Revenind on-topic, de ceva timp caut alt smartphone sa-l inlocuiasca pe asta, care dealtfel merge chiar foarte bine pentru un handroid din generatia lui. Numai ca producatorii astia parca au inebunit, sau mai degraba fac ce le cere piata ...
Am cautat ceva de maxim 4 inci, sa nu fie plasticos, sa aibe gorilla glass, bateria sa fie ok, si sa fie cat mai "heavy duty". Din nefericire toate pe care le-am gasit n-au nimic in plus fata de defy in afara de faptul ca se misca "ceva" mai rapid. Din contra, facand abstractie de viteza de procesare sunt mult inferioare defy-ului.
Era cat pe ce sa-mi iau un defy+ acum cateva zile, dar citind pe forumuri am vazut ca sunt cu probleme, si inca mari. Si tot frunzarind forumurile am observat ca majoritatea smartfoanelor pica pe capete.
Sa mor daca nu-mi vine sa raman cu ce am acum si sa astept sa scoata astia ( daca se va intampla vreodata ) ceva care sa merite trecerea.
Daca voi stiti vre-un model care mie mi-a scapat si corespunde dorintelor mele, ziceti sa ma uit si eu la el.