Ce laptop sa aleg?
Scris 16 septembrie 2012 - 01:15
Poate să cumpere de unde dorește până la urmă. I-aș fi dat link de la 1Q, doar că nu prea e ce trebuie, momentan cel puțin.
De la emag am luat ceva acum câteva zile. Ne-au tras o mică țeapă, dar nu putea fi reparată oricum. Datele tehnice comunicate au fost altele decât cele ale produsului în sine, mă așteptam la ceva în plus, însă era OK și așa, nu se putea face nimic, oferta fiind prea bună să mai comentez.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 septembrie 2012 - 02:19
-------
Daca garantia e sigur oferita de Lenovo Romania atunci e ok
Aceasta postare a fost editata de pejte: 16 septembrie 2012 - 02:20
Scris 16 septembrie 2012 - 02:57
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Scris 16 septembrie 2012 - 03:02
Scris 16 septembrie 2012 - 03:11
Nu ma intereseaza ce reda. Nu-s nebun sa ma uit la filme pe un laptop de 13.
N-are sistem de operare la pretul asta, sa fim seriosi.
10 zile garantie pe online, asa stiam. Doar daca or mai fi schimbat astia astanoapte ceva...
Oaspete, daca nu te intereseaza ce reda, ai o problema, vindecabila insa prin medicatie, iti faci si-un discount. Full hd pentru un tv.
Scris 16 septembrie 2012 - 03:34
Cata, la emag ai 30 de zile in care poti returna produsul. Daca nu esti multumit, da-l inapoi
-------
Daca garantia e sigur oferita de Lenovo Romania atunci e ok
Știu și funcționează bine. E testat.
Acum ei au spus că va fi în cutie și ceva ce de fapt în realitate nu există. Nici eu n-am știut exact ce și cum să-mi dau seama că oamenii spun prostii și nu știu ce vând. Avea sens să-l returnez dacă-l luam special pentru acel accesoriu, dar nu a fost cazul de data asta.
10 zile legal, la achiziția de pe net, dar unii au plusat la 15 sau chiar 30 pentru a atrage clienții. Nu-i obligă nimeni. Desigur tu primeștii banii în maxim 30 de zile, nu sunt obligați să-i dea imediat.
Bine, eu am renunțat și la produse luate din supermarket și a fost OK, nu m-a întrebat nimeni nimic.
Din păcate văd că e tot mai dificil să prinzi un produs bun, nu care să nu se strice repede, ci care să meargă corespunzător scos din cutie.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 septembrie 2012 - 04:21
Scris 16 septembrie 2012 - 05:57
Am 2 mediaplayere cu telecomanda. De ce m-as incurca si cu un laptop pe post de mediaplayer ?Oaspete, daca nu te intereseaza ce reda, ai o problema, vindecabila insa prin medicatie, iti faci si-un discount. Full hd pentru un tv.
asta e resigilat si pe 15.http://www.dc-shop.r...idia-gt540m.-l/
si asta pare ok,bine stiu tehnologie veche.
plus
Autonomie de lucru (ore):Up to 4 hours
Scris 16 septembrie 2012 - 07:42
In America, ani de zile au fost multe persoane care isi achizitionau bunuri doar ca sa-si faca treaba, iar dupa aceea, inapoi la magazin cu: "I'm not happy" . A mers treaba mult timp cu traditionalul "I'm not happy"
Scris 16 septembrie 2012 - 09:28
Un alt lucru important la un laptop este ca viteza HDD-ului sa fie de 7200. La 5500 se misca incet. Cel ales de tine are 7200 rpm.
@cata69 @alex230ro
via zoso.roDepozitul de Calculatoare a falimentat acum ceva vreme, pe tăcute. Domeniile lor (dcshop.ro şi dc-shop.ro), precum şi baza de date cu clienţii, au fost preluate de câteva zile de către Cel.ro, contra sumei de 100.000€, conform declaraţiei lui Tiberiu Pop (proprietar cel.ro). Garanţiile anterioare vor fi onorate de foştii proprietari.
asta e motivul pentru care nu e recomandat sa dai link-uri catre dc-shop. Mai bine catre oktal macar are cine sa le repare in garantie acolo
@all
Perioada legala de returnare a produsului este de 10 zile doar daca comanzi produsul online (chiar si cu plata in magazin) si doar pe persoana fizica. Daca e persoana juridica acest termen nu se mai aplica. 30 de zile sau alte prelungiri peste cele 10 zile legale sunt din partea comerciantului.
Daca luati de pe emag nu uitati sa dati click pe baner-ul de jos inainte. 3% revin site-ului
Life must be taken one disaster at a time
Scris 16 septembrie 2012 - 09:40
Domeniile lor (dcshop.ro şi dc-shop.ro), precum şi baza de date cu clienţii, au fost preluate de câteva zile de către Cel.ro,
Deci e mult mai rau decat credeam
Scris 16 septembrie 2012 - 10:17
O chestie foarte importanta la laptoape: eu prefer comanda online si ridicare personala de la magazin. Daca mi-l trimite prin curier si il deschid si are un pixel mort - am pus-o original!!! Si un pixel mort de-a binelea si colorat pe un display mic este o delicatesa....
Scris 16 septembrie 2012 - 10:20
Știu și cum e la 1Q, dar nu le repară el, ai fix aceeași garanție. însă nu are produsul vizat.
Eu cumpăr de unde găsesc produsul în primul rând și apoi de unde e mai ieftin dacă nu e ceva fantomă. Ca o paranteză, de la Cel am luat multe multe chestii, fără nici o problemă.
despre fotografie
Scris 16 septembrie 2012 - 10:22
Scris 16 septembrie 2012 - 10:31
Scris 17 septembrie 2012 - 05:39
In sfarsit, o sa merg sa butonez un aparat pe 13, sa vedem daca m-as obisnui.
Scris 17 septembrie 2012 - 11:48
Daca vreau rezolutie mai mare, folosesc un monitor extern. Un laptop trebuie sa fie in primul rand portabil.
Scris 17 septembrie 2012 - 12:50
...... Un laptop trebuie sa fie in primul rand portabil.
Du-te bah d-acilea .... nimic nu stii ...
Scris 17 septembrie 2012 - 02:43
dupa mine 13 e form factorul ideal. Am 2 scule de 13, un Thinkpad E325 si un Acer Timeline X si nu le-as schimba cu ceva mai mare nicicand.
Daca vreau rezolutie mai mare, folosesc un monitor extern. Un laptop trebuie sa fie in primul rand portabil.
Cam asa-i...
Scris 22 septembrie 2012 - 08:48
http://www.pcgarage....10m-1gb-silver/
Avantaje : garantie 24 luni , placa video dedicata (ma rog, nu ma joc pe el), are si dvd rw, bateria pare mai mare.
Dezavantaje : 5400 in loc de 7200, ASUS (???) - ce parere aveti vizavi de Asus (pe partea de laptoape, normal)
Ar mai fi un pretendent, dar ne indepartam de pretul dorit
http://www.pcgarage....m-512mb-silver/
Scris 23 septembrie 2012 - 09:40
Life must be taken one disaster at a time
Scris 18 noiembrie 2012 - 09:54
ASUS U36SG-RX080V
http://www.altex.ro/...0m-windows-7-hp
Laptop ASUS U36SG-RX080V, Intel Core i5-2450M 2.5GHz, 13.3", 4GB, 500GB, NVIDIA GeForce 610M, Windows 7 HP
Ce parere aveti vizavi de Asus ?
Oricum, e clar ca pe asta nu-l voi prinde la vinerea neagra.
Scris 18 noiembrie 2012 - 10:00
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2012 - 10:26
Scris 18 noiembrie 2012 - 10:27
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi