Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Cum reducem consumul...

• Please log in to reply
200 replies to this topic

#76 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 24 iunie 2013 - 01:35

apropos de redus consumuri,napolitanii au niste vorbe.....cica daca nu poti face nimic sa remediezi o situatie,bagati un deget in cur si viata iti va suride....

• 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#77 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 24 iunie 2013 - 01:44

Si? Tie iti surade sau inca perseverezi cu deshtu' ala?

• 0

#78 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 24 iunie 2013 - 02:13

mie nu imi intra,romanii sunt  rupti in cur.....

• 0

#79 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 iunie 2013 - 02:48

vezi ca e interpretabil...

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#80 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 24 iunie 2013 - 02:54

Nu ii intra al 6-lea ca are deja 5 infipte acolo, cu tot cu mana :-) (de la ruperea din koor)

Aceasta postare a fost editata de kng: 24 iunie 2013 - 02:55

• 0

#81 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 24 iunie 2013 - 03:46

mintea voastra...................constat ca noii veniti sunt ca noile generatii,niste cretini.....

• 1

#82 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 25 iunie 2013 - 07:49

Mihnea, n-am nimic cu tine, ma amuza unele scrieri de ale tale, dar tot generalizand unele, altele...te poti descrie?

• 0

#83 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 25 iunie 2013 - 08:47

roman de succes, plecat de mult in evropa, casatorit, fara copii si intentie de a avea/face vreodata, evident extraordinar de scarbit de conationalii sai, slobod la gura, incoerent in scriere dar in fond un baiat destept care face pe prostul pentru ca altundeva in viata reala nu are cum sa epateze. arunca cu kakat din fundul curtii in toti romanii si romania, dar si in cei care ii dau o paine si-l gazduiesc de atatia ani (italienii), francezi, spanioli etc. un fel de hater :D

la cele de mai sus se adauga o doza maxima de incapatanare similara cu cea regasita la Relu, datorata in mare parte varstei, si un foarte dezvoltat spirit comercial.

nu cred sa-mi fi scapat ceva.

sunt curios acuma de varianta lui. :D

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 25 iunie 2013 - 08:49

• 2
if you're looking for peace, then get ready for war

#84 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 25 iunie 2013 - 08:50

Mihnea, n-am nimic cu tine, ma amuza unele scrieri de ale tale, dar tot generalizand unele, altele...te poti descrie?

now these should be really funny

foarte tare compunerea bleu, ai inceput dimineata cu un pahar de palinka de la uica relu ???

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#85 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 08:51

eram in drum spre cafea. palinka n-am bagat [inca] :D

• 0

#86 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 25 iunie 2013 - 09:01

now these should be really funny

...scris in papuasa...te pregatesti sa emigrezi? 

Chiar de vorbesti doar engleza, se prind aia ca esti roman...Vezi ca gipanele nu-s agreate de catre locuitorii unor tari, cu sau fara folie..:). Ah, sa nu fie interpretabil, imi doresc un gipan cu folie, dar nu-mi permit deocamdata.

Mecea, nu-ti mai fa iluzii ca esti altfel, fiindca, structural, toti de aici suntem la fel...A tunat si ne-a adunat...:)

• 0

#87 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 25 iunie 2013 - 09:17

Am folie, am avut pe fiecare masina folie, ba pe asta de acum am avut si pe parbriz...pacat ca mi s-a spart acum 2 ani. Folia pe care o am eu filtreaza in proportie de 99% UV-urile asa ca, ma doare la basca de ce spun ALTII (aia de se dau destepti). Si daca nu vad in spate...WHAT??? E spoilerul meu, ma costa 350ron sa-l revopsesc.

Pe parbriz inca ma mananca sa-mi pun din nou pt a evita bronzatul la volan. De fapt, nici macar bronzat ci numai incalzit si transpirat aiurea. Partea proasta e ca aia pe langa UV mai filtreaza si toate radiatiile de alte natii, inclusiv GSM, GPS, detector radar.

Si asta poate sa va confirme si omul ala cu care nu mai vorbesc pt ca i-am dat inapoi un all-in-one cu GPS care "nu mergea". Brusc, dat jos de pe masina si scos afara la aer a inceput sa vada si satelitii.

Ahhh...si toata folierea a costat acum 2 ani 800ron, cu tot cu parbriz. Clear?

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 25 iunie 2013 - 09:18

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#88 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 09:49

ai comparat cu alta masina fara folie ca sa fi sigur ca filtrarea aia de 99% nu e doar placebo? nu fac misto, doar intreb. eu am avut retineri in 2010 si am ales ionizarea pt ca mai avusesem si stiam ca functioneaza.

• 0

#89 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 25 iunie 2013 - 10:16

..... ma doare la basca de ce spun ALTII (aia de se dau destepti). Si daca nu vad in spate...WHAT??? E spoilerul meu, ma costa 350ron sa-l revopsesc.

.......

Ahhh...si toata folierea a costat acum 2 ani 800ron, cu tot cu parbriz. Clear?

Daca se sparge in niste picioare de pieton sau vre-un copil, e posibil sa coste ceva mai mult.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 25 iunie 2013 - 10:16

• 0

#90 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 10:25

haideti bre mai terminati cu vizibilitatea, ca la dube si camioane nu exista geamuri in spate si nu mai isi face nimeni laba mentala.....

oricum la modelele noi vizibilitatea in spate e din ce in ce mai redusa...

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 25 iunie 2013 - 10:26

• 0

#91 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 10:43

A incerca sa eviti accidentele nu o consider laba ca altii. Eventual poti sa-ti lasi o gaurica transparenta pe un parbriz vopsit, ca asa au si tancurile, nu ?
  • 0

#92 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 25 iunie 2013 - 10:51

...scris in papuasa...te pregatesti sa emigrezi? 

Chiar de vorbesti doar engleza, se prind aia ca esti roman...Vezi ca gipanele nu-s agreate de catre locuitorii unor tari, cu sau fara folie.. :). Ah, sa nu fie interpretabil, imi doresc un gipan cu folie, dar nu-mi permit deocamdata.

Mecea, nu-ti mai fa iluzii ca esti altfel, fiindca, structural, toti de aici suntem la fel...A tunat si ne-a adunat... :)

eu nu am gipan cu folie, de fapt nu am avut niciodata masina cu folie, ori le-am luat cu geamuri de fabrica ori am mers cu ele cum erau ... si nu pentru ca nu as considera folia eficienta, ci pentru ca pur si simplu mi se pare o tiganie 

daca-mi faceam iluzii ca sunt altfel nu-mi pierdeam timpu aicea, dar depinde si cu cine ma compari, daca vrei sa ma compari cu mihnea atuncea sunt radical structural diferit, si asta pentru ca eu totusi sunt mai spre centrul civilizatiei, in timp ce el se regaseste la periferie spre inafara ... 

ps:te vad amator de copii, ar trebui sa-i cauti posturile in care face referire la copii oaspetelui, asta daca chiar vrei sa te lamuresti ce fel de specimen este, iar daca pe urma te consideri, sau ma consideri, la fel cu el inseamna ca eu ar fi cazul sa-mi iau talpasita de aicea

si ca idee el este singurul activ de pe forum care beneficiaza de un ignore permanent 

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#93 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 10:56

eu nu am gipan cu folie, de fapt nu am avut niciodata masina cu folie, ori le-am luat cu geamuri de fabrica ori am mers cu ele cum erau ... si nu pentru ca nu as considera folia eficienta, ci pentru ca pur si simplu mi se pare o tiganie 

..........

:)

• 0

#94 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 25 iunie 2013 - 11:14

si ca idee el este singurul activ de pe forum care beneficiaza de un ignore permanent 

136795371879.gif

• 0

#95 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 11:57

Daca se sparge in niste picioare de pieton sau vre-un copil, e posibil sa coste ceva mai mult.

Un copil oricum NU-L VEZI, ori cu folie ori fara folie. Pentru asa ceva, ca sa fii 100% sigur, exista camere cum a mai zis cineva. Cat despre pieton, mi se rupe-n 14 ca n-are decat sa se fereasca si el. Daca dau cu spatele, dau oricum foarte incet. Nu fac rally in marsharier. Si nu in ultimul rand, folia nu e complet opaca. Se vede foarte bine cine are de vazut. Dar daca tu esti Gigi Contra ca intotdeauna, fixat in ideile tale arhaice, nu mai pierd timpul sa te conving de contrariu.

Tu nu vezi bine, te dernajeaza folia, dar in schimb  nu te deranjeaza deloc aia de merg cu 3 randuri de proiectoare. Asta inseamna ori ca nu mergi noaptea, ori ca vorbesti asa, ca sa te afli in traba cum faci de obicei.

Bleu, ccomparativ, masina identica lasata in soare langa a mea (tot M6 alba), dupa 2 ore la el erau 57grd inauntru si la mine 34. Asta cand aveam si pe parbriz. Suficient?

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#96 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 25 iunie 2013 - 12:06

Nu se pune, de unde stii ca tu n-ai nimerit sub o pata solara?? Aia e cu cca 1500 de grade mai rece, crezi ca nu conteaza?? :P

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#97 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 12:13

Nu se pune, de unde stii ca tu n-ai nimerit sub o pata solara?? Aia e cu cca 1500 de grade mai rece, crezi ca nu conteaza?? :P

Tu n-ai de facut cumva bagaje? :P

• 0

#98 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 25 iunie 2013 - 12:20

Neaah, ce am de facut in noaptea dinainte de plecare? :lol:

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#99 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 25 iunie 2013 - 12:26

dormi ? sleep ? schlafen ?

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#100 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 25 iunie 2013 - 12:38

Un copil oricum NU-L VEZI, ori cu folie ori fara folie. Pentru asa ceva, ca sa fii 100% sigur, exista camere cum a mai zis cineva. Cat despre pieton, mi se rupe-n 14 ca n-are decat sa se fereasca si el. Daca dau cu spatele, dau oricum foarte incet. Nu fac rally in marsharier. Si nu in ultimul rand, folia nu e complet opaca. Se vede foarte bine cine are de vazut. Dar daca tu esti Gigi Contra ca intotdeauna, fixat in ideile tale arhaice, nu mai pierd timpul sa te conving de contrariu.

Tu nu vezi bine, te dernajeaza folia, dar in schimb  nu te deranjeaza deloc aia de merg cu 3 randuri de proiectoare. Asta inseamna ori ca nu mergi noaptea, ori ca vorbesti asa, ca sa te afli in traba cum faci de obicei.

Bleu, ccomparativ, masina identica lasata in soare langa a mea (tot M6 alba), dupa 2 ore la el erau 57grd inauntru si la mine 34. Asta cand aveam si pe parbriz. Suficient?

cineva nu vede de folie, dar se chiombeste pe laptopuri de 13.3inch si telefoane cu display de 3.5inch... :lol:  :lol:  :lol:

cine vrea sa vada vede prin orice. in plus, ziua, folia nu impiedica aproape deloc vizibilitatea decat daca esti prea tzaran si pui folie super-neagra. eu cand merg cu Golful care are geamuri chioare din fabrica, ma simt in kurul gol.

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi