi