Freezone 11
Scris 25 ianuarie 2013 - 01:28
Pe viitor s-ar putea ca producătorii de mașini să facă oglinzile imposibil de furat. West Midlands Police warn of BMW Mini wing mirror theft http://cars.aol.co.u...g-mirror-theft/
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 ianuarie 2013 - 06:55
http://www.evz.ro/de...og-1020776.html
Un poliţist de la Rutieră şi-a oprit şeful în trafic. A fost trimis la psiholog!
Scris 25 ianuarie 2013 - 08:32
Draqu stie ... l-am citit de 2 ori ... da' nu-mi dau seama daca este sau nu un articol de kakao marca evz
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:30
Ai imbatranit si tu ... asta a mai fost acu vreo 2.5-3 luni p'aici
varsta tati, varsta
bah nu stiu ce sa zic depre militanu care si-a oprit bossul.
in fata bemveului a mai trecut un reno kangoo parca... pe ala l-o fi sanctionat oare? sau l-o fi ginit pe al doilea ca avea behemve ?!?!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 ianuarie 2013 - 04:49
... asta in caz ca mai aveti dubii ca francezilor le place sau nu sa manince k k t
Scris 25 ianuarie 2013 - 06:04
Fratioare, ce Audi e asta??
Si ce senzatie, sa se incline ala cu motorul atat de tare desi drumul pare practic drept!
In filmuletul al doilea mi s-a parut ca la asta cu motorul ajunsese la blana, undeva peste 300/h dar cazanul inca se departa...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 25 ianuarie 2013 - 06:08
Am verificat sa nu fie stire de pe timesnewroman ... Nu vad cum anume cresterea taxei ptr E3/E4 ar duce la vanzari de masini noi E5 si nu la a mai multor rable sub E3. Asta pe langa ce s'a punctat in articol si anume ca vanzarile Dacia in Romania nu reprezinta grosul vanzarilor a.i. scaderea lor sa justifice reduceri de posturi in uzina ... Nici macar daca Dacia nu ar mai vinde DELOC pe piata interna nu cred ca ar fi justificata acea decizie, insa asta nu e cazul
Fratioare, ce Audi e asta??
Si ce senzatie, sa se incline ala cu motorul atat de tare desi drumul pare practic drept!
In filmuletul al doilea mi s-a parut ca la asta cu motorul ajunsese la blana, undeva peste 300/h dar cazanul inca se departa...
Scrie si in articol: "Audi RS6 ABT"
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 25 ianuarie 2013 - 06:27
Cate M U I E a luat motoretistuuuu !!!
Scris 25 ianuarie 2013 - 06:27
rs6 preparat de ABT....
Scris 25 ianuarie 2013 - 08:32
Hai sa va pun o intrebare,tuturor?daca ati avea un vecin ce de fiecare data cind va vedeti cu el si ii faceti-BAU,va da imediat un meleon,ce ati face?Va raspund tot eu,ati sta numai la el la usa,facind BAU,sa vina moka meleoanele....Eh,asta fac guvernantii cu voi.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:42
Ar fi inutil sa te intreb "tu ce ai face daca ai fi aici", pentru ca ai sa raspunzi "d-aia nu sunt acolo, voi de ce nu plecati".
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 25 ianuarie 2013 - 09:57
ori as face pe haiducul ori as deveni un motan resemnat....Ma rog,in definitiv intervine si alt aspect,nu toti sunt nascuti sa traiasca ca o oaie,mai sunt unii si lupi...Ideea e ca pe mine ma oboseste teribil Romania,nu exista nimic sfint,cuvint,onoare,etc......totul e improvizat,smecherit,remediat,combinat...Daca nu ar fi maica-mea si socrii,nu as calca pe-acolo...De altminteri,opresti la citeva sute de km si faci ce doresti,in Austria,Franta,etc....nu e nevoie sa mergi in RO....Si nu in ultimul rind,cred ca e nevoie de vreun erou acolo,vreunu cu oua,ce aduna oamenii si ii instiga la revolta....dar e greu de gasit...se pare
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 25 ianuarie 2013 - 09:58
Scris 25 ianuarie 2013 - 10:00
S-au scumpit si ouale.
Scris 25 ianuarie 2013 - 10:02
....Si nu in ultimul rind,cred ca e nevoie de vreun erou acolo,vreunu cu oua,ce aduna oamenii si ii instiga la revolta....dar e greu de gasit...se pare
Romanu a fost dintotdeauna sluga, si kakat tot de frica !
Scris 26 ianuarie 2013 - 10:25
Scris 26 ianuarie 2013 - 11:57
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 ianuarie 2013 - 12:11
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:15
Si cine/cum verifica asta?
Eu oricum am luat telefoane decat la liber, ca folosesc diverse cartele in voiaj ... deci am scapat
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:35
E oficial, în US a devenit ilegală decodarea telefoanelor mobile fără acordul scris al operatorilor.
... da' ce il f**e grija pe operator ce fac eu cu telefonu' al carei proprietar sint ? Sau la americani e altfel ... adica telefonu' ramine proprietatea operatorului ?
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:38
Atata timp cat iei telefonul MOKA la semnarea unui contract de abonament, esti proprietar din kilu saftei pana la expirarea contractului !
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:43
Aceasta postare a fost editata de cata69: 26 ianuarie 2013 - 01:44
despre fotografie
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:47
Ba sunt proprietar. Cat timp imi respect contractul, ei n-au ce sa-i f... grija. Scrie in vreun contract ca n-am voie sa-l decodez, sa-l vand, sa mi-l bag in... blender sau orice imi trece prin cap? Nu de alta, dar evident ca n-am citit vreodata tot scrisul ala maruntel.
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:51
E FIX ca la masina in leasing, NU esti proprietar pana la sfarsitul contractului
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:53
Pai probabil peste balta in viitor va scrie in contract si ca nu ai voie sa'l decodezi. Desi, atata timp cat tu platesti in continuare contractul, nu vad de ce ii foote pe ei grija ce faci cu telefonul.
Oricum, din cate retin, la noi in cazul telefoanelor cumparate la abonament, in contract sunt prevazute clauze pentru rezilierea anticipata a contractului, pentru neplata datoriilor, insa nu te obliga nimeni sa dai inapoi telefonul luat la "oferta" ... Dar SUA oricum e din alt film ...
LE: nu e ca la leasing, ca nu'ti ia nimeni telefonul inapoi. Telefonul, fie el si luat la oferta, odata platita suma (fie ca'i 1 euro sau 100 euro), e al tau. Abonamentul e tinta operatorului, p'ala ii intereseaza sa'l pastrezi pana la terminarea contractului
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 26 ianuarie 2013 - 01:54
Scris 26 ianuarie 2013 - 01:56
Li se rupe de un telefon uzat, le marci BANU !
In fiecare luna, o parte din valoarea facturii reprezinta o "rata" la plata telefonului !
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi