Eu am una si mai tare: ce ati zice daca dezvoltatorul si-ar recupera banii integral pe cladire de la primarie? Pana la urma el nu si-a dat singur autorizatia.
Freezone 11
Scris 29 ianuarie 2013 - 12:33
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:07
Dar totusi de ce Primaria e cea care trebuie sa demoleze cladirea din banii publici, nu prea inteleg ("Dau banii din banii publici. Ma intereseaza de unde pot recupera acesti bani.)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 ianuarie 2013 - 08:16
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 29 ianuarie 2013 - 12:09
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 12:35
Eu cind am fost prin zona n-am patit din astea
Adevaru' e ca si in Franta se fura ... posesoarea Fiat-ului a facut greseala sa-si lase GPS-ul prins de parbriz cu masina in fata portii si i-au spart geamu' sa-l fure
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:18
sa multumim inca odata celor care ne fac sa ne simtim "mandrii" ca suntem romani odata ce parasim teritoriul romaniei...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:26
Stiri despre romani si Romania o sa para in permanenta numai pentru ca le permitem celor din afara sa scrie. Ba, le scriu chiar romanii si le face placere acest lucru.
Stirile negative despre straini sunt trecute sub tacere, au o politica si o strategie foarte bine puse la punct. La noi vin toti neavenitii si filmeaza numai tigani si cersetori. Ia, la francezi poti sa mergi sa filmezi ce vrei ? Nuuuu. La doua strazi mai departe de Turnul Eifel te taie marocanii, sunt cartiere intregi unde politia nu a calcat de ani de zile, iar in rarele ocazii cand o face o face in masini blindate. Feedback-ul despre cele mai jegoase hoteluri tot din Paris il am. Si multe altele.
Oricum, de cacao faza cu jandarmii, cine stie ce melteni de franta erau.
Scris 29 ianuarie 2013 - 01:50
Ce-i drept nu mi-a plăcut cam deloc Franța. Cred că m-am simțit mai bine la unguri, chiar dacă se zice că au ceva cu românii.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 02:22
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2013 - 03:17
Ce-i drept nu mi-a plăcut cam deloc Franța.
Recomand (de vazut integral):
http://www.youtube.c...h?v=JBVzZPaHE3c
Scris 29 ianuarie 2013 - 06:43
am un hoit de masina a nevestii inscrisa in RO,am trimis la rutiera mail intrebind daca o pot interna la Rematul de aici si cu hirtia sa o radiez in tara.Nu raspunde nimeni,nimic......sugestii?
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 29 ianuarie 2013 - 06:43
Scris 29 ianuarie 2013 - 11:18
Scris 30 ianuarie 2013 - 01:10
Pentru Relu,dedicatie,o masina de cind se fabricau masini,stramosul Imprezei....http://www.tocmai.ro...pe-7979728.html
Scris 30 ianuarie 2013 - 10:45
Cine si-a luat de curand tv Philips ?
"Philips Electronics a anunţat astăzi că vinde divizia Lifestyle Entertainment Business, care produce echipamente audio-video, multimedia şi accesorii, japonezilor de la Funai cu 150 milioane euro.
Olandezii de la Philips renunţă la electronice şi se concentrează pe activităţi mai profitabile, precum producerea de becuri şi electrocasnice.
Compania, înfiinţată în 1891, a anunţat recent că vinde divizia audio-video către Funai pentru 150 de milioane de euro. Japonezii vor plăti şi pentru dreptul de a utiliza marca Philips pentru următorii cinci ani.
Scris 30 ianuarie 2013 - 10:49
Dap, vor să producă echipament medical în principal și mai păstrează câteva chestii secundare.
Dar nu-s chiar tâmpiți, nu vor vinde și marca definitiv. Primul pas este pe vreo 5 ani.
despre fotografie
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:05
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:23
noroc ca au camere pe masini
astia ar trebui batuti grav. si cu bolta daca s-ar putea
Scris 30 ianuarie 2013 - 11:30
Pana la urma care'i spilul cu kamikaze astia? Se lasa loviti pentru a incasa daune de la asiguratorul masinilor respective? Sau e la mica intelegere, direct cu soferul? Oricum ar fi, mi se pare o cretinatate ...
Am vazut prin descrieri ceva de medic, probabil se fac dosare false, cu rani mai grave ... dar mi'a fost lene sa incerc sa descriu mai multe
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 ianuarie 2013 - 12:25
te ademenesc sa le dai o atentie ca sa nu depuna plangere la politie si sa te bage in penal.
si tu de frica sa nu vina ala cu vreun medico-legal aranjat si o dovada [falsa] ca ar fi avut internare de x zile, ii dai darul si 'rezolvi'.
Scris 30 ianuarie 2013 - 12:26
Sa nu radeti, a patit-o un cunoscut. Intr-un mod absolut identic cu unul din cele prezentate, a "lovit" pe cineva pe Lizeanu. Nici nu s-a gandit sa se inteleaga in vreun fel, l-a dus direct la Urgenta. Bineinteles, tot tacamul, politie, dus la Biroul de Accidente la Udriste, etc. Cand au ajuns din nou la spital, "victima" fugise de acolo....
Parca doi sau trei ani a tras-o ...
Asa ca, o camera e binevenita. cine stie cate se intampla la noi.....Mai ales daca la inaintare e un puradel si sar vreo doi - trei cocalari cu fete incruntate, probabil multi prefera sa dea niste bani, numai sa nu-i taie aia.
Vedeti cazurile cu accidentele usoare.
Scris 30 ianuarie 2013 - 12:38
cel mai bine e sa se cheme politia la fata locului si sa stai cu victima la spital pana ii ies toate actele. se elimina astfel mare parte din posibilele smenuri.
ideea e ca permisul se suspenda pe loc, primesti la schimb dovada pe 15 zile care ai sau n-ai treaba te duci la Udriste sa o reinnoiesti pana se termina cercetarile si da procurorul o rezolutie. e cat se poate de nasol.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:26
PROFESIUNEA MEA, SICTIRUL
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU
Functionarele de la ghisee sunt acre. Lucreaza cu publicul, care pune intrebari tampite. Sunt niste martire, termina programul cu nervii zdrente.
Functionarul de birou e si el nemultumit. Ori n-are aer conditionat, ori il trage curentul. Prea mult de munca si prea multa rutina. N-are nici un chef de lucru. Daca ar face altceva, ar fi altfel.
Muncitorul sta la umbra. Nu se poate lucra pe caldura asta. Spre seara, cand caldura se mai ostoieste, e prea obosit. In plus, a si baut cinci beri.
Pe distribuitor il deranjeaza traficul. E imposibil sa alergi prin oras, la cum se circula. Daca i-au dat de la firma un Matiz, ar fi lucrat mai bine pe Renault. Daca i-au dat o Skoda Octavia, ar fi preferat un Tico.
Ziaristul face prea mult teren pentru salariul pe care-l ia. La banii astia, ar trebui sa scrie un text venit pe o agentie de presa, sa stea vreo doua ore pe messenger si s-o intinda acasa.
Economistul castiga mai mult, dar nu merita. La cat lucreaza, ar trebui sa-si permita o vacanta la Monte Carlo, o cabanuta la Bran si un BMW.
Taximetristul merge degeaba. Ca sa-i renteze, ar trebui sa aiba 30.000 de lei pe kilometru. Din nefericire, clientii sunt de proasta calitate, n-ar plati atat.
Profesorul e scarbit de sistemul de invatamant. Salariul e mic si copiii sunt prosti. In plus, sunt si mai bine imbracati ca el. Sa le ia ta-su meditator.
Politistul lucreaza cu toate scursorile. Or, politistul e un tip finut, educat. Il deranjeaza.
Ofiterul de armata stie ca un coleg de-al lui din NATO castiga mii de euro pe luna. Stresul in armata e mare.
Probabil ca, in Romania, nici macar presedintele nu e multumit de slujba sa. In fond, in loc sa fie pesedinte intr-o tara puternica, conduce un popor de rahat.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:33
Cei ce trec mări se numesc navigatori, cei ce trec ţinuturi îngheţate se numesc exploratori, cei ce trec de intersecţia de la Răzoare sunt pur şi simplu eroi.
Scris 31 ianuarie 2013 - 09:45
Corect! D-aia, eu fiind mai laş ma duc pe alte cai!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi