Am folie, am avut pe fiecare masina folie, ba pe asta de acum am avut si pe parbriz...pacat ca mi s-a spart acum 2 ani. Folia pe care o am eu filtreaza in proportie de 99% UV-urile asa ca, ma doare la basca de ce spun ALTII (aia de se dau destepti). Si daca nu vad in spate...WHAT??? E spoilerul meu, ma costa 350ron sa-l revopsesc.
Pe parbriz inca ma mananca sa-mi pun din nou pt a evita bronzatul la volan. De fapt, nici macar bronzat ci numai incalzit si transpirat aiurea. Partea proasta e ca aia pe langa UV mai filtreaza si toate radiatiile de alte natii, inclusiv GSM, GPS, detector radar.
Si asta poate sa va confirme si omul ala cu care nu mai vorbesc pt ca i-am dat inapoi un all-in-one cu GPS care "nu mergea". Brusc, dat jos de pe masina si scos afara la aer a inceput sa vada si satelitii.
Ahhh...si toata folierea a costat acum 2 ani 800ron, cu tot cu parbriz. Clear?
Adytzu, punand folie cu cat scade consumul? Ast topic nu trebuia sa fie dincolo, la Danger sau il consideri topicul tau si scrii ce vrei? Glumesc.
Slabirea chiar disparitia ,,semnalelor'' apare de la parbrizele heliomate. De la folie n-am auzit, dar este posibil... Si eu m-am fript cu detectorul de radar, gps...La actualul cazan, desi are heliomat, geamuri tratate(plus folie )...m-am scos, are GPS de fabrica, iar detector nu-mi trebuie, nu reuseste sa depaseasca viteza legala...
Mecea, ma mai hlizesc si io, nu-ti fa griji, stiu sa citesc printre randuri si ,,ti-am vazut valoarea'' . Este in sens bun. Imi divinizez copiii iar de copiii altora n-as rade, comenta negativ niciodata. Acelasi lucru si fata de cineva ,,in suferinta''. Cand interpretati altcumva, intrebati-ma, pentru a face si traducerile, io scriind mai...cu bolta.
Am sa caut sa vad ce a scris de copiii Oaspetelui, dar o scriere ironica n-are nici o scuza. Si eu am avut ,,dialoguri'' mai aprinse cu Oaspetele(n-am idee daca ,,existai'' pe forum), dialoguri legate de Mazda, Superbul, afinitatea pentru motorina, ,,moralitatea'' unor farmacisti, legat de ,,scrierile'' sotiei lui (n-am spus-o cu rautate, dar a fost cireasa)...dar il simpatizez(oaspete, nu-i nevoie si vitavercea ) si-i a dracului, nu pare ardelean.
Nu port pica nimanui de aici. Ar trebui sa eliminam dulcegariile (cretinule, papagalule...) si sa radem doar de idei...
Pe Mihnea il admir pentru persuasiune , negustoreala nativa.. . Este roman, desi el nu crede. N-ar trebui sa se supere prea tare nici el, sa realizeze ca generalizarile, etichetarile nu-i fac cinste si...sa fie/fim ceva mai toleranti.
Amin, desi nu-s prea dus pe la biserica.
Acest post scade cu siguranta consumul.