Nu ma adresam tie. Mugur a folosit cuvantul dusman.Ma doare sufletul ca puneti botul, in ciuda faptului ca vi se explica cu lux de amanunte.
Daca nu mi-ati fi prieteni, mi s-ar rupe.
Si asta o spun cu toata sinceritatea ....

Toyota PRIUS Hybrid
Scris 24 decembrie 2011 - 05:36
Scris 24 decembrie 2011 - 10:03
Eu unul nici nu vreau sa aud de motor diesel; dupa cativa ani de condus numai benzina, de fiecare data cand conduc un diesel mi-e greu sa ma obisnuiesc cu zgomotul si vibratiile acestuia; sau cand mai conduc cate un prieten la un service si aud iarasi acolo de turbina, EGR, injectoare, volanta, epurator, intercooler samd

Nu sunt dusmanul celor care conduc un diesel.

Scris 24 decembrie 2011 - 10:21
Na, ca ti-a explicat, si inca foarte bine !Nu ma adresam tie. Mugur a folosit cuvantul dusman.

Scris 24 decembrie 2011 - 10:54
Ok, in cazul asta ai folosit cuvantu "dusman: in mod gresit.Eu zic sa nu transformam topicul intr-unul benzina vs. diesel; din cate stiu este deja unul; fiecare e cu parerea si senzatiile sale; poate sunt prieteni care chiar beneficiaza de avantajele unui diesel (km foarte multi pe an).
Eu unul nici nu vreau sa aud de motor diesel; dupa cativa ani de condus numai benzina, de fiecare data cand conduc un diesel mi-e greu sa ma obisnuiesc cu zgomotul si vibratiile acestuia; sau cand mai conduc cate un prieten la un service si aud iarasi acolo de turbina, EGR, injectoare, volanta, epurator, intercooler samd.De asta am zis ca sunt "dusmanul" diesel-ului;
Nu sunt dusmanul celor care conduc un diesel..

Sarbatori fericite si milioane de km fara probleme.
persoană care are o atitudine ostilă, răuvoitoare față de ceva sau de cineva, care urăște ceva sau pe cineva.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi