Scris 28 decembrie 2011 - 08:47
Ar fi recomandat așa des dacă lucrează numai la temperaturi mari. Majoritatea sunt ok în timp, temperaturile fiind in grafic chiar și cu ce vine din fabrică. Se poate folosi o pastă de calitate fără probleme, excepțiile ar fi puține. MX2 se pune și oficial în laptopuri de exemplu, acolo unde ai posibilitatea să-ți faci laptop custom, nu în România.
Dacă ai neșansa să fi pus un material pentru transfer termic de proastă calitate, e bai la prima scoatere (sfatul e este ca atunci când nu iese ușor, să nu tragi aiurea) și eventual curățare (soluțiile speciale ar trebui să fie destul de ok, dar depinde de calitatea pad-ului) și cam atât. Deși este mai ușor de pus, tocmai pentru că se scoate și se curăță mai greu și destul de rar se găsesc de calitate, eu nu le recomand. O pastă bună se pune foarte ușor în majoritatea cazurilor (MX2 are o vâscozitate excelentă și se pune ușor, tocmai ce am folosit de vreo 4 ori acum 1-2 luni), iar curățarea este o joacă.
Nu generalizezi, dar există recomandările producătorilor pentru componente. Nu poți spune însă cât e bine pentru un anumit laptop decât comparând direct cu unul identic, altfel fiind irelevant. Dell de exemplu are XPS pe 15" cu 100°C în full load din fabrică și merge așa, depășind totuși recomandările.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea