@mecea: http://forum.xda-dev...d.php?t=1505172
Complicat mai e la Samsungurile astea. La mine pur si simplu am luat o aplicatie (z4root sau superoneclick) am rulat-o si gata treaba...
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:15
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:16
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:23
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:42
Scris 20 noiembrie 2012 - 09:46
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 20 noiembrie 2012 - 09:48
Scris 20 noiembrie 2012 - 10:04
si are adblocker cand ruleaza in desktop ?
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 10:30
Scris 20 noiembrie 2012 - 10:45
Scris 20 noiembrie 2012 - 11:32
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 11:52
Bah, eu tot ma minunez cat "tiuning" se face cu/pe un desteptofon, ca sa ce? Cine imi poate da vreo doua exemple de chestii pe care nu le poate face cu telefonul standard si le face schimband rom-ul? Sau prin root-are?
Pentru ca mie imi da impresia ca e ca si cum ati luat o masina, si acum faceti tot felul de bricolaje de genul " la prima apasare pe butonul de inchidere centralizata vreau sa inchida doar usile pe spate" sau "cand bag a-ntaia si merg mai multe de 5 secunde vreau sa se aprinda automat proiectoarele de ceata".
Adica poate uneori exista o necesitate in acest sens, dar chiar merita atata bataie de cap?
Scris 20 noiembrie 2012 - 12:20
Bah, eu tot ma minunez cat "tiuning" se face cu/pe un desteptofon, ca sa ce? Cine imi poate da vreo doua exemple de chestii pe care nu le poate face cu telefonul standard si le face schimband rom-ul? Sau prin root-are?
Pentru ca mie imi da impresia ca e ca si cum ati luat o masina, si acum faceti tot felul de bricolaje de genul " la prima apasare pe butonul de inchidere centralizata vreau sa inchida doar usile pe spate" sau "cand bag a-ntaia si merg mai multe de 5 secunde vreau sa se aprinda automat proiectoarele de ceata".
Adica poate uneori exista o necesitate in acest sens, dar chiar merita atata bataie de cap?
Life must be taken one disaster at a time
Scris 20 noiembrie 2012 - 12:34
rom dragut?
e posibil?
Scris 20 noiembrie 2012 - 12:39
pentru a obtine interfata aceea nemaipomenit de user-friendly pt multi dintre fani.
Eu am HTC Desire care de la mama lui nu se mai poate upgrada mai sus de 2.3. Am gasit inclusiv ROM custom cu ICS (Android 4.0.4) pentru Desire.
E ca si cum pentru Forester-ul tau ai putea sa-ti pui ESP si ultimele gadget-uri aparute doar printr-o simpla procedura software.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 20 noiembrie 2012 - 12:43
Scris 20 noiembrie 2012 - 02:52
@blue
Vezi daca gasesti un ROM MIUI pentru telefonul tau. Daca nu-mi sugea bateria in juma de zi il pastram si acum atat de bun era.
Scris 20 noiembrie 2012 - 04:36
Dap, merg fix la fel. Pe tilifon n-am Element hiding, dar nu e așa de grav. Probabil oricum majoritatea nu-l foloseau.
Scris 20 noiembrie 2012 - 04:55
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 20 noiembrie 2012 - 04:56
Scris 20 noiembrie 2012 - 04:58
Ce fac in acest caz romulanele astea? Ce are unu si n-are altul, sau ce n-are telefonul de la ma-sa lui?
Scris 20 noiembrie 2012 - 05:00
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 20 noiembrie 2012 - 05:01
Scris 20 noiembrie 2012 - 05:14
marchezi banu si iei o scula scumpa.
Scris 20 noiembrie 2012 - 06:00
am testat si eu, dar firefox e praf rau pe langa dolphin browser, ce castig ca nu ma mai enerveaza reclamele pierd la cat ma enerveaza browserul insa.
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 08:22
Scris 20 noiembrie 2012 - 08:38
despre fotografie
Scris 20 noiembrie 2012 - 08:40
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi