FREEZONE
Scris 31 iulie 2011 - 11:02
Scris 31 iulie 2011 - 11:15
Fara suparare, dar gresesti. Am destule dovezi, daca vrei neaparat te pun in legatura directa cu toti cei care au stat mult inainte sa decoleze si / sau sa aterizeze. Asta pentru ca au folosit la comun aeroporturi cu zborurile de linie si prioritatea o au acestea, nu low cost. Numai eu am stat de 2 ori, o data la decolare si o data la aterizare, la autogara Baneasa (ca altfel nu ii pot spune speluncii aleia) conducand si asteptand pe cineva. Nu s-a respectat deloc orarul. Si nu era de la vreme.Far suparare, dar e total fals. Abateri de la orar sunt la orice zbor, indiferent de cost, chiar mai rar la cele low cost. Explicatia am dat-o mai inainte.
In multele zboruri avute pana azi (poate putine pentru unii, multe pentru mine) pe 2 continente, nu am avut macar 1 data vreo intarziere. De multe ori insa am ajuns mai devreme.
@Bleu: cand o sa ai familie si ceva ani in plus o sa intelegi ce am vrut sa spun. Poate tie nu iti pasa de distante si ore in plus dar mie da. Cand am 2 saptamani concediu pe an vreau sa mi le petrec relaxandu-ma, nu prin mijloace de transport cu bagaje dupa mine.
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 31 iulie 2011 - 11:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 11:18
- in primul rand scroll ul in sus si jos sunt inversate. si da , pare mai logic si dupa ani de zile de facut scroll intr-un fel acum trebuie sa-l faci invers.
- a disparut iSync ! adica (cuvant urat) sincronizare daca nu ai iphone X( sa ii muste musca tzetze si sa moara in chinuri groaznice. am scris deja o petitie la Nokia , pentru ca e de datoria lor sa-mi puna la dispozitie un program de sincronizare contacte.
- a disparut frontrow , nu il foloseam dar daca tot am vazut ca isync nu mai e am zis sa vad ce a mai disparut
- nu mai exista suport DELOC pentru programe pentru procesoare power PC. asta inseamna ca cel putin 20 de aplicatii de la mine nu mai functioneaza.
si in alta ordine de idei:
- app store ul e plin de jocuri de acum 20 de ani X( ce dracu au si astia in cap nu stiu !!!!
si bonus :
- de vreo ceva vreme incoace trackpadul meu mergea din ce in ce mai greu. eu nu il folosesc ! am deskstand cooler si tastatura si mouse. ieri a incetat sa mai functioneze si am inceput sa investighez problema. cauza este bateria UMFLATA ! da , bateria s-a umflat si a facut-o in timp , in mai bine de 2 ani. daca stiam cat timp era inca in garantie ... ah , am doar 198 cicluri de incarcare ! apple zice ca trebuie sa faci 500 ca sa o inlocuiesti, deci nici macar 50% din viata ei nu era consumata .
Aceasta postare a fost editata de berkut: 31 iulie 2011 - 11:23
Scris 31 iulie 2011 - 11:29
http://www.idevice.r...din-sleep-mode/
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 11:32
Scris 31 iulie 2011 - 11:33
Adica dai in sus sa dai pagina in jos? Asta ti se pare mai logic? Sau era pe invers la mac?- in primul rand scroll ul in sus si jos sunt inversate. si da , pare mai logic si dupa ani de zile de facut scroll intr-un fel acum trebuie sa-l faci invers.
Cat despre faza cu bacteria, eu i-as da foc si mi-as lua un Acer
Explicatia lui Relu pentru problemele aparute: Si-a instalat si Windowzu in paralel
Scris 31 iulie 2011 - 11:37
Far suparare, dar e total fals. Abateri de la orar sunt la orice zbor, indiferent de cost, chiar mai rar la cele low cost. Explicatia am dat-o mai inainte.
Doar ți se pare logic, dar lucrurile nu stau așa. Oricum, îți doresc să nu ți se întâmple nicidoată să nu mai ai cu ce zbura.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2011 - 12:16
Cata,1Q,Doar ți se pare logic, dar lucrurile nu stau așa. Oricum, îți doresc să nu ți se întâmple nicidoată să nu mai ai cu ce zbura.
As putea pune pariu, ca am de cateva ori mai multe mile de zbor decat ale tuturor garajistilor insumate !
Sa nu mai ai cu ce zbura se poate intampla oricui, oriunde, oricand, si cu orice companie.
Nu mai judecati din "am auzit", ci din experientele voastre personale ( daca aveti ) !
Pentru cine stie cu 6 luni inainte ca trebuie sa plece in voiaj, evident ca e solutia ideala !Sunt avantaje si dezavantaje la ambele tipuri de zboruri. Eu as prefera servicii de cursa de linie la pret de bilet de low-cost cumparat cu 6 luni inainte
Aceasta postare a fost editata de Relu: 31 iulie 2011 - 12:14
Scris 31 iulie 2011 - 12:18
Scris 31 iulie 2011 - 12:21
Scris 31 iulie 2011 - 12:27
Am gasit, primul zbor low cost a fost in 2003. Bucuresti - Venezia. Zi-mi te rog daca dupa 2003 inclusiv ai zburat cu low cost din / spre RO
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 12:29
Da cateva ori. Ultima oara acum 1 an si ceva la Paris, si a fost super OK !......
Am gasit, primul zbor low cost a fost in 2003. Bucuresti - Venezia. Zi-mi te rog daca dupa 2003 inclusiv ai zburat cu low cost din / spre RO
Scris 31 iulie 2011 - 12:34
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 01:04
La intoarcere am facut la fel, am luat autocarul pana la aeroport.
Sa mor daca n-a fost super ok !
Voiajul a fost foarte in pripa ( m-a invitat nevasta-mea in we la Paris ), si am ales - in mod evident - varianta cea mai ieftina pentru avion, sa ne ramana mai multi bani de plimbare/cumparaturi.
Scris 31 iulie 2011 - 01:08
Cu autobuz am mers si de pe C. de Gaulle pana in centru langa Opera, a fost 8€ cursa de persoana. Clar mai rapid si mai ieftin decat cu taxi sau altceva. A facut cam 45'.
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 01:10
Scris 31 iulie 2011 - 01:11
Adica dai in sus sa dai pagina in jos? Asta ti se pare mai logic? Sau era pe invers la mac?
Cat despre faza cu bacteria, eu i-as da foc si mi-as lua un Acer
Explicatia lui Relu pentru problemele aparute: Si-a instalat si Windowzu in paralel
adica e mai logic asa cum au facut astia sa fie acum. e mai natural !
cu bateria nu stiu daca e vina mea ca am dat cu el de pamant de cateva ori si ma PISH CU JET pe ACER
windows ul e instalat in PARALLELS si nu numai pentru cacatul ala de microsoft SQL server .
si in alta ordine de idei :
mini me in actiune :
comentezi ?
i feel pretty , oh so pretty ...
stirbul
Scris 31 iulie 2011 - 01:11
Chiar ca MiniYou Sa va traiasca sanatos
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 31 iulie 2011 - 01:12
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 01:14
Nimic nu stii. Aceru'i cel mai taresi ma PISH CU JET pe ACER
Scris 31 iulie 2011 - 01:15
smf #2
http://www.disneylan...offers-4f3.html !!!
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 31 iulie 2011 - 01:16
Flickr - pozele mele
Scris 31 iulie 2011 - 01:15
Nu-i nici un mini-you cu parul ala. Tunde-lmini me in actiune :
Scris 31 iulie 2011 - 01:16
Super haios "golanu", sa va traiasca !.....
mini me in actiune :
.....
Bine ca nu seamana cu tine !!!
Scris 31 iulie 2011 - 01:30
sa-i zici si nevestei, ca azi se plangea ca de ce nu seamana cu eaSuper haios "golanu", sa va traiasca !
Bine ca nu seamana cu tine !!!
Scris 31 iulie 2011 - 01:34
Da cateva ori. Ultima oara acum 1 an si ceva la Paris, si a fost super OK !
Îți spun eu de ceva recent, chiar la Paris și nu ieșeam cine știe ce avantaj dacă luam low cost, decât într-o anumită zi, anumite ore, cu anumit bagaj etc. etc. Te costa minim vreo 40-45€ biletul și mai plăteasi altele de te plictiseai și cam tot aia era la final. Economia era ceva numai în cel mai fericit caz, dar nu știu cât merita efortul.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 iulie 2011 - 01:50
Sa nu mai existe discutii, uite un exemplu "bookingat" acum !Îți spun eu de ceva recent, chiar la Paris și nu ieșeam cine știe ce avantaj dacă luam low cost, decât într-o anumită zi, anumite ore, cu anumit bagaj etc. etc. Te costa minim vreo 40-45€ biletul și mai plăteasi altele de te plictiseai și cam tot aia era la final. Economia era ceva numai în cel mai fericit caz, dar nu știu cât merita efortul.
40 oiro zici ???
Picture 40.png 72,07KB 12 downloads
Picture 43.png 86,31KB 9 downloads
813-521= 292 oiro pentru 2 personi !
adicatelea economie de 146 oiro/fes !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 31 iulie 2011 - 01:58
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi