Păduraru
Scris 10 februarie 2016 - 03:30
Scris 31 ianuarie 2017 - 11:44
Schimbat acu o saptamana furtunase de alimentarea de pe langa motor. Asta pentru ca Subaru - o buba veche, la frig, cand sunt furtunurile vechi incepe sa scape benzina la imbinari.
Acum nu mai miroase, deci probabil s-a rezolvat (cea mai scazuta temperatura de test, -10 grade).
Cu ocazia asta am schimbat si antigelul, am bagat Hepu G12+. Zic unii ca e ce vrea Subaru.
Am curatat si valvele TGV si clapeta de acceleratie.
Inca merge cazanu'.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 23 februarie 2017 - 10:07
Cat au costat furtunele? Banuiesc ca nu's decat pe original...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 februarie 2017 - 02:31
Furtunurile le-am luat de prin toamna-iarna, cred ca au ajuns pe la 400 de lei parca, doar originale. Daca ai niste priceputi si dispusi la bricolaje, am auzit povesti si ca se pot inlocui cu furtunuri la metru, ma rog, corespunzatoare dpdv proprietati, dar sa stai sa le masori etc.
Eu am preferat asa.
Ca fapt divers, probabil atunci au miscat ceva pe partea de a/c ca nu mai merge deloc compresorul, o constatare la ei zice ca nu mai tine un oring si a pierdut tot freonul. Am luat doua oringuri, ca sunt doua locuri cu probleme cica, dar SMT-ul nu avea freon! Asa ca temporar am amanat operatiunea. Sper ca le vine freonul inainte de caldura.
Ei se jura ca nu au miscat nimic pe partea de a/c ... dar asta e, inteleg ca altii au avut oricum deja problema asta cu oringurile respective, mult mai devreme si fara sa le frece cineva. Nu o sa mor din atata, sper sa nu fie si altceva.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 24 februarie 2017 - 05:40
Daca iti schimbai singur furtunele cu furtun la metru,iti mergea si aerul moka....plus 400 ron in buzunar,plus ca mai aflai ce e pe sub capota...
Scris 25 februarie 2017 - 02:06
Un om calificat si cu multa vechime de la Subaru a muncit o zi intreaga acolo, la un moment dat am fost prin service si am vazut cat desfacusera de pe langa motor de m-am ingrozit. In veci n-as fi in stare sa fac asta, nu am unde (nu poti sa faci asa ceva in parcarea blocului) si nici rabdare. Crede-ma ca nu regret nici un leu cheltuit pe subiectul asta, iar a/c-ul nu ma doare asa tare (daca sunt doar oring-urile de vina), abia mai improspatez ulei/freon prin circuit, nu-i strica.
In plus, sunt oameni si ei, poate mai gresesc, nu-i condamn pentru asta. Stii vorba aia, cine n-a gresit sa ia primul piatra sa arunce.
Scris 25 februarie 2017 - 07:38
Tu macar ai noroc de service la indemana, eu va trebui sa fac deplasare pentru urmatoarea revizie mai importanta
Scris 27 februarie 2017 - 09:35
Schimbat acu o saptamana furtunase de alimentarea de pe langa motor. Asta pentru ca Subaru - o buba veche, la frig, cand sunt furtunurile vechi incepe sa scape benzina la imbinari.
Acum nu mai miroase, deci probabil s-a rezolvat (cea mai scazuta temperatura de test, -10 grade).
Cu ocazia asta am schimbat si antigelul, am bagat Hepu G12+. Zic unii ca e ce vrea Subaru.
Am curatat si valvele TGV si clapeta de acceleratie.
Inca merge cazanu'.
Ce plusuri are un Subaru?
Inca nu m-am prins...
Scris 27 februarie 2017 - 09:53
...
Inca nu m-am prins...
Nici eu!
Cine a zis ca are plusuri? E scump la intretinere, expertiza foarte putina (rara) la nivel national, impozit mare, invechite, motoare sensibile daca nu-s intretinute cum trebuie...
Scris 27 februarie 2017 - 10:12
Scris 27 februarie 2017 - 10:56
Nici eu!
Cine a zis ca are plusuri? E scump la intretinere, expertiza foarte putina (rara) la nivel national, impozit mare, invechite, motoare sensibile daca nu-s intretinute cum trebuie...
Si daca-s intretinute bine crapa... relax...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi