Nu stiu nene, pe kktu meu de LG de buget vechi de 2 ani, e drept cu Android 4.0 pus 'de la bajeti' nu se sacadeaza prin meniuri, contacte, etc. Doar prin Angry Birds mai face figuri cateodata.
iPhone PRO si CONTRA
Scris 24 decembrie 2012 - 08:33
Scris 24 decembrie 2012 - 08:39
oricum e aproape imperceptibila chestia, si ca sa fiu sincer nu deranja nici sub gingerbread
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 24 decembrie 2012 - 09:05
Atat ?
Comparativ cu iOS-ul mie acest sistem de operare mi se pare mai greoi, puțin mai complicat când vrei să faci niște taskuri banale precum editarea unor contacte. La iOS este mult mai ușor și intuitiv. Repet, vorbesc prin prisma comparației cu Android 2.x că am și un exemplar din ăsta.
Scris 24 decembrie 2012 - 09:38
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 24 decembrie 2012 - 10:00
fuck off ... android e mult mai usor decat ios, ca dovada au inceput sa copieze si sa integreze in ios 6 modul de functionare al androidului.
Android se vrea o copie a lui iOS
Nu te mai ataca, nu spun că nu e bun, eu doar spun ce nu îmi place MIE. Eu am butonat mai mult Android decât ai butonat tu iOS așa că știu ce zic.
Scris 24 decembrie 2012 - 10:15
Scris 24 decembrie 2012 - 10:24
pt cei ce au folosit doar iphone e normal ca ala sa li se para ergonomic!
eu niciodata nu am spus ca iphone imi este peste mana.....
Scris 24 decembrie 2012 - 11:08
Mie nu mi se pare deloc ergonomic a avea doar un buton si pentru restul sa umbli prin meniuri. Eu am butonat doar cate putin 3 si 4'ul, dar nu mi s'a parut deloc intuitiv, venind de pe telefoanele vechi (nu smartphone'uri). La Android trecerea e mai usoara, dupa parerea mea
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 decembrie 2012 - 11:08
Scris 24 decembrie 2012 - 11:12
@Oaspete: de curios, ce?
Scris 24 decembrie 2012 - 11:41
n-are importanta.
http://www.teufel.de...inema-p600.html
http://www.dvdplanet.ro/detalii/9281
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 24 decembrie 2012 - 11:50
Scris 24 decembrie 2012 - 11:47
pt cei ce au folosit doar iphone e normal ca ala sa li se para ergonomic!
Si mai ales la cat au dat pe el, n-or fi fraieri sa recunoasca altceva
Scris 24 decembrie 2012 - 05:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2012 - 09:18
Ce nu vreti voi ( handroidistii ) sa intelegeti e urmatorul lucru:
Datorita faptului ca ati fost invatati cu vindozele sa tot reparati/instalati/modificati/ etc ... vi se pare normal ( si culmea, mai sunteti si fericiti ! ) cu un OS+HW care mai mult va da de lucru la el decat sa-l folositi.
E un fel de dacia 1300 la care ai mereu ceva de facut ( curatat un carburator, schimbat niste jiglere sa traga mai bine, pus jante late crezand ca fuge mai tare, etc .. ), si sub masca falsei si idioatei "personalizari", niciodata nu ofera o configuratie stabila/civilizata.
Handroidu asta eu il vad ( cum am mai spus ) ca o masina de foarte proasta calitate, "tunabila" cu accesorii turcesti din targu vitan !
Nu voi intelege niciodata cum pot unii sa nu aprecieze un OS stabil, cu aplicatii deasemeni stabile, care sa ofere un divais numa bun la folosit, FARA sa te oblige sa muncesti tu ca boul sa-l aduci intr-o stare doar APARENT ok.
Dar stiti cum e, dupa ce ai avut dacia ani de zile, umanoidu nu se simte bine cu o toyota in care baga numa combustibil si consumabile, si doreste sa aibe mereu trusa de scule pe masa si sa surubareasca la troaca lui crezand ca face din kakat bici ...
Motivele pentru care majoritatea sunt impotriva merelor sunt doo :
- ori sunt rupti in kur si n-ajung la ele
- ori sunt ignoranti sau nu pot crede ca exista si platforme complete, de calitate, cu adevarat functionale !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 24 decembrie 2012 - 09:20
Scris 24 decembrie 2012 - 10:01
ori numero 3 - chiar nu au nevoie de el.
Scris 24 decembrie 2012 - 10:19
Uite eu n-am nevoie de asa ceva dar nici n-am nimic impotriva a ceva ce merge !
Scris 24 decembrie 2012 - 11:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2012 - 11:29
Super. Exceptand cateva greseli capitale, in mare nu faci altceva decat sa confirmi ce am spus eu.
Ramaneti voi cu tiuningu vostru ( si munca de tipul "vindoze" ), ca cei care au nevoie de scule care sa functioneze cu adevarat stiu ei ce sa-si cumpere !
Scris 24 decembrie 2012 - 11:32
Deci, Cata, ai dreptate, mai putin in privintele cu care Relu nu e de acord
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 decembrie 2012 - 11:43
Eu nu inteleg de ce iti bate Cata capul cu Relu. E clar ca el vede numai mere. Degeaba-i dai pe la nas cu vreo rodie, banana, para sau mai stiu eu ce alta fructa ca el nu se va infrupta din fructul diavolului Sau ... era invers ?
Aceasta postare a fost editata de pejte: 24 decembrie 2012 - 11:45
Scris 25 decembrie 2012 - 01:27
Cătă: S3 e o jucărie frumoasă. simpatică nu am nimic cu ea, chiar aș putea spune că îmi place
Dacă vrei un OS configurabil, nu te oprește nimeni să pui Android pe iPhone Dacă vrei să accesezi orice fișier, cum vrei tu, să faci ssh sau alte prostii, poți dacă faci JB....
Cum spunea Relu, eu nu vreau să pierd timpul. Iar dacă aș vrea cu adevărat un OS configurabil mi-aș scrie eu unul de la zero. Dar nu vreau și nu am timp să reinventez roata, ce beneficii aș avea? Ce informații poți avea în timp real pe Android și nu pe iOS? Cum e vremea afară? Păi te uiți pe geam, dacă vrei în timp real, cât au scăzut acțiunile pe bursă sau ce?
Apple încă suportă modele mai vechi de hw și asta e de lăudat. Imaginează-ți că dacă în lumea enterprise să zicem, un client are un server (în loc de telefon) și nu poate instala ultima versiune de linux care e mai rapidă, mai sigură, etc, decât dacă își schimbă și hard-ul, atunci linuxul ăla ar fi aruncat imediat la gunoi.
Apple trăiește te pe urma celor care vor să fie la modă și își cumpără mereu ultimul model, Android world te forțează să schimbi telefonul de regulă dacă vrei ultimul OS. Cum spuneam, comunitățile sunt bine venite, dar nu să te bazezi EXCLUSIV pe ele.
Te-ai întrebat de ce într-o bancă să zicem, sistemul core-banking nu e open source sau nu se bazează pe comunitate?
Scris 25 decembrie 2012 - 09:00
despre fotografie
Scris 25 decembrie 2012 - 09:27
@kng tu nu ai nevoie de genul asta de telefon daca te satisface maru, maru da bine de pus pe masa la club/restaurant
@relu la tine e bun si un panasonic cordless, semnalmsa fie
Scris 25 decembrie 2012 - 09:35
ba, sa nu va legatz de panasonic !
Scris 25 decembrie 2012 - 10:17
@relu la tine e bun si un panasonic cordless, semnal sa fie
O sa razi, dar am trecut pe telefoane Samsung, si semnalul e printre cele mai importante aspecte pe care EU le urmaresc la un telefon !
In afara de asta, pentru mine telefonul trebuie sa fie telefon, laptoapa laptoapa, si navigatia navitgatie !
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi