Nu e ca la X-uri, o să-ți arăt cu prima ocazie. Dar ca să-ți fac pe plac, plec de la "slip and grip", ei bine, nici măcar după slip nu intră. Ideea sistemului în sine mă depășește.
Ia mai întreabă pe la prieteni cu pneumatică pe RX să te lămurești cât de bune sunt. Am vrut eu să fac un schimb și m-am liniștit pe loc când am văzut cât de proaste sunt pe șosea.
Adevărul e că multă lume trăiește o iluzie cu privire la unele mașini. Gen asta.
Tu chiar crezi că n-aș putea să cumpăr un iPhone sau un Mac? LOL. EU fac pariu că dacă pun laptopul tău să lucreze în regimul susținut de al meu, după câteva zeci de minute se închide sau reduce frecvența de lucru la minim. E testat
Cât privește iOS6 și ce poate să facă e simplu. E doar plăcut ochiului și bun pentru cine e încântat de asta. Are lipsă o multitudine de funcții din Android. Cât timp nu le vrei, Apple e miezul. Hardware-ul e (aproape) Samsung, plătești mult firma.
Mă repet, nu există cel mai bun produs, ci cel mai adecvat produs pentru nevoile cuiva.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea