Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Freezone 11

• Topic inchis Acest topic e inchis
2958 replies to this topic

#226 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 26 ianuarie 2013 - 01:57

E FIX ca la masina in leasing, NU esti proprietar pana la sfarsitul contractului ;)

Eu cred ca este ca masina luata cu credit la banca (ca am avut de ambele). Cand am luat cu credit, masina era A MEA, si aveam contract d-ala de garantie mobiliara sau ceva de genul. Nimeni nu ma impiedica sa-i fac tuning daca mi se sculau muschii. Pe cand la leasing da, aveam clauze sa nu fac si sa nu dreg etc.

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#227 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 26 ianuarie 2013 - 02:00

Ia-o cum vrei, esenta e tot aia.

• 0

#228 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 26 ianuarie 2013 - 02:03

Pai tocmai, ca nu prea e tot aia. Insa daca e lege ... nu prea cred ca or sa o schimbe sau or sa renunte la ea. Eu insa nu inteleg ratiunea ei, evident avand in vedere felul in care se intampla lucrurile la noi ... poate la ei difera

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#229 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 26 ianuarie 2013 - 02:49

Li se rupe de un telefon uzat, le marci BANU !

In fiecare luna, o parte din valoarea facturii reprezinta o "rata" la plata telefonului !

asta-i esenta.
orice telefon mai bengos, sa-l iei gratis sau la super oferta, vine la pachet cu un abonament scump/luna.

dupa 2 ani, si-au scos si telefonul si parleala.

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#230 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 26 ianuarie 2013 - 03:11

• 0

#231 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 26 ianuarie 2013 - 04:25

Pauză de paranoia puțin. E un pas inevitabil ca ordinea mondială să ajungă la nivel de corporație. Este și necesar într-un fel până la urmă. Fiecare pas a fost necesar în dezvoltarea noastră.

Dar și la nivel de corporații există un război. Un exemplu. Guvernele sunt împinse din spate să promoveze mașinile electrice. Producătorii de mașini susțin că tehnologia este prematur implementată și că ar fi necesar cam un sfert de secol până când mașina electrică să fie cu adevărat o alternativă. Na belea. Producătorii ar vrea să renunțe defiitiv la mașinile electrice. Hm...

Suntem oarecum la un moment zero. Se desenează acum două alternative pentru viitorul nostru.

Statul social, care va tăia din privilegiile celor bogați (ei tot vor rămâne bogați, dar la un nivel decent, fără sute de milioane sau miliarde care să permită derapaje) și va folosi tehnologia pentru a îmbunătății calitatea vieții oamenilor normali. Mi-e greu să cred că va fi ușor, să nu zic că pare aproape imposibil. E și o problemă de resurse și de scop. Când se va decide că suntem prea mulți? Când va fi controlată forțăt reproducerea, mai ales în mediile sărace, pentru că în clasa de mijloc controlul este voluntar.

A doua alternativă este capitalismul dur. Oamenii devin un fel de consumabile, are loc o purificare socială, păturile sărace vor fi sacrificate și în teorie vor dispărea. Deși această teorie sună bine, în realitate sporește privilegiile corporațiilor.

Justificarea acestei ultime soluții este faptul că un număr mic de persoane duce în spate asistații social. Ceea ce e corect. Dar ce nu se spune este faptul că de cele mai multe ori banii colectați de guvern nu se duc în aceeași formă ca ajutoare sociale, ci o mare parte este redirecționată spre corporații.

Reveind la paranoia, pare un fel de sistem pus la punct tocmai pentru ca în timp să ducă la sporirea privilegiilor, pe motiv că altă soluție nu există. Omul normal ajunge un sclav pe plantație, cam ca în Asia sau Africa acum, care muncește numai pentru subzistență, în timp ce bogații vor trăi în lumea lor. Eu sincer nu văd cum poate funcționa o astfel de societate. Ca să produci orice și prin orice mijloace și să faci bani, trebuie să vinzi cuiva. Până acum exploatarea e lesne de înțeles pe unde a avut loc. Nu e chiar nouă treaba. Dar ce se întâmplă când nu mai ai ce să vinzi? Ce se întâmplă dacă chiar trebuie să cheltui fix ce produci? Cine decide valoarea a ce produci?

Să te opui nu prea ai cum. E aproape imposibil să te retragi și să te rupi de sistem pentru că prin intermediul noțiunii de stat ești executat. E ca la cei care vor să se debranșeze, dar tot sunt obligați să plătească pentru că le vine căldură de la vecini. E cum vor acum să facă, dacă ai teren lângă instalații de irigații care aparțin statului, plătești pentru că sigur apa se infiltrează și la tine și e clar că ai recolte mari fără să faci nimic. Am observat și eu asta. Udă vecinul meu și roșiile se fac mari la mine. Sau ...

Nici protestele a milioane de oameni s-ar putea să nu rezolve mare lucru. E de urmărit evoluția lucrurilor.

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#232 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 ianuarie 2013 - 07:14

A nins

meanwhile_in_russia11.jpg

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#233 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 26 ianuarie 2013 - 07:54

...putin!

• 0

#234 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 ianuarie 2013 - 11:36

Next-Gen Video Format H.265 Is Approved, Paving The Way For High-Quality Video On Low-Bandwidth Networks http://techcrunch.co...5-is-approved/ 
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#235 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 27 ianuarie 2013 - 03:55

Cum mama draqu la nemti e mai ieftin cu cca 72 de euro ... sau atfel spus in .ro e mai scump decit in .de cu aproape 30 %. De unde draqu le iau nemtii ... e marfa de furat / prada de razboi / marfa contrafacuta ???

jvc_altex.jpg jvc_mediamarkt.jpg

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#236 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 04:16

Neamțul nu vrea să-și cumpere Porsche după prima lună de funcționare. Ăla are o afacere pe termen lung. Asta ar fi o chestie. Mie mi-a cerut românul 100€ + TVA pe transport, iar străinul numai 100€ (TVA-ul fiind inclus).

Apoi trebuie să mențină prețurile competitive cu magazinele online, deci acceptă și un profit mai mic. La noi mai toate astea clasice sunt mai mult sau mai puțin în faliment. Și așa revin la punctul 1, pentru că probabil cine este proprietar la nemți nu cere chirie ca să-și ia Porsche după prima lună. La noi încă sunt prețurile mari.

Mai departe, probabil acolo per total se vinde mai mult și cheltuielile sunt mai mici. Aici pentru că se vinde mai puțin, pentru a face față cheltuielilor trebuie prețuri mai mari.

• 0

Posted Image
despre fotografie

#237 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 27 ianuarie 2013 - 04:20

pai tinere,adaosu e chiar 30 la suta......ramanii cica fac afaceri.....citi gutzani crezi ca isi cauta obiectul dorit si afara?putini de tot,majoritatea cica fac comert online,cumpara de la magazinele mioritice online.. :D

• 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#238 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 04:27

pai tinere

as vrea eu sa mai fiu :(

• 0

#239 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 27 ianuarie 2013 - 04:38

E posibil ca neamtul sa fi facut un stoc mai mare, sa spunem 200 de bucati. Intre timp au aparut modele mai noi iar acum gasesti o exceptie, unde un anumit produs e sensibil mai ieftin afara.
  • 0
Imagine amplasata

#240 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 27 ianuarie 2013 - 04:52

Am observat si eu treaba asta si la SH. Am cumparat un alternator de pe ebay.de si l'am primit la 540 ron la usa. In tara la dezmembrari il avea unul singur la 530ron + transport, insa cu o mufa sparta sau la 150 euro + transport

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#241 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 05:07

Intre timp au aparut modele mai noi iar acum gasesti o exceptie, unde un anumit produs e sensibil mai ieftin afara.

Asa e ... nu e "ultima racneala" in domeniu ... e cam EOL ... Nedumerirea mea e cum draqu de-si permite neamtu' sa-l dea asa de ieftin ... ca in afara de TVA care la ei e 19 % restu' (leafa angajati, contributii snatate, benzina, curent) sint mai mari la ei decit la noi.

Apoi trebuie să mențină prețurile competitive cu magazinele online, deci acceptă și un profit mai mic.

Eu am comparat MediaMarkt cu Altex care sint cam acelasi gen de pravalii ... ca daca e sa comparam cu o pravalie strict "online" e si mai trist ... uite aici cit costa la amazon.de cu Kostenlose Lieferung la ei in Germania sau cu livrare la mine in Josefin:

jvc_amazon_de_2.jpg jvc_amazon_de_1.jpg

• 0

#242 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 05:15

Au altă gândire.

• 0

Posted Image
despre fotografie

#243 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 27 ianuarie 2013 - 06:26

Cum mama draqu la nemti e mai ieftin cu cca 72 de euro ... sau atfel spus in .ro e mai scump decit in .de cu aproape 30 %. De unde draqu le iau nemtii ... e marfa de furat / prada de razboi / marfa contrafacuta ???

jvc_altex.jpg jvc_mediamarkt.jpg

Altex are cele mai mari preturi!!!!

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#244 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 06:52

Altex are cele mai mari preturi!!!!

N-as zice ;)

jvc_electrobiz.jpg jvc_magazinieftin.jpg

• 0

#245 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 27 ianuarie 2013 - 07:16

nu mai cautati scuze,nu mai comparati mere cu pere.Eventual comparati preturi intre magazine romanesti.Romania nu are nimicin comun cu tarile civilizate.A cita iarna este cu nameti inimaginabili dupa intrarea in CE a tarii ?E de risul lumii,tara europeana,CE pompeaza fonduri pentru a o aduce la nive european,dar banii se pierd in alte parti.E de ajuns sa privesti stirile ca sa te ia scirba....

• 0

#246 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2013 - 01:03

Mai țineți minte faza cu deblocarea ilegală? Au fost precizate și pedepsele. Operatorul va fi despăgubit pe partea civilă cu o sumă cuprinsă între 200 și 2.500 $. Partea penală însă e SF de-a dreptul. Prima abatere va fi sancționată cu amendă de 500.000 $ și / sau închisoare 5 ani. De la a doua abatere se dublează ambele.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#247 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 28 ianuarie 2013 - 10:08

Oprescu, obligat de justiție să dărâme Cathedral Plaza

Sorin Oprescu: clădirea Cathedral Plaza nu va fi demolată, ci va fi lăsată 2 zile nepăzită

• 0

#248 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2013 - 02:21

Cum ne trădează simțurile.

keep_your_eyes_on_the_cross.gif

• 0

Posted Image
despre fotografie

#249 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2013 - 02:38

Relu,da si tu p parere............acum 4 zilea murit h4 de la un far,la w124.Am schimbat becu,aseara a murit si h4 pe partea opusa.......sa fie coincidenta?

• 0

#250 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2013 - 02:42

.......sa fie coincidenta?

... ca doar n-o fi blestem ;)

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi