Totul despre Android
Scris 21 decembrie 2011 - 05:33
Eu unul prichindelului pe care-l am în dotare uneori, toate, absolut toate pozele i le-am făcut cu DSLR-ul și în cele mai scumpe ipostaze.
Blue, de ce nene nu asculți muzică la o troacă?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2011 - 06:01
1- il cheama bl-EU si nu bl-UE !
2- concluzia e una singura: unii se respecta ( atat pe ei cat si pe copii lor ), altii mai putin, sau deloc ...
Scris 21 decembrie 2011 - 10:43
P.S: daca prin absurd chiar crezi in ceea ce ai scris inseamna ca ultimamente TU nu prea te mai respecti!!! si daca asta intelegi tu prin respect, atunci eu ma pish pe el de respect!
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 decembrie 2011 - 10:44
Scris 21 decembrie 2011 - 10:50
Scris 21 decembrie 2011 - 10:51
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 21 decembrie 2011 - 10:54
Si te inseli amarnic daca ai impresia ca sunt vreun adept al pozelor facute cu telefonul. Foarte rar fac, doar la urgente.
In schimb nu-mi plac oamenii care se umfla de placere si de automultumire, si le creste implicit increderea in sine cand isi cumpara ceva scump, sau cand ajung sa-si permita ceva scump si au impresia ca astfel se 'respecta'.... Valoarea unui om, calitatile sale, modul lui de a fi si de a da plus-valoare societatii in care traieste nu are nimic a face cu lucrurile pe care si le cumpara.
Scris 21 decembrie 2011 - 10:55
Asta deja se cheama PROSTIE !
Scris 21 decembrie 2011 - 10:59
exact ce-ti ziceam apropo de lag-ul de exprimare, tu de fapt altceva vroiai sa spui
Scris 21 decembrie 2011 - 11:04
Problema ta cum ma consideri. Chiar mi se rupe !Folosesti complet eronat un concept mult mai complex si mai delicat. Adica gandesti primar, ca sa te citez.
Tu chiar ai tulburari comportamentale de o dai din stanga-n dreapta ? Reciteste-ti postul la care ma refer !Si te inseli amarnic daca ai impresia ca sunt vreun adept al pozelor facute cu telefonul. Foarte rar fac, doar la urgente.
Un lucru scump, inseamna implicit BUN. Daca situatia ta materiala iti permite sa ai lucruri bune, dar dai banii tot pe "mokangeli", e problema ta, si-ti plang de mila.In schimb nu-mi plac oamenii care se umfla de placere si de automultumire, si le creste implicit increderea in sine cand isi cumpara ceva scump, sau cand ajung sa-si permita ceva scump si au impresia ca astfel se 'respecta'....
Ce te f..te pe tine grija nene de "achizitiile" altora ? Cheltuie cumva banii tai ? Tu chiar nu-ti dai seama ca ai luat-o RAU razna ?Valoarea unui om, calitatile sale, modul lui de a fi si de a da plus-valoare societatii in care traieste nu are nimic a face cu lucrurile pe care si le cumpara.
Scris 21 decembrie 2011 - 11:09
2 - postul la care te referi vorbeste cum ca multe instantanee ale copiilor oamenii le fac cu telefonul ca n-au DSLR-urile pregatite. Care-i baiul tau? Era doar un exemplu ca sa intareasca necesitatea acestor device-uri de a fi multifunctionale...
3 - imi cumpar lucruri bune cand le consider eu bune. adica tu imi plangi de mila ca n-am BMW sau Ifon?!?! Si tot eu sunt ala dus cu capul?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 decembrie 2011 - 11:11
Scris 21 decembrie 2011 - 11:20
Eu ti-am explicat ca :... Am descoperit ca toti prietenii mei fac poze la strumfii lor cu.... telefonul...
Dar tu o tii p-a ta !Decat sa "pierzi" un instantaneu extrem de important, e ok si un telefon.
Dar sa-ti pozezi copiii cu telefonul, mi se pare chiar bataie de joc.
....
Pai majoritatea pozelor care i le faci unui copil sunt de fapt instantanee extrem de importante.... ca doar nu stai cu DSLR-ul de gat de fiecare data cand face piticul/pitica vreo boacana, nu?
...
Parerea mea sincera despre tine e aia ca habar n-ai ce vrei, si mai ales ce/sa scrii.
Trecand peste faptul ( mai mult decat evident ) ca mori de invidie cand vezi bunastare la altii.
Decat sa te oftici ca "ala" are si tu nu, mai bine te-ai gandi ce sa faci sa-ti poti permite si tu.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 21 decembrie 2011 - 11:23
Scris 21 decembrie 2011 - 11:25
Dar tu o tii p-a ta !
Dragule, cu ce o tin pe a mea? Cu faptul ca respectul nu se masoara in pretul device-ului cu care faci poze? Si cu faptul ca gasesc un rost pe lume acestor smartphoane?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 decembrie 2011 - 11:27
Scris 21 decembrie 2011 - 11:32
De ce nu citesti postul la care raspunzi inainte sa dai reply ?
Nu faci altceva decat sa demonstrezi inca o data ca esti gigi-contra !
Decat sa "pierzi" un instantaneu extrem de important, e ok si un telefon.
Dar sa-ti pozezi copiii cu telefonul, mi se pare chiar bataie de joc.
...
Asa iti place tie sa exagerezi. Sunt telefoane care face poze la nivel de compacta.
Aa, daca faci numai poze cu telefonul asta e altceva, dar sunt multe momente in care ai doar telefonul la indemana.
................................
Bleu, nu insista. Te umpli de cacao si mai rau ...
Aceasta postare a fost editata de Relu: 21 decembrie 2011 - 11:52
Scris 21 decembrie 2011 - 11:46
ai o cafea de la mine pe 29! (dar nu pt aberatiile de mai sus, pt altceva. si nu glumesc)
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 decembrie 2011 - 11:47
Scris 21 decembrie 2011 - 11:48
Scris 21 decembrie 2011 - 11:50
Scris 21 decembrie 2011 - 11:53
Care greseala ?Relu, daca tot ma citezi, macar corecteaza-mi greseala
Scris 21 decembrie 2011 - 11:53
Scris 21 decembrie 2011 - 11:54
Scris 21 decembrie 2011 - 11:55
"Sunt telefoane care face poze la nivel de compacta."Care greseala ?
Scris 22 decembrie 2011 - 12:00
(si restul sunt niste gunoaie ca n-au decat telefonul la indemana).... bravo sefu, esti tare!
E naspa sa ai copil si sa nu ai dslr, crede-ma. Te caci pe ele de sapuniere ,d-apai mobile...abia astept sa ispravesc niste rate ca sa-mi iau unul, am pierdut ff multe poze misto la lumina slaba si cu copilul care, zau daca intelege sa stea nemiscat ca vreau sa-l pozez
Bah, tu chiar ai defectu stricat !inafara de faptul ca ai citat din pejte si nu din bleu, tot nu pricepe nimeni unde bati. tu o tii cu cat respect ai tu fata de copii ca le faci poze doar cu DSLR-ul (si restul sunt niste gunoaie ca n-au decat telefonul la indemana).... bravo sefu, esti tare!
Vrei sa-ti fac o schita sa intelegi, sau chiar nu esti in stare sa citesti ??? Eu n-am zis gunoaie ( dar sunt de acord ! ), eu am spus ca aia care folosesc EXCLUSIV telefonul pentru poze, chiar sunt vai mama lor ...
Ca deobicei ( pentru ca am rabdare si tin la tine ), o sa te fac sa intelegi inca o data cat de mult gresesti uneori !ai o cafea de la mine pe 29! (dar nu pt aberatiile de mai sus, pt altceva. si nu glumesc)
"Sunt telefoane care face poze la nivel de compacta."
si care costa cat un dslr 2nd bine ingrijit...
Scris 22 decembrie 2011 - 12:04
Pe forum n-are conteaza !"Sunt telefoane care face poze la nivel de compacta."
Singurul motiv care m-a determinat sa-mi cumpar DSLR a fost aparitia primului meu copil !E naspa sa ai copil si sa nu ai dslr, crede-ma. Te caci pe ele de sapuniere ,d-apai mobile...abia astept sa ispravesc niste rate ca sa-mi iau unul, am pierdut ff multe poze misto la lumina slaba si cu copilul care, zau daca intelege sa stea nemiscat ca vreau sa-l pozez
Scris 22 decembrie 2011 - 12:05
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi