da la luminozitate umblasi?!?
Bai, esti copac ?
Nexus-ul meu cu luminozitatea pe maxima se vede decent si pe plaja.
Pune-l langa un aifon, si procesezi o bolta instant !
Scris 26 iunie 2013 - 08:27
da la luminozitate umblasi?!?
Bai, esti copac ?
Nexus-ul meu cu luminozitatea pe maxima se vede decent si pe plaja.
Pune-l langa un aifon, si procesezi o bolta instant !
Scris 26 iunie 2013 - 10:10
intamplator am folosit si iphone in soare, si nu mi s-a parut ceva iesit din comun, sincer. da, displayurile la mar sunt si au fost intotdeauna foarte misto (culori bune, contrast optim, luminozitate etc) dar nu mai este asa distanta de ani-lumina intre iphone si restul lumii.
Scris 27 iunie 2013 - 06:29
"Distanta" aia face diferenta intre a putea distinge ceva pe display/a lucra cu el in soare, sau nu !
Si nu trebuie sa fii pe plaja, ca soarele nu vine din nisip !
l.e.
Si inca ceva, am aflat ca tft-urile sunt MAI vizibile in lumina puternica decat ( s )amoledurile !
La aifon nu stiu exact de care e, dar e al drakului de bun !
Scris 27 iunie 2013 - 07:00
retina este ips lcd, lg-ul foloseste aceeasi tehnologie pe telefoanele de top
Scris 27 iunie 2013 - 12:47
Eh, dar doar stii ca Relu compara un iPhone de 600E cu diverse smartphoane de 600 de lei si ce sa vezi, maru e din alt univers.
Scris 27 iunie 2013 - 12:52
Bai pejte, stii ca io-s chior. Asa ca-mi trebuie ceva care sa se VADA in lumina soarelui, nimic mai mult.
Pana acum am comparat kakatu asta de-l am cu altele mai scumpe, si sa mor daca alea se vad mai bine ...
Scris 16 iulie 2013 - 05:09
http://economie.hotn...us-incarcat.htm
O stewardesa din China a murit electrocutata in timp ce vorbea la iPhone-ul sau care se gasea la incarcat, scrie Reuters, citand presa locala. Nu e deloc clar cum s-a intamplat si nici care sunt cauzele, iar cei de la Apple spun ca sunt intristati de intamplare si vor colabora cu autoritatile, informeaza Reuters.
Scris 16 iulie 2013 - 05:57
Sunt anti-impotriva contra eipăl, dar sunt convins ca ala era fix aifon genuine.
Scris 16 iulie 2013 - 06:26
Si aia vorbea sub dus la telefon, cu prelungitorul dupa ea !
Cum piula mea poate gandi cineva ca te poti electrocuta cu 5 volti ???
Tensiunea de la retea NU poate trece de alimentator/incarcator !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 iulie 2013 - 06:26
Scris 16 iulie 2013 - 07:39
prsss prsss, tzap tzap brr
Scris 16 iulie 2013 - 07:43
Lasa ca am mai vazut cablaje cu trasee de 220 la 0.6 mm de traseele secundare, de control. Se numea ca aveau separare galvanica.
Scris 16 iulie 2013 - 08:00
Nu stiu astia ce kakat sa mai haleasca, sa-i dea la cap aifonului.
E ca la aia cu toyota !
Scris 16 iulie 2013 - 03:33
"Televiziunea de stat CCTV a precizat că urme de arsuri au fost găsite de ambele părţi ale telefonului, dar că încărcătorul electric utilizat nu era accesoriul original furnizat de către Apple împreună cu telefoanele vândute în China."
Gaina o fi folosit un kakat chinezezc ca toti ruptii-n kur dealtfel !
Scris 16 iulie 2013 - 03:38
Gaina o fi folosit un kakat chinezezc ca toti ruptii-n kur dealtfel !
Se vede ca n-ai aifon. Tu stii cat costa un cablu de alimentare la iphone store? Circa 100 lei. Stii unde e fabricat? Ghici... tot in China unde e fabricat si ala pe care il cumpar de pe ebay cu 1$.
Daca iti arat un cablu de 3 lei si unul de 100 lei, crezi ca tu poti sa faci diferenta intre ele sa zici care-i original? Oricum, ptr 1 cent in plus sau pe gratis, chinezii aia iti scriu orice pe incarcatoare cand ti le vand pe ebay.
Scris 16 iulie 2013 - 03:43
kng-,eu la patronul unde lucrez i-am luat un Belkin,ca la cite milioane de euro nu se indura sa ia original...Intrebarea mea,ce (cuvant urat) mea CAUTI SA DAI 600 EURO PE UN TELEFON DACA ITI MANINCI DIN ANUS PENTRU 100 RON CHARGER?
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 16 iulie 2013 - 03:44
Scris 16 iulie 2013 - 03:43
@KFC
Pai d-aia zic ca ruptii-n kur iau kakaturi de 1 leu, in loc sa dea cat face si sa ia CALITATE !
Apropo bai gugustiucule, eu import de 14 ani accesorii pentru tilifoane, si cam am idee de preturi !
l.e.
Si nu mai incepe ca tantalaii cu marfa facuta in china, ca acolo se fac 99% din produsele IT de pe planeta asta !
Important e cine o "vinde", pentru ca unii vand calitatea si altii doar etichetele !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 iulie 2013 - 03:46
Scris 16 iulie 2013 - 04:03
Mihnea, fugi la facut cumparaturile pentru broaste ca nu te-a bagat nimeni in seama.
@Relu: stii, cand cumperi un produs (nu mereu) din magazin,platesti si comisioanele la 10 firme. Daca mi se pare aberatie sa dau 100 lei pe un (cuvant urat) de cablu,nu-mi permit, daca dau banii aia pe un cablu ii arunc pe geam.
Eu mi-am cumparat vreo 10 cabluri, tin cate unul in fiecare geanta de laptop, altul in masina, altele acasa, etc. Sa dau 1 000 lei pe ele? Trebuia sa fiu nebun. Si daca acel cablu e prost, arde telefonul sau nu-l incarca, dar nu te curenteaza pe tine, deci nu mai fiti botanisti sa credeti chiar toate prostiile din ziare.
De la un scurt pe retea, mie mi-a pocnit efectiv incarcatorul original la laptop, fara sa ma curentez, fara sa fie contrafacut. Deci tzast bast cu teoriile voastre.
Aceasta postare a fost editata de kng: 16 iulie 2013 - 04:03
Scris 16 iulie 2013 - 04:09
.....Eu mi-am cumparat vreo 10 cabluri, tin cate unul in fiecare geanta de laptop, altul in masina, altele acasa, etc. Sa dau 1 000 lei pe ele? Trebuia sa fiu nebun. Si daca acel cablu e prost, arde telefonul sau nu-l incarca, dar nu te curenteaza pe tine, deci nu mai fiti botanisti sa credeti chiar toate prostiile din ziare.
De la un scurt pe retea, mie mi-a pocnit efectiv incarcatorul original la laptop, fara sa ma curentez, fara sa fie contrafacut. Deci tzast bast cu teoriile voastre.
Pai ia-ti nene cabluri de 3 lei/buc. si vei avea toate sansele sa scoti flacari pe nas si/sau urechi !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 iulie 2013 - 04:11
Scris 16 iulie 2013 - 04:14
mai intelegeam sa o stoarcem in cur cind eram studenti sau labari,dar deja avem niste virste si tot telefon de fitze cu charger de 1 leu?
Scris 16 iulie 2013 - 04:18
@KFC
Pai d-aia zic ca ruptii-n kur iau kakaturi de 1 leu, in loc sa dea cat face si sa ia CALITATE !
Apropo bai gugustiucule, eu import de 14 ani accesorii pentru tilifoane, si cam am idee de preturi !
l.e.
Si nu mai incepe ca tantalaii cu marfa facuta in china, ca acolo se fac 99% din produsele IT de pe planeta asta !
Important e cine o "vinde", pentru ca unii vand calitatea si altii doar etichetele !!!
vorbesti prostii, am adus marfa din china, si realitatea e ca daca nu lucrezi cu un chinez pe care sa-l cunosti si sa fie de incredere, sau nu te duci sa verifici ce-ti pun pe container, o tura iti trimit super marfa, alta iti trimit gunoi, si nu pentru ca vor sa te intepe ci pentru ca asa functioneaza ei ...
eu pe handroidu meu il incarc cu ce apuc, incarcatoru lui, incarcatoru tabletei, incarcatoru petarda de la camera aiptek, incarcator de blackberry, incarcator de masina dracu stie de unde si de cine produs, ca e mufa standard microusb, si nu m-am curentat, darmite sa mor
preturile la accesorile de apple nu tin de calitate ci de japca, pentru ca nu reflecta in ele calitatea fabricatiei neaparat ci royalties platite catre apple.
sau iti iei chinezarii, si te curentezi, dar poate ne explici totusi cum s-a produs in lumina afirmatiei de mai devreme :
....
Cum piula mea poate gandi cineva ca te poti electrocuta cu 5 volti ???
Tensiunea de la retea NU poate trece de alimentator/incarcator !!!
deci ? eu m-am curentat cu 220 reparandu-mi lampa, copil fiind, deosebit de memorabila experienta dupa cum se vede, am dat cu curu de pamant, dar n-am murit
sa fi facut masa ? chiar asa de bun conductor sa fie ifeonu ala ? zero izolatie in el ?
Pai ia-ti nene cabluri de 3 lei/buc. si vei avea toate sansele sa scoti flacari pe nas si/sau urechi !
chiar sa nu existe nimic ok intre 3 si 100 ???
Scris 16 iulie 2013 - 04:20
meceo,pui juma-juma cu kng si dati o Corona,servita la 1-2 grade......BElLKIN,lifetime guarantee.........
Scris 16 iulie 2013 - 04:26
Belkin e scump pentru kfc ...
Scris 16 iulie 2013 - 04:30
ma laeshi cu belkin
am la cabluri care nu-s de la aia, au costat o fractie si merg brici
Scris 16 iulie 2013 - 04:38
si spuneti de mine ca sunt rupt anal.........................sunteti de plins,nu de ris.....
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi