La Planetarium am fost membru fondator.
Poti sa-l duci si la Muzeul de Istorie, in centru. E interesant. Mai e si Muzeul de Stiintele Naturii...sau era...acum nu mai stiu ca sunt destul de mult timp plecat de-acolo.
Iti multumesc. Nu stiam ca are atatea bogatii Suceava .
Poate ii ajuta si pe altii insiruirea. Le-am bifat cu tancii pe toate astea (Muzeul de Istorie,... de Stiinte..., Planetarium doar pentru noi patru ), doua gradini zoo (Radauti, Ilisesti-primul zoo particular din Ro(tigri, lei, jaguar, maimute...dar mai ales o groaza de PAPAGALI de marimi, culori diferite***mi-am zis ca trebuie sa-i postez sa ne identificam . Unul, Ara, parea mai batran, mai mult in cap statea, agitat rau...cand ma vedea )
De asemenea mina de sare Cacica (brr, sub 10 grade in interior) dar mai ales Cetatea, Festivalul Medieval. A fost mare sarbatoare la cetate...concerte folk, ateliere de creatie, de lupta... lupte cu sabii... armuri, foc...in santul de aparare, ce mai...o desfatare pentru copii si nu numai. Copii au putut atinge, lua in mana sabii adevarate, coifuri, armuri...
Nu stiam de toate aceste bogatii ale Sucevei (fiind doar o parte), iar la anul, sanatosi sa fim ca trebuie bifat iarasi festivalul de la cetate, fiind superb.
Uite si-un filmulet, poate te oftici nitel vazand ce-ai lasat, parasindu-ti originile...
http://video.monitor...2993FC1C60554FD
Legat de acvarii...am vazut cateva la Muzeul de Stiinte, placandu-mi.
Relu, ai incercat sa-ti cooptezi fiica in ingrijirea acvariului? Nu-i place?
Am renuntat la acvariu din cauza ca eu trebuia sa am grija de el. La mine copiii sunt mai mici, dar voi avea si acvariu doar daca vor avea ei grija de intretinerea lui, regula care ar trebui aplicata si pentru achizitionarea/intretinerea altor animale.