Eu in concediu ma hodinesc si-mi bag $%&@ in ele de masini. Apropo, a plouat aproape zilnic si mi-a plăcut de nu vrei sa stii!
Dupa ploaie bolta poate avea muulte culori, chiar pot exista doua bolte...
Scris 13 august 2013 - 01:59
Eu in concediu ma hodinesc si-mi bag $%&@ in ele de masini. Apropo, a plouat aproape zilnic si mi-a plăcut de nu vrei sa stii!
Dupa ploaie bolta poate avea muulte culori, chiar pot exista doua bolte...
Scris 14 august 2013 - 08:41
[...]
revenind la motoarele "mari" in ziua de azi tot ce inseamna 1.6-1.8-2.0 litri aspirat este batut la kur de noile turbate de cilindree mica. putinele motorizari aspirate ramase pe piata fac cu greu fata la micile turbate si NU sunt in niciun caz mai rapide sau mai bune decat acestea.
[...]
Turbatele cu cilindree redusa au marele avantaj asupra aspiratelor de capacitate mai mare in faptul ca "stiu" sa consume si putin daca le ceri asta. Am vazut si la Focusul lui frate-meu ca daca esti finut cu pedala scoate niste consumuri de masina de clasa mica motorizata de o gluma de motor de 50 cp. La mers normal insa se comporta dupa cum spuneam ca si o compacta de 100 cp, imprimand un feeling chiar mai bun decat cel oferit de o aspirata de 1.6.
Ma gandesc ca lucrul asta este valabil si in cazul motoarelor mai potente, 1.4 si 1.6 turbo in speta, care comparativ cu aspirate de 1.8-2 litri de putere similara vor stii sa consume mai putin la un mers economic.
Scris 14 august 2013 - 11:07
Eu am o asa... chestie, impotriva submotorizarii crunte, ala e 1.0 fie el si turbo.
foarte corect...ar merge doar pentru oras zic eu...
Cel mai important lucru la orice ,,masina'' este omul, adica piesa dintre volan si scaun.
as mai adauga eu si franele...extrem de importante...
Eu am avut Focusul primul model si am fost extrem de multumit de el...si am avut si skoda octavia...pot spune ca mi-a placut mai mult Focusul...ca stabilitate in primul rand
Daca gandim practic Skoda Rapid e mai mare...inclusiv ca portbagaj...depinde ce vrea omul...
Japonezele nu sunt galagioase ? Hai astia iubitori de japoneze, asa-i ??
poate gheisele in actiune...ca masinile trebuie sa claxoneze ca sa le auzi...
Aceasta postare a fost editata de matrix100008: 14 august 2013 - 11:03
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 14 august 2013 - 11:20
Scris 14 august 2013 - 11:27
Io sunt ca mosii,devenit conservator.In multe domenii sunt impotriva asa zisului progres.....Mai ales ca aici la a mea cea de 3 litri,platesc in jur de 1000 euro taxe anuale si la un smart sunt mai scumpe.....nu intrebati de ce,e vorba de rca....
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 14 august 2013 - 11:27
Scris 14 august 2013 - 11:58
Rapid bate orice la portbagaj, singura chestie este ca eu nu stau acolo ci pe scaunul din fata unde nu am gasit nici exagerat de mult spatiu ci doar confort zero din cauza scaunelor nasoale. Nu stiu ce discounturi se practica, dar pt ca eu sa cumpar asa ceva trebuie sa mi-o dea la pret de logan...... fara nicio exagerare.
Scris 15 august 2013 - 12:02
Scris 15 august 2013 - 05:24
Loganu standard se vinde fara scaune. Isi cumpara fiecare ( de regule de la metro, din cele de terasa ) ce-i place.
Scris 15 august 2013 - 09:24
Scris 15 august 2013 - 10:40
Nu te radea, ca la golf in standard nu-ti da usi pe spate !
Scris 15 august 2013 - 10:51
Scris 15 august 2013 - 10:57
Nu te radea, ca la golf in standard nu-ti da usi pe spate !
zi zau cu limba scoasa, asta e doar inca o dovada, nu ca ar mai fi fost nevoie, ca traiesti in trecut
Scris 15 august 2013 - 11:16
Eu vorbesc de 5 si 6 ! Ce va fi la 7, habar n-am.
Scris 15 august 2013 - 11:25
Nu cred ca la 6 era asa.
inseamna ca mie mi le-au facut cadou.
Scris 15 august 2013 - 11:46
Le-ai platit, stai linistit.
Scris 15 august 2013 - 12:28
Mi-e lene sa ma uit in contract, dar nu ar fi trebuit ca cele 2 usi sa apara la dotari suplimentare fara de versiunea Trendline ?
Scris 15 august 2013 - 12:40
Din cate stiu, la VW sunt versiuni separate (2/3 usi si 4/5 usi), cu o diferenta de pret corespunzatoare intre ele.
Scris 15 august 2013 - 01:01
Eu vorbesc de 5 si 6 ! Ce va fi la 7, habar n-am.
exact, traiesti in trecut, ce zici tu era valabil la 5, la 6 nu, iar la 7 e doar in 4 usi deocamdata, cred ca la polo e tot optional insa
Scris 15 august 2013 - 01:26
Posibil sa nu stiu bine la 6.
La 5 am platit parca ceva sub mie, si nu dadeau ai draku decat pereche !!
Scris 18 august 2013 - 06:50
Loganu standard se vinde fara scaune. Isi cumpara fiecare ( de regule de la metro, din cele de terasa ) ce-i place.
La confort masina sta destul de rau...dar totusi e o masina buna pentru Romania...eu am avut 2 ani un Logan si nu exista bordura sau sleau de gheata iarna peste care sa nu fi trecut/urcat
Sa nu mai vorbesc de portbagaj ...e patentat pentru romani
The power of dreams...now I know what Soichiro meant...
Scris 18 august 2013 - 06:59
Loganul nou are scaunele mai comode decat cele de la Rapid. nu sunt mai calitative ci doar mai confortabile. despre asta era vorba mai sus, nu despre logan in general.
Scris 18 august 2013 - 09:47
Sa ma kak in ele de scaune si portbagaj, dar dupa un drum buc-bv-buc, nu-ti mai simti picioarele din cauza pozitiei complet IDIOATE si a pedalierului pus fix ca maciuca-n KUR !!!
Masina de tot kakatu, daca te oboseste numai stand in ea !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 18 august 2013 - 09:48
Scris 19 august 2013 - 12:09
Sa ma kak in ele de scaune si portbagaj, dar dupa un drum buc-bv-buc, nu-ti mai simti picioarele din cauza pozitiei complet IDIOATE si a pedalierului pus fix ca maciuca-n KUR !!!
Masina de tot kakatu, daca te oboseste numai stand in ea !!!
De ce mașină vorbești tu, că nu mă prind?
Scris 19 august 2013 - 12:10
de Logan zice
a mers si el 2 luni cu un Logan VAN de marfa si de atunci arunca cu kakat in el de fiecare data cand prinde ocazia
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 19 august 2013 - 12:11
Scris 19 august 2013 - 12:19
am mers si eu cu logan van de marfa si in ciuda faptului ca-s ceva mai mare decat el nu ma pot plange ca ar fi fost incomod la drum lung, asa ca raman la ce i-am mai zis, poate e de la el problema ?
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi