avem un prieten cu un 5-er din ala.
nu vrei sa stii cata caterinca a mancat ala zilele astea...
photoshopuri cu nr lui de inmatriculare si alte d-astea... bataie di gioco din mano...
Scris 14 august 2015 - 05:07
avem un prieten cu un 5-er din ala.
nu vrei sa stii cata caterinca a mancat ala zilele astea...
photoshopuri cu nr lui de inmatriculare si alte d-astea... bataie di gioco din mano...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 august 2015 - 05:29
https://www.youtube.com/watch?v=2XM-Pa9qsLM
Scris 14 august 2015 - 06:46
ranga da beat...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 august 2015 - 06:50
Misto cum l-a calcat ala pe cap...
Scris 14 august 2015 - 07:15
Am inteles ca este o metoda uzuala - se preface ca vorbeste la telefon si se indeparteaza usor-usor ....
Scris 15 august 2015 - 06:28
in urma unei furtuni,am ramas fara curent...Am semnalat avaria,acum stau in garaj,am improvizat pe 3 anvelope o specie de birou,laptop mic,ridicator de tensiune,telefon,si linga,in roaba din dotare troneste o baterie de 100 ah...Sper sa dea astia drumul curind la curent...
Scris 16 august 2015 - 10:24
Bah,se pare ca sim-ul orange ce aveam in ro zice ca e invalid.Unde stam 5 zile in capitala,,e cam nelocuit,deci cablul neplatit...Sa iau un sim vodafone,pentru apeluri si posta?Cit credit imi ajunge sa pot vedea si tv pe laptopul mic cu aplicatia seenow?Alternative?
Scris 16 august 2015 - 10:47
Poate ai noroc si inca nu au taiat cablul. Sau exista restante?
N'am idee cat consuma seenow, dar oferta de la Vdf ar fi cam asta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 16 august 2015 - 10:50
Scris 16 august 2015 - 11:29
restante nu exista,a fost locuita casa,proprietara a decedat si cine are casa acum,nu locuieste,de aceea nu a platit degeaba cablul...
Sunt cam sceptic fata de RDS.Mi-e teama ca neavind retea mobila proprie,trebuie sa plateasca roaming la unul din cei doi gestori de telefonie mobila.Si in loc sa plateasca,cam uita....
Scris 17 august 2015 - 12:36
Unde anume ai nevoie de net? RDS are retea proprie nu doar in marile orase, ci si extraurban, chiar destul de bine. Banuiesc ca pe site'ul lor exista si harta de acoperire
Scris 17 august 2015 - 10:21
Mai explicit,am nevoie de net,pentru telefon mobil,adica ceva apeluri si mail,si tot acelasi sim,il vir in laptop si ma uit la programe tv,in D taberei...Nu vreau sa las pe sim credit cumparat in plus,pentru simplul motiv ca anul viitor nu mai e valabila cartela,ca si in cazul de fata,cind Orange zice ca e .....invalida dupa un an...Prefer de 10 euro sa o duc pe mama des la Calif aia cu fast-food,ca singura nu se indura sa dea banii.. Imbatrinesc,cumulat cu ce vad in jurul meu,deci devin mai chibzuit....
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 17 august 2015 - 10:29
Scris 17 august 2015 - 10:55
sau platesc passport la sim-ul de aici,adica 3 euro pe zi.In cazul asta imi trebuie doar ceva sa vad tv(mai mult neFasta decit mine)....
i-as cere lui Grinch sa modifice profilul meu,in loc sa fiu scriitor sa fiu membru scamator,suna mai bine...
pina acum inclin sa platesc passport aici,si sunt de gasit si pentru apelurile de aici.....ramine de gasit un sim pentru tv,sau mai bine o antena tv fortzoasa..............un tv de 37 am la mama,ramas din tineretile mele....
Scris 17 august 2015 - 11:13
antena folosesc una bengoasa ce mergea cu laptopul raposat.Am doua variante-prima,iau doar antena si scot 5v usb din incarcator de telefon.Varianta doi,ma apuc de disectie,scot tunerul tv hibrid din laptopul mort si il iau cu mine impreuna cu antena.Si le folosesc in laptopul mic....Stie careva la ce curent merge tunerul din laptop?
Scris 17 august 2015 - 11:25
tunerul hibrid merge cu 9.4v,deci il las acolo....imi iau doar antena
Scris 17 august 2015 - 11:35
Si bricolatul e o pasiune, inteleg, dar decat atatea complicatii, as da banii pe un sim "bastinas".
5 zile * 3 euro/zi ptr passport fac fix 15 euro. Plus ca, din cate stiam, pe Passport/ World ai trafic limitat de net inclus in fiecare zi, iar daca vrei streaming online cam papa (nusht cat, nu intreba)
Scris 17 august 2015 - 11:50
Sim bastinas trebuie unlimited,si nu mai am relatia respectiva.Apoi daca recitesti postarile mele vei vedea ca in afara de passport,vreau ceva pentru televiziune...
Scris 17 august 2015 - 02:30
Tocmai iti scrisesem ca RDS are nelimitat pe cartela ...
Scris 17 august 2015 - 04:37
o avea,dar eu nu fac experiente cu rds....mai ales dupa ce ma lupt cu mizeria de decodor digi,de ani buni...Mai ales pe foamea asta toti iti da de toate,din gura,numa bani sa le dai....Cit de bricolat,nu bricolez nimic,nu am desfacut neam un laptop.Cind am cumparat ram pentru cel mic l-a instalat vinzatorul,la un salon de informatica.Speram doar sa mai pot utiliza ceva din laptopul de 1600 euro,ce a sucombat...e drept ca dupa 6 ani...
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 17 august 2015 - 04:41
Scris 17 august 2015 - 07:22
DMihnea, cu 23 lei cumperi cartela Orange cu numar si ai pentru 7 zile net nelimitat in 4G, plus minute...Dupa 7 zile cumperi alta si o tot tii in net nelimitat, te poti uita si la filme online hd.
Scris 17 august 2015 - 10:14
MOL,studiez problema....
Scris 17 august 2015 - 11:25
Tocmai iti scrisesem ca RDS are nelimitat pe cartela ...
Andrei, am cautat din curiozitate pe site-ul celor de la rds. Au viteza doar pana la 5gb, dupa 5gb pica...
Pana in prezent oferta de la orange cu trafic de date nelimitat este viabila, fara limite in cele 7 zile. Am folosit-o, nu spun din auzite. Daca stiti o oferta mai buna pe partea de date mobile, va ascult.
Scris 22 august 2015 - 02:45
ce masina facu accident?
Scris 22 august 2015 - 08:46
Asa-i trebuie, cand ai subaru nu te uiti la cocalarisme d-astea.
Scris 23 august 2015 - 02:20
Merita sa reactivez o cartela orange cu numar,sau sa iau alta?
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi