http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=154002400&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23500&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.modelDescription=xt&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=LPG&fuels=PETROL&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2 asta cred ca imi place cel mai mult de la generatia asta de Forester. FL-ul urmator a fost nereusit.
Asta e inmatriculata ca si utilitra (n-are banchete in spate) pentru ca in DK sunt ENORME taxele pentru masini pt PF (ajung si la 80%) si sunt foarte multe masini bengoase modificate in utilitare, (inmatriculate pe firme, cu taxe mai mici).
Acolo, daca te prinde fiscul cu masina cu numar galben (adica de firma) in parcarea supermarketului, sau trebuie sa dovedesti ca faci cumparaturi pt firma sau ai belit-o pt ca folosesti masina in inters personal, deci beneficiezi de avantaje de la firma fara sa platesti impozit.
Tot la ei, se circula ca melcul, toti merg cuminiti cu 120 pe autostrazi si 80-90 pe celelalte drumuri. Eu am rezistat o zi, pana mi-a soptit anicul la care eram ca in weekend ei au un singur echipaj de rutiera si unul de criminalistica per judet. Deci sansele sa ma intalnesc cu ala de rutiera erau minime.
Fiind utilitara, si taxa de prima inmatriculare la noi e mai mica + ca masina cu siguranta nu e omorata.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 19 ianuarie 2012 - 02:20