ma laeshi cu belkin
am la cabluri care nu-s de la aia, au costat o fractie si merg brici
Pana ti-oi futiza vre-un divais sa te inveti minte....
Scris 16 iulie 2013 - 04:47
ma laeshi cu belkin
am la cabluri care nu-s de la aia, au costat o fractie si merg brici
Scris 16 iulie 2013 - 06:46
Relule, pot sa te ating?
Scris 16 iulie 2013 - 06:53
Relule, pot sa te ating?
stai la coada
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 iulie 2013 - 07:28
Relule, intreb si eu o chestie: cat crezi ca poate sa coste in China productia unei sarme, a unui plastic ce inveleste sarma aia si a doua mufe? Chiar crezi ca are un cost de productie de zeci de euro?
Si atunci de ce sa fiu prost sa ii fac pe unii cu bani doar ca sa iau din magazin "oficial"?
Eu stiu ca scad vanzarile unora, apeland la solutii din astea, dar sunt ok produsele
Scris 16 iulie 2013 - 08:23
Asa zic multi ( nu numai romani ), dupa care plang ca si-au futizat divaisurile. Eu nu-mi permit sa-mi bat joc de munca mea, si nu iau de pe tarabe ca voi.
In definitiv e banu tau, fa nene ce vrei cu el.
Scris 16 iulie 2013 - 09:46
De ce vorbiti de cabluri cand acolo se vorbeste de adaptor? Un simplu cablu USB nu are ce sa iti faca indiferent cat de prost e facut. Sunt 4 fire care leaga portul USB al laptop-ului de telefon. Orice s-ar intampla cu cablu, nu are ce sa afecteze la device-uri.
Insa, la adaptoare de priza situatia se schimba. Chiar daca doua adaptoare arata identic pe fara, modul cum sunt construite si piesele folosite pot fi foarte diferite. Nu mai vorbesc de control al calitatii sau alte "extravagante" de genul asta. La un moment dat au desfacut niste colegi la munca chiar un adaptor din asta luat pe 1$ si au fost socati de primitivismul lui. Sunt anumite produse unde chiar platesti doar brand-ul, dar daca nu le stii sigur, cel mai bine mergi pe varianta "de firma", macar ai pe cine trage la raspundere daca se intampla ceva rau.
Scris 16 iulie 2013 - 10:17
De ce vorbiti de cabluri cand acolo se vorbeste de adaptor? Un simplu cablu USB nu are ce sa iti faca indiferent cat de prost e facut. Sunt 4 fire care leaga portul USB al laptop-ului de telefon. Orice s-ar intampla cu cablu, nu are ce sa afecteze la device-uri.
.......
I-auzi ! Dar atunci cand ai intreruperi sau chiar scurt intre fire, chiar n-are ce pagube sa-ti faca ?
Ai vazut cum arata cablul de iphone5 sa spui ca-l poate face oricine, sa mai si functioneze corect ?
Iar la alimentatoare, cea mai mate TAMPENIE pe care o poate face un lemurian, e sa foloseasca no-nameuri !
Scris 16 iulie 2013 - 10:26
Daca scurtul e intre cele doua fire de date sau intre unul din ele si masa nu prea are ce sa se strice. Insa intr-adevar, daca e un cablu atat de prost si e un scurt intre + si masa atunci posibilitatile sunt "nenumarate", inclusiv sa crape ceva la device-uri
Scris 16 iulie 2013 - 10:36
Nu mi-ai raspuns daca ai vazut cum arata un cablu ( defapt mufa dedicata ) de la iphone 5 !
Scris 16 iulie 2013 - 10:53
E o minune a tehnologiei moderne !
Scris 16 iulie 2013 - 11:12
Remarca de lemurian neevoluat.
Scris 16 iulie 2013 - 11:20
Scris 16 iulie 2013 - 11:22
Relu, la cablul de la iPhone 5 nu constructia fizica e problema (chinezii pot replica absolut orice, iar mufa Apple nu este mai complicata decat un micro USB, de exemplu), ci un chip pe care cei de la Apple l-au pus in cablu si care face ca legaturile dintre pinii celor doua mufe sa fie dinamice, in functie de ce aparat conectezi la capatul celalalt. Mai mult, aparent au aruncat si un fel de criptare a datelor, totul ca fake-urile sa fie intarziate cat mai mult pe piata. Se pare ca au reusit.
Scris 16 iulie 2013 - 11:25
totul ca fake-urile sa fie intarziate cat mai mult pe piata. Se pare ca au reusit.
E bine ca nu e plin de adaptoare de la mufa veche la asta noua
Scris 16 iulie 2013 - 11:43
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 iulie 2013 - 03:46
Relu, la cablul de la iPhone 5 nu constructia fizica e problema (chinezii pot replica absolut orice, iar mufa Apple nu este mai complicata decat un micro USB, de exemplu), ci un chip pe care cei de la Apple l-au pus in cablu si care face ca legaturile dintre pinii celor doua mufe sa fie dinamice, in functie de ce aparat conectezi la capatul celalalt. Mai mult, aparent au aruncat si un fel de criptare a datelor, totul ca fake-urile sa fie intarziate cat mai mult pe piata. Se pare ca au reusit.
Cabluri "fake" pentru iphone 5 au aparut odata cu cele originale. Mai mult decat atat ( inclusiv la noi in magazinele online ) e greu sa gasesti cabluri originale, cele fake sunt mereu pe stoc.
Nu stiu de niciun chip, dar stiu ca exista probleme de contact imperfect ( forma incorecta a mufei ) la cele care nu sunt originale.
Scris 17 iulie 2013 - 03:49
n-ai somn sau esti la peste?
Scris 17 iulie 2013 - 03:54
Somn as avea, dar plec pe balta
Scris 17 iulie 2013 - 08:36
Eu aici am citit ce v-am spus, daca mint ei, am mintit si eu: http://forums.applei...integrated-chip .
Scris 17 iulie 2013 - 09:29
Somn as avea, dar plec pe balta
Scris 17 iulie 2013 - 02:19
Vad ca i-a mai explodat cuiva.
Cum prezinta acel nene, este explicabil. Minusurile: n-au pastrat distanta in interior, proiectare pentru 110v ?
Clar, perele sunt mai bune. Chiar astazi ma uitam la un iphone4. Mult prea mic ecranul...
Pro HTC, Samsung...
Scris 17 iulie 2013 - 03:10
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi