Insa eu cred ca ar fi bine sa bagi si minim 8 melci asasini, sa nu patesti ce am patit eu ...
doamne, melci asasini?!?
Scris 31 august 2013 - 09:55
Insa eu cred ca ar fi bine sa bagi si minim 8 melci asasini, sa nu patesti ce am patit eu ...
doamne, melci asasini?!?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 august 2013 - 11:29
Ai grija de cine razi...
Scris 31 august 2013 - 11:56
ce s-a schimbat relu la fata de cand merge la pescuit si s-a inhaitat cu "melcii asasini" ( btw, astia or fi vreo banda de huligani de balta? )
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 august 2013 - 03:58
Draga mol, ca sa-ti respect vocabularul, asta boala, a acvaristicii, o am deja de 3 ani...nu-s asa precoce ca tine. Iar de laude nu am nevoie ca nu sunt genul care sa vreau musai sa ies in evidenta. Am deschis acest topic in speranta ca mai gasesc colegi pe aici cu aceleasi preocupari pentru a face schimb de experienta, nu pentru a fi nevoit sa suport ironiile si grosolaniile altora. Pestii spectaculosi sunt greu de prins...poate sa-ti confirme si Relu. Probabil voi ajunge si la din aia la un moment dat, dar, deocamdata imi fac mana pe prichindei din astia. Care, apropo, sunt foarte simpatici.
Ska, ai sa razi, dar asa se cheama, melci asasini, pt ca vaneaza si mananca alt tip de melci, aia comunitari. De-ar fi asa si la caini, ce bine-ar fi...scapam si noi de comunitari.
Cu aia comunitari te pricopsesti de pe plantele vii. Daca pui plasticaraie, n-ai greata. AU si ei rostul lor, dar cu masura.
Ca peste tot in natura, trebuie sa creezi un echilibru. E ca si aici pe forum: trebuie sa ai si-un Mol si-un Mihnea...pentru picanterii. Daca cand se inmultesc....chemi asasinii: Grinch, Swiby...etc..
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 31 august 2013 - 03:59
Scris 31 august 2013 - 04:57
Scris 31 august 2013 - 06:11
Hmmm...imi dai de gandit: Brokeback Montain..."marimea conteaza"...
Cat despre pesti buni de pus pe gratar, vezi poate te impaci sau IL IMPACI pe Relu. Eventual, te dai bine si pe langa Mihnea, poate-poate te invata si sa-i gatesti corect. Pana te faci baiat cuminte, insa, de la mine ai un ignore.
Scris 31 august 2013 - 07:12
Scris 31 august 2013 - 07:42
Mol, daca ai vedea una d-asta in parcare sau pe strada, te-ar impresiona?
Scris 31 august 2013 - 08:07
Credeai ca nu conteaza marimea, aha..
....La etatea mea marimea conteaza ....
unul din efectele destuparii ???
Scris 31 august 2013 - 10:52
Scris 01 septembrie 2013 - 03:15
Voltaj n-are nimic de a face cu rock-ul.
Cel putin ala pe care l-ai vazut tu.
Scris 01 septembrie 2013 - 05:58
Care voltaj, aia cu
Viata avea doar doua stele,
Ai facut tu cinci din ele,
De cand pe tine te am,
Ploaia-mi intra doar in spam.
?? Sunt dincolo de orice penibil, in opinia mea.
Scris 01 septembrie 2013 - 09:48
Eu m-am certat cu prietena vreo 2 ore pe aia cu "ploaia intra doar in spam". Cum frate sa intre ploaia in spam?
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 septembrie 2013 - 10:22
Deformatie profesionala
Scris 01 septembrie 2013 - 10:55
Gasea o suta de rime mai potrivite, de genul "de cand pe tine te am, ma doare doar la salam/nu mai sunt doar un golan/nu mai am niciun ban/port caciula de-astrahan/..." si tot asa forever.
Scris 01 septembrie 2013 - 11:12
Cum frate sa te certi 2 ore pe tema asta?Eu m-am certat cu prietena vreo 2 ore pe aia cu "ploaia intra doar in spam".
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 septembrie 2013 - 11:13
Scris 01 septembrie 2013 - 12:25
Cum frate sa te certi 2 ore pe tema asta?
Asta-i cel mult o contradictie cu maxim 10 replici
aha, se vede ca nu cunosti femeile, pustiule
Scris 01 septembrie 2013 - 12:53
Si mai are de invatat o regula de baza: femeia are mereu dreptate, altfel te certi 24 de ore pe un (cuvant urat) din ala.
Scris 01 septembrie 2013 - 01:56
aoleu, papagalule, asta nu e regula de baza, e realitate pentru cei casatoriti
Scris 01 septembrie 2013 - 02:01
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi