@berkut, nu vrei sa te inveti minte si iar vii cu informatii neverificate si mai ales nestudiate/aprofundate in detaliu
glk ala nu are tractiune integrala, mai pui 2000 euro fara tva daca vrei si tractiune integrala,unde mai pui ca are jante de subaru/etc, iar eu nu am dat 47k ci "doar" 44831 ca sa fiu exact, si cu niste dotari de care pachetu ala sport, pe care personal il percep ca pe o aberatie de care nu m-as atinge veci, nu a auzit si asta fara sa mai zic de reviziile moca =)) care la glk sunt inca 1000 euro plus tva
@pejte urca ma in varf de munte cu jantele alea de subaru, ca doar pentru asta exista transalpina/transfagarasan etc
in alta ordine de idei eu am urcat pe rarau mai sus de fosta cabana pastorala pentru cine stie, nu as numi drumul offroad, dar nici forestier nu mai era, a fost odata demult, asta nu inseamna ca sus nu erau prezente bmw e46, mazda 6, citreon c5 asta nou, seat, etc ... ma rog si un vitara care o ardea cum ii dau eu pe autostrada, ideea e ca nu iti trebuie nu stiu ce scula sa urci pe munte, doar niste conditii de vreme favorabile, adica sa nu fie mocirla pe jos, si o mare durere in puncte puncte de utilajul de sub cooor
ps : pozele sunt execrabile fiind facute cu un aparat execrabil la pozat, blackberry, aparatul de zi cu zi, un nikon mic si pricajit dinala de buzunar fiind executat de aia mica in ultima tabara, iar ce am vrut sa cumpar ca inlocuitor, un canon sx130is, nu era pe stoc la importator la momentul excursiei
dragul meu mecea , (ce frumos stiu a scrie uneori
)
GLK ul ala ARE tractiune integrala. crede-ma . la pretul ala . deci tu vrei neaparat sa faci show .
uite, pentru tine, FELICITARI PENTRU X3 2.0 DIESEL. In viata mea (sau a altora de pe forumul asta) nu as concepe ca nevasta sa conduca un R32 si eu o fumigena de 2.0 . De ce ? PEntru ca noua ne place TARE TARE TARE (vorba cantecului
)
Cat despre milf uri ... imi pare rau , dar nu am ce sa comentez, am zis ieri , SAMANTHA ROCKS !
Si mai e ceva ... imi scapa , aia cu cantatul gainii, dar nu mai stiu cum ii zicea.
imatur pentru ca am subaru.