"Cum sa deschizi mah usa in mijlocul soselei ?? Poate la voi la tzara asa s-o proceda ...."
" "Verticali",... fara motiv ... "
"Treziti-va bai, ca d-aia a ajuns tara in halul asta. Romanul moare de grija altuia, in loc sa se uite la ce tampenii face EL !!!! "
"Fara suparare, tu chiar ai o problema .... "
"Intrebarea asta total deplasata ( ca sa nu zic idioata ), nu face decat sa scuze ( din punctul TAU de vedere ) gestul imbecilului care a deschsi usa.
Asta nu tine de ochelari, ci cu mult in spatele lor .. "
"Puteti sa ma banati, dar mi se pare mai mult decat evident ca ati luat-o pe aratura, si inca RAU DE TOT ! "
Astea sunt citate din tine care apar imediat dupa posturile mele.
Prost n-am vazut sa fii fost facut.
@nu stiu la conservar, dar motociclistul a depasit pe linie continua.
3) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a II-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile savârsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte:
a) depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferata;
neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati în traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;
c) neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor care au acest drept;
d) nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului;
e)
nerespectarea regulilor privind depasirea;f) nerespectarea semnalelor, indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier aflat în exercitarea atributiilor de serviciu;
g) nerespectarea prevederilor art.79 alin.(2).
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 08 septembrie 2011 - 09:10
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.