Mah, imi zice prietena mea aseara ca daca iti faci abonament la Romtelecom pentru Internet + TV + telefon primesti un Galaxy Tab 2 de 7 inchi gratuit.
Analizez si eu oferta aseara, e vorba de contract pe 2 ani si iese undeva la 105 RON lunar. Eu deja am contract de la UPC si platesc tot cam atat, dar mi-ar conveni abonamentul de la Romtelecom ca sunt mult mai multe minute incluse, iar astea le-ar folosi prietena mea si n-am mai plati costuri suplimentare.
Pe de alta parte internetul e tot de maxim 100 de mega, tot cu router wireless. TV-ul e putin mai slabut, ce am eu acum include si HBO pack spre exeplu - dar daca stau sa ma gandesc bine, de mai bine de una an nu m-am uitat la un film pe HBO si TV-ul chiar nu il folosesc decat pentru VH1 si eventual un canal de stiri, deci e total useless; ca sa fie, in mare. Am si mediabox HD cu functie de record de la UPC dar iarasi, am folosit functia de intregistrare o data, sa vad daca merge, la Romtelecom e vorba doar de un Mediabox HD.
Altfel problema se pune in felul urmator; am contract de la UPC de 2 ani, echipamentele au 2 ani, mi-e teama ca deja incep sa se invecheasca si poate pica. Astia de la Romtelecom ma momesc cu o tableta; tableta avem si eu si prietena mea si e cam inutila, dar cadoul nu se cauta in fund.
Pe de alta parte o sa platim tot la fel si avem echipamente noi. E drept ca la UPC nu prea am avut probleme cu internetul. De fapt aici e tot dubiul; Are cineva internet de la Romtelecom in Bucuresti? Cum merge? Cum raspunde serviciul clienti in caz de probleme (la UPC sunt foarte promti)
Aceasta postare a fost editata de lexus: 04 iulie 2013 - 08:03