Sper ca merge la o balta unde are semnal gsm. Daca pana la 18:00 nu da vreun semn, trimiteti peventiv SMURDu' Cu nenea ala pe balta, nu stii ce se intampla!
Andrei, get real; biletele astea sunt cu dedicatie. Loteria Romana e cea mai mare si mai profitabila masina de facut bani din tara. Cine isi inchipuie ca extragerile nu sunt manilulate dupa bunul plac al unora sa viseze frumos in continuare.
nu cred, corupt cum e romanul , nu arunca el cu 10 mil de euro. Sa-mi dea mie 200.000 si apar la tv, jurand ca eu am castigat. Cum se si face dealtfel, desi la sumele astea e nitel mai simplu : majoritatea vor sa ramana anonimi : cica de frica . Probabil ca sunt corecte doar cele de la categoria a 2-a si poate categ 1 la reporturi mici.
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 25 aprilie 2011 - 10:45
Pana acuma nu am auzit de niciun caz de mare pot "aranjat" la vreo Loterie.... nici macar la cea Romana.
Stiu ca toata lumea e roasa de o mai mica sau mai mare invidie, dar unii chiar nu vor sa inteleaga ca premiile alea se calculeaza matematic ca procent din vanzarile de bilete... deci nu vad de ce nu s-ar "arunca" un milion de euro...
0
if you're looking for peace, then get ready for war
Pana acuma nu am auzit de niciun caz de mare pot "aranjat" la vreo Loterie.... nici macar la cea Romana. ...
Bleu, care este probabilitatea ca UN jucator sa castige de DOUA ori la rand, in ACEEASI zi? Doar nu imi spui ca in Arad TOATE budele sunt luna!
"Adica duminica seara Loteria a facut o prima tragere, la care, culmea, acelasi Blidar a castigat un premiu, dar la categoria a 2-a, si a facut apoi si o tragere suplimentara la care au iesit fix fix numerele jucate de Blidar."
Imagine the agony of a Ferrari owner who just got humiliated in a drag race by a Toyota Corolla, and an ordinary one to boot. Well, that's exactly what happens in this video, but with a twist - both vehicles are racing in reverse.
Typically, the single reverse gear ratio of the F430 gives it a top speed of 51 mph (82 km/h). However, the Corolla powers up to 66 mph (106 km/h)!
How is this possible? The clever producers of the Japanese television show selected a Corolla equipped with Toyota's Super CVT-i transmission. The continuously variable transmission has no dedicated reverse gear. Within a given range the actual gear ratios are variable regardless of whether the car is driven forwards or backwards.
Aceasta postare a fost editata de ska: 26 aprilie 2011 - 02:47
0
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."