in ultimul Autobild este un articol preluat din editia nemteasca, unde se spune ca Skoda face un Passat mai bun
tocmai ce m-am dat jos din noua Octavia si am fost mai mult decat placut impresionat.
Scris 05 aprilie 2013 - 10:31
in ultimul Autobild este un articol preluat din editia nemteasca, unde se spune ca Skoda face un Passat mai bun
tocmai ce m-am dat jos din noua Octavia si am fost mai mult decat placut impresionat.
Scris 05 aprilie 2013 - 10:35
Ia faceti un test cu amandoua si masurati zgomotul in interior. Vedeti apoi care sta mai bine la capitolul acesta. Si incercati sa puneti tractiune 4x4 pe O3, veti vedea ca nu se poate... decat pe break
Masina o fi f bine facuta,nu zic, dar cei de la VW nu lasa totusi brandurile sa se canibalizeze intre ele.
Scris 05 aprilie 2013 - 11:18
...senzori ulei: O2 n-are, G5 are, ba chiar si G4 are....
am golf 5 si-ti zic ca nu are nici un senzor de ulei, dar tu nimic, batman batman ... cand se aprinde becu de ulei in bord la g5 deja e grav pentru motor, si tot atuncea se aprinde la o2
Scris 05 aprilie 2013 - 11:23
am golf 5 si-ti zic ca nu are nici un senzor de ulei, dar tu nimic, batman batman ... cand se aprinde becu de ulei in bord la g5 deja e grav pentru motor, si tot atuncea se aprinde la o2
Biiiiip. La O2 nu se aprinde nimic, nici macar atunci! Cel putin nu la motorul 1.9 pe care il am eu. La motorul 2.0 lucrurile stau altfel, la alea stiam ca au senzor sau alt mecanism ce te anunta cand nu mai ai suficient ulei. Repet, motorul meu nu are asa ceva. Cica era optionala chestia asta, o optiune pe care eu nu am vazut-o totusi in catalog cand am dat comanda
Scris 05 aprilie 2013 - 12:26
@kng: Octavia pe care am avut o eu avea senzor de placute de frana si senzor de nivel ulei.
Intre revizii de fiecare data completam cu ulei cand ma anunta pe maxi-dot.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 aprilie 2013 - 12:29
Scris 05 aprilie 2013 - 12:32
Depinde in ce an e fabricata. A mea nu are, iar la ultima vizita in service mi s-a confirmat si faza cu uleiul unde suspectam doar. La frane am aflat cand am schimbat primul set de placute.
Daca mai puneam 2 000 euro cand am luat-o, luam Passat care avea si mai multe airbaguri in dotare standard. Poate la O3 lucrurile or sta diferit, pe mine nu ma intereseaza. Oricum ca si la Seat, incearca sa copieze putin din designul unor modele mai vechi Audi, si de fapt poate asta e targetul lor: clientii care vor sa cumpere un Audi la second, sunt ademeniti cu un "Audi" tehnologie mai veche dar nou.
Scris 05 aprilie 2013 - 03:00
Si M5-u are senzor, dar eu am un prieten care si-a futizat motorul ca n-a functionat SENZORU !
Bai gugustiucilor, ziceti merci ca aveti joja, ca-i mai siguradecat ORICE SENZOR !!
Dar cred ca stiu, nu se potriveste joja cu tapiteria de piele ....
Scris 05 aprilie 2013 - 03:14
o masina care are doar senzor si nu are joja > noul touareg, ce-i drept pielea e standard
Scris 05 aprilie 2013 - 03:16
Vai putza voastra ....
Scris 05 aprilie 2013 - 06:14
Relule parca aia era mai buna, parca era masina adevarata
Scris 05 aprilie 2013 - 06:58
Scris 05 aprilie 2013 - 07:15
exista deja, doar ca nu e standard, si chiar plusez platesc eu tapiteria de piele la un duster numai sa-l vad pe kng ca-si ia masina.
Scris 05 aprilie 2013 - 07:27
Ma bag si io sa-l ajutam pe saracu kaenghe !
Scris 05 aprilie 2013 - 08:10
@kng: era an 2005
Scris 05 aprilie 2013 - 08:45
Kng, Discovery 4 este o masina care merge foarte bine pe strada, in offroad e destul de serioasa, iar la interior a fost adusa la zi cu luxul intalnit la Range Rover. Pe scurt ar fi o masina "beton" daca la capitolul fiabilitate Discovery3 n-ar fi stat atat de prost. Daca acest capitol este important pentru tine mai bine uita-te la altceva. Eu raman la ideea ca pe tine te vad intr-un Touareg Mountain nou de 39k de euro. Ai cam tot ce iti trebuie in el mai putin piele sau musamela dar stofa din standard este mai mult decat satisfacatoare.
Scris 05 aprilie 2013 - 09:09
@Maxy: era cumva 2.0? A mea e 2006, 1.9 tdi si mi s-a spus ca la modelul meu senzorul de ulei era dotare optionala. Nu imi aduc aminte de asa ceva.... ca daca vedeam comandam.
@greiere: luam in calcul RR ca o alternativa mai fiabila la BMW, dar vad ca nu e asa.
@Mecea,@Relu: Iau Duster doar daca are piele din putza de papagal! Pana un alta eu am masina si culmea, merge! hahahahaha Meceo, te bagi la o liniutza maine? Eu cu masina mea, tu cu a ta, nu a nevesti-tii
Scris 05 aprilie 2013 - 09:29
Mamaaaaa, ca ma mananca dejtele ......
piele din putza de papagal!
Scris 05 aprilie 2013 - 09:31
ma bag , da sa stii ca icsu chiar si cu motoru de doi litri se pisha cu tripla bolta pe shkoda ta
... Eu raman la ideea ca pe tine te vad intr-un Touareg Mountain nou de 39k de euro...
nu e posibil tregul are directia prea grea pentru kng !!! nu degeaba zicea relu ca e masina barbateasca
Scris 05 aprilie 2013 - 09:33
ca icsu chiar si cu motoru de doi litri se pisha cu tripla bolta pe shkoda ta
Numa daca-l obligi pe kaenghe sa mearga in marche arriere !!
Scris 05 aprilie 2013 - 09:37
ma bag , da sa stii ca icsu chiar si cu motoru de doi litri se pisha cu tripla bolta pe shkoda ta
nu e posibil tregul are directia prea grea pentru kng !!! nu degeaba zicea relu ca e masina barbateasca
Adevarat, se pisha, cand merge! Ai curaj sa te bagi la un traseu de anduranta? Sa faci un drum Bucuresti - Cabo de Roca? Eu unul cred ca ajung, incet ca melcul dar ajung. Tu, ajungi cel mult tractat
Apropos, cred ca si Relu cu forashul sau ajunge
Aceasta postare a fost editata de kng: 05 aprilie 2013 - 09:37
Scris 05 aprilie 2013 - 09:39
ba tu cu forashu tau ce spanacu vrei de te bagi ???
Ce sa ma bag mah ? Io doar o sa ma rad de tine cum ti-o trage kaengheul !
Scris 05 aprilie 2013 - 09:40
imposibil sa ajunga relu ca moare la volan de batranete la cat de repede mere aia ...
iar aia si dac ami se strica pe drum icsu la cat avans ia oricum ti-o da cu tripla bolta, insa fara sa schimbi vorvba, ai aruncat manusa la o provocare, cum ramane cu liniuta ?
Scris 05 aprilie 2013 - 09:41
Adevarat, se pisha, cand merge! Ai curaj sa te bagi la un traseu de anduranta? Sa faci un drum Bucuresti - Cabo de Roca? Eu unul cred ca ajung, incet ca melcul dar ajung. Tu, ajungi cel mult tractat
Exact ! Tractat de farash !!!!
Scris 05 aprilie 2013 - 09:43
@relu whaaat ? imi tai tu cauciucurile in parcare sa ma bata asta ??? ca altfel nu are cum, plus ca daca nu stiai zembeu are runflat, adica poti tu sa le tai pana te plictisesti ca eu tot zbor cu ele
daca incerci sa tractezi icsu nu e vorba ca prajesti ambreiaju, eu in locu tau m-as teme ca sare motoru prin capota si te ia la bataie ca-ti bati joc de el
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi