FREEZONE 9
Scris 02 ianuarie 2012 - 09:52
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 02 ianuarie 2012 - 10:09
Scris 02 ianuarie 2012 - 10:33
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:27
Eu pana acum am fost la BRD, insa dupa ce mi'au anulat cardurile atasate contului cica din cauza unei erori de sistem, dar ptr reemiterea lor tot eu tre sa platesc, vreau sa schimb banca
Ceva sugestii?
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:28
Scris 03 ianuarie 2012 - 03:30
Life must be taken one disaster at a time
Scris 03 ianuarie 2012 - 07:51
Eu sunt la ING de ani buni si, la fel, sunt foarte multumit.
Scris 03 ianuarie 2012 - 12:30
am auzit lucruri foarte bune despre Unicredit si ING.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:07
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:29
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:36
Chiar daca s-au listat aici multe variante bune, iti propun sa arunci un ochi la Millennium. Eu sunt de vreo 5 ani la ei cu conturile, si ce imi place e ca totul e vizibil online, ca nu ai nevoie de token ca sa iti accesezi contul si ca are aplicatie de iPhone care chiar functioneaza bine. O alta chestie faina (probabil si altii o au) este ca poti constitui un depozit la termen din contul tau curent, si sa ai control asupra lui. E foarte util cand nu esti acasa mult timp si/sau cand nu ai chef sa treci pe la banca pentru fiecare modificare minora in cont.
Asta nu mi se pare deloc un feature bun . Cum se face autentificarea, doar cu parola?
Eu folosesc acum ING. Motivul principal pentru care l-am ales a fost posibilitatea de a alimenta contul fara sa trec pe la ghiseu. S-a dovedit o chestie utila de foarte multe ori pana acum.
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:55
O sa ma uit prin zona sa vad daca am Unicredit aici. ING si Millenium am sigur, asta pe langa BRD, Raiffeisen si BT
Despre ING intelesesem acu vreun an ca nu mai sunt chiar la acelasi nivel la care intrasera pe piata. Dar, dupa cum am vazut pe propria piele, nici BRD'ul nu mai e o banca de top in serviciile ei, desi comisioanele au ramas ridicate
Scris 03 ianuarie 2012 - 01:58
Scris 03 ianuarie 2012 - 02:04
Scris 03 ianuarie 2012 - 02:13
ING parca a fost printre primele banci straine in romania si sunt in continuare sucursala a bancii-mama din Olanda (nu entitate romaneasca cu actionar banca-mama si inca 144 de fonduri care oricand pun de-un faliment ). Mult timp nici nu au fost pe piata de retail ci au operat doar in mediul corporate/business. Oricum, la ora actuala sistemul lor de self-banking este genial fie ca lucrezi online de oriunde sau intri la ei in agentie si lucrezi cu tonomatele de acolo fara a suporta mutra vreunei functionare si fara a sta aiurea la coada pt depuneri/retrageri etc.
De mentionat in favoarea ING-ului si ca acuma au o retea de agentii destul de acoperitoare.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 03 ianuarie 2012 - 02:14
Scris 03 ianuarie 2012 - 06:15
A powerful 3 minute short film which presents the monologue of a single actor (John Shrapnel). Through his reminiscences the audience gets an insight a dark, confused and embittered mind.
merita
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 ianuarie 2012 - 09:52
http://info.emag.ro/...005&id=68&lang=
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 ianuarie 2012 - 10:16
Garanti nu am, insa ma interesasem candva sa-mi fac. Conditiile sunt similare cu Credit Europe, comisioanele/dobanzile de penalizare la fel. La vremea respectiva reteaua lor de magazine partenere era destul de restransa, la fel si reteaua de agentii.
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:27
Sincer sa fiu, cumparaturi cu rate de genul asta nu as face decat daca la un moment dat ar fi vreo super'oferta ptr ceva care'mi trebe. Insa banuiesc ca multi se incanta la ideea ca platesti in rate, si fara dobanda ... ia sa mai iau si aia, si cealalta ...
LE: am vazut ca am si Unicredit aproape de mine. Ce'am mai vazut e ca au un sistem ptr bancomat ceva in genul celui de la ING, in sensul ca la intrare in cladire e o camera separata in case se gaseste bancomatul. Ce n'am vazut e daca intrarea se face pe baza de card, cum e (sau stiu ca era, la un moment dat) la ING sau e alta smecheria? Am vazut un fel de interfon la intrare, dar fara vreun scaner, ci doar un buton ...
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 ianuarie 2012 - 12:29
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:33
In esenta ai o suma 'minima' de plata luna de luna, dar automat in luna urmatoare vei fi 'restant' si daca continui sa platesti suma 'minima' de fapt vei ajunge sa achiti doar dobanzile, soldul va ramane neatins.
Tentatiile sunt mari in societatea de consum in care traim, dar cu putina minte poti tragi mari foloase de pe urma sistemului. Exagerarile intotdeauna duc la ruina. Viziunea ta este gresita: astfel de cumparaturi trebuie sa le faci doar atunci cand iti permiti sa achiti si cash, sau ma rog, detii o mare parte din suma respectiva....Atunci e smecherie mare, sa te folosesti de sistem pt a pastra disponibile niste lichiditati - care eventual te pot ajuta sa 'produci' in continuare. Daca NU iti permiti un obiect decat in rate, atunci nu merita sa-l iei decat daca este absolut necesar/important.
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:43
.... Viziunea ta este gresita: astfel de cumparaturi trebuie sa le faci doar atunci cand iti permiti sa achiti si cash, sau ma rog, detii o mare parte din suma respectiva....Atunci e smecherie mare, sa te folosesti de sistem pt a pastra disponibile niste lichiditati - care eventual te pot ajuta sa 'produci' in continuare. Daca NU iti permiti un obiect decat in rate, atunci nu merita sa-l iei decat daca este absolut necesar/important.
Ce te face sa crezi ca viziunea ta e buna ???
Te-ai gandit vreodata sa privesti viata altfel decat ca pe o "afacere" ?....
Tentatiile sunt mari in societatea de consum in care traim, dar cu putina minte poti tragi mari foloase de pe urma sistemului...
....
De exemplu sa o privesti pur si simplu ca pe o "viata", pe care sa o "traiesti", si de care sa te bucuri !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 ianuarie 2012 - 12:44
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:14
Deci, sa ca inteleg si mai bine, daca in loc de rata platesti doar suma minima, ptr restanta se percepe dobanda din luna urmatoare?
@Relu, uneori ca sa te poti bucura, tre sa stii si cum. Una e sa te duci in primul magazin sa iei X la 1300 si alta sa cauti si sa vezi ca are X si la magazinul de langa, dar la 1200. Cam asta ar fi viziunea lui Bleu si uneori i'o impartasesc. Dar cateodata tre sa faci si "lasa cat costa, hai sa mergem/luam/facem"
Nu zic astea ca nu le'ai sti, evident
Scris 04 ianuarie 2012 - 07:05
Scris 04 ianuarie 2012 - 08:13
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 ianuarie 2012 - 08:13
Scris 04 ianuarie 2012 - 08:29
Omu care cumpara din primu chiosc castiga cateva minute.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi