nu vreau sa dezvolt,sa zicem doar ca nu are cine sa iti puna gpl pe SUBARU fara sa ai ulterior probleme....Restul,ne dam toti cu parerea,ca de obicei.....
4x4 ieftin da' bun? :)
Scris 03 septembrie 2013 - 01:33
Scris 03 septembrie 2013 - 01:36
Aha...Chiar nu mi-as fi imaginat ca-s asa pacatoase motoarele Subaru. Multumesc.
Scris 03 septembrie 2013 - 01:39
stai cool,ca luam demult si gazam vreun sobar. ....la ce consumuri are pe benzina,ar fi fost brici pe gpl...e un motor aparte si dupa mine,doar olandezii stiu sa puna gpl pe el....
Scris 03 septembrie 2013 - 01:44
Aha...Aparte cred ca sunt si Allroad-ul, Freelander-ul...
Scris 03 septembrie 2013 - 01:44
Mihnea, pana acum am facut cu turbata o medie de 16.000km pe an. Si daca as face dublu nu as schimba masina. Intotdeauna fac plinul si dup-aia ma uit ce mai tai de pe lista daca ie probleme cu malaiul.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 03 septembrie 2013 - 01:46
Existi pe acea lista ori ba?
Scris 03 septembrie 2013 - 02:16
Acum,am de facut IAR schimbul la ulei la cea pe gpl,dupa 3 luni !!!!!!!!!!!!!!!de la ultimul schimb....si bag 5w-40,ulei sintetic cu intervale lungi de schimbare.....cine pricepe,bine...
Scris 03 septembrie 2013 - 02:19
Carfolio il stiam, dar nu ofera informatii despre garda la sol, portbagaj la toate modelele
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 septembrie 2013 - 02:49
Acum,am de facut IAR schimbul la ulei la cea pe gpl,dupa 3 luni !!!!!!!!!!!!!!!de la ultimul schimb....si bag 5w-40,ulei sintetic cu intervale lungi de schimbare.....cine pricepe,bine...
Acum mai explica-ne si noua, poate a pricepe careva...
Catre ce masina tinzi, iti place...cand are sa fie?
Scris 03 septembrie 2013 - 03:00
decat ,,putin atinsa'', desi pare si asta tentanta ...
S-a dat...
Scris 03 septembrie 2013 - 03:06
...este posibil sa reapara ca masina fara accident...
Scris 03 septembrie 2013 - 03:13
Sa fim seriosi, faruri-bara-capota-aripa satanga = 0
Pretul era foarte bun.
Scris 03 septembrie 2013 - 03:26
Ce treaba ai cu mine?Ia omule ce vrei si-ti place.......Eu am cam 2 metri,niste kile,niste hernii,un grad de saturatie,niste asteptari de la o masina,niste motani... ...Vorbeste cu Relu,daca iti trebuie ceva consultantza....
Scris 03 septembrie 2013 - 03:37
mi-amintesc zambind ca am cunoscut acum niste ani un tip, patron de fabrica de mezeluri, pe care ocazional l-am mai vazut in trafic. Persoana masiva, 2m inaltime sau chiar peste, probabil pe la 150 de kile, parea mic la volanul unui patrol GR, o pozitie chinuita, chircita. Zambesc pentru ca peste ani l-am vazut intr-un LC100....la fel de incovoiat peste volan
Scris 03 septembrie 2013 - 03:41
Pretul era foarte bun.
Pe langa asta, ala era pomana. Bine, asta nu e de luat si reparat pentru revanzare, dupa parerea mea ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 septembrie 2013 - 03:52
Oh da, ala era "parfum".
Scris 03 septembrie 2013 - 04:06
Ce treaba ai cu mine?Ia omule ce vrei si-ti place.......Eu am cam 2 metri,niste kile,niste hernii,un grad de saturatie,niste asteptari de la o masina,niste motani... ...Vorbeste cu Relu,daca iti trebuie ceva consultantza....
...pai te vad baiat rafinat, umblat...numai cu mertane si ma gandeam de la S la ce o sa treci?
Eu am doar 1,83, fara kile, fara hernii, nu mi-s saturat inca, ceva asteptari de la o masina, fara motani dar cu doi tanci. Relu nu consiliaza moca, ca voi, la el trebuie ,,sa marc banu' '' s'apoi deschide gura: ,,ma pis cu bolta pe troacele voastre, papagalilor!'', asta intre doua miresme cu sau fara zgomot.
Scris 03 septembrie 2013 - 04:54
... vreau:-4x4(crossover, suv, offroad, pickup)
-diesel
-motor de maxim 2500cmc
-garda la sol de minim 20cm
-roti cu un diametru cat mai mare
-piele,ar fi un plus pentru mine, automata, poate, desi cresc riscurile
-,,luxoasa'', adica confortabila.
-fiabila, economica .
...
Ai uitat sa mentionezi "full options"
Scris 03 septembrie 2013 - 05:11
N-am uitat, dar unii ii dau o interpretare ,,proprie si personala''.
Sa inteleg ca-mi recomanzi un Outlander sau un suport dedicat pentru glezne?
Scris 03 septembrie 2013 - 05:23
Pretul era foarte bun.
Mi se pare ca nu ai vazut cum vira si cu roata stanga spate. Aia e masina atinsa mai bine decat la elementele de tablarie.
Scris 03 septembrie 2013 - 05:31
Nissan X-Trail poate fi o optiune foarte interesanta. Masina chiar merge foarte misto atat pe sosea cat si inafara ei.
achiesez, vorba aia
Scris 03 septembrie 2013 - 05:43
Mi se pare ca nu ai vazut cum vira si cu roata stanga spate. Aia e masina atinsa mai bine decat la elementele de tablarie.
...d-aia am zis ca prefer masinile cu probleme la motor...desi la prima vedere, ochiometric, Rav-ul pare foarte tentant. Pare a avea probleme si la roata spate, desi pozele sunt puse sa-i evidentieze plusurile... Sa-l repari ,,oficial'', iti da cu virgula, adica se duce lejer in 4-5 mii...zic io.
achiesez, vorba aia
Tu ai idee ce portbagaje au suv-urile astea? Io, de mai bine de 10 ani n-am coborat sub 520 l....la tine-i fara numar, peste 600 parca... X-trail-ul pare mic, am sa caut sa vaz....cica 479 l.
Incep detaliile tehnice cu portbagajul, nu cu motorul, cum o faceam odata...
Aceasta postare a fost editata de mol: 03 septembrie 2013 - 05:46
Scris 03 septembrie 2013 - 05:45
...pai te vad baiat rafinat, umblat...numai cu mertane si ma gandeam de la S la ce o sa treci?
Eu am doar 1,83, fara kile, fara hernii, nu mi-s saturat inca, ceva asteptari de la o masina, fara motani dar cu doi tanci. Relu nu consiliaza moca, ca voi, la el trebuie ,,sa marc banu' '' s'apoi deschide gura: ,,ma pis cu bolta pe troacele voastre, papagalilor!'', asta intre doua miresme cu sau fara zgomot.
nu cred ca Relu iti cerea bani pe o discutie....Ideea e ca daca vrei un sfat,te duci umil,cu palaria-n mina,eu asa am fost educat.Dar precis te-ai chacat pe gura in fata lui,de aia ti-a taiat macaroana.....
Scris 03 septembrie 2013 - 05:55
?!? Stiu cine a luat-o, masina a plecat pe sosea.
Scris 03 septembrie 2013 - 06:07
...mi-am adus aminte, la moto mi-a recomandat marca, modelul si nu daduse gres...si l-am ascultat. O cumparasem fara sa stiu cum arata in realitate modelul, fiind rarut atunci...neexistand aici la tara(Iasi) .
La auto, creca numai Outback stie...
Lasand gluma, de la Subaru as cumpara doar...Outback.
Hai sa-i trezesc amintiri frumoase, dupa, am sa mai pun ceva teste ,,in diagonala'', stie el la ce ma refer, sa ne mai hlizim nitel...
http://www.youtube.c...h?v=el1LUsYdy7s
nu cred ca Relu iti cerea bani pe o discutie....Ideea e ca daca vrei un sfat,te duci umil,cu palaria-n mina,eu asa am fost educat.Dar precis te-ai chacat pe gura in fata lui,de aia ti-a taiat macaroana.....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi