Salt la continut

Fotografie
- - - - -

auto recalls (probleme si chemari la service)

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#26 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 30 septembrie 2009 - 01:35

nu radeti, la ei cam pe orice scrie la ce e bun si la e nu.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#27 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 30 septembrie 2009 - 01:36

Bine ca numa americanii sunt prosti, si europenii sunt toti niste genii... Nu vad de ce ar trebui sa ma aplec eu sa aranjez covorasul din masina in loc sa stea el fixat asa cum trebuie? Mai ales ca vorbim de Lexus, adicatelea pret si pretentii... Ne-am invatat sa lasam de la noi pentru chestii pe care dam bani. Misto...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#28 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 30 septembrie 2009 - 01:42

Simplu, sa nu te impiedici sa dai cu nasu'n volan :D
  • 0

#29 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 01:46

Bine ca numa americanii sunt prosti, si europenii sunt toti niste genii... Nu vad de ce ar trebui sa ma aplec eu sa aranjez covorasul din masina in loc sa stea el fixat asa cum trebuie? Mai ales ca vorbim de Lexus, adicatelea pret si pretentii... Ne-am invatat sa lasam de la noi pentru chestii pe care dam bani. Misto...

cred ca viata mea bate orice urma de "umilire" prin a ma apleca sa trag de covoras. dureaza foarte putin. eu o fac des.

macar din atat motivu'!
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#30 norium

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 142 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 09
  • Model:Mondeo MK3
  • Motorizare:2.0 TDCi

Scris 30 septembrie 2009 - 02:03

Foarte prosti americanii astia, mai ales de vre-un secol sunt motorul dezvoltarii (chiar daca e vb in principal de creiere importate, fortat sau nu).

Mai ales ca Lexus e o divizie de lux.

PS: As vrea sa-l vad eu pe ala care la 130 km/h are timp sau sange in pompa sa-si regleze covorasul. Daca e fix, cum se pretinde ca e in cazul de fata, e si mai grav, fiindca e eroare de fabricatie. Daca insa covorasul nu e fixat (ceea ce nu prea cred, la Lexus sau la alte marci de lux) e alta treaba.

Oricum, daca o dam in Europa versus SUA, e deja penibil. In afara de cultura (a se citi arte), nu suntem cu nimic mai sus. Si aia nu au artele asa de dezvoltate pentru ca sunt un amalgam de vreo 250 de ani incoace, dar hai ca deja sunt in afara subiectului...
  • 0

#31 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:06

@Cata: nu e vorba de umilire, e vorba ca dai niste bani pe ceva care trebuie sa fie functional fara a cauza neplaceri. Noi stim sa ne dam la gioale si sa ne luam la misto. Ei bine, eu unul nu mai accept asta cand e vorba de banii mei. E atat de simplu. Ti se pare umilire? Mie nu, mie mi se pare pretuirea banilor munciti de mine.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#32 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:17

pai asta zic. e viata mea, trag dracu de covor si vad dupa ce mai fac. nu stiu cat tine de inteligenta sau nu.

@ norium - cum sefu la 130 sa nu tragi de covor? la mine la 130 te poti duce si in spate, vb f serios. nu e dacie. sa vezi ce frumos tragi si la 250. doar nu te dai jos.

si motorul dezvoltarii? LOL man. americanii? adica poti avea oarecum dreptate, ca toti devin americani dupa o vreme, dar motorul ala e alimentat cu inteligenta captata de pe intreaga planeta plus altele. datoriile americanilor sunt imense, uriase, gigantice.

dar nu stiu de ce se ataca lumea si o dam in versul. cum dracu sa mergi cu 190 si sa nu tragi de covor. singura mea explicatie sa nu poti face asta ar fi ca prinderile sa exist si sus si jos, iar covorul in sine sa fie cumva mult mai mare decat trebuie. apoi, inca o treaba ciudata. ce dracu pedale de acum 100 de ani folosesc astia? la mine si persan daca pun peste pedala, nu ai cum sa o prinzi. nu stiu cum arata masina in cauza, dar presupun ca nu mergea cu 190 din prima, s-a prins pedala, iei masuri in secundele urmatoare, nu stai sa decolezi. la ei viteza legala nu e asa de mare.

eu unul am patit asa ceva la dacie, si cu acceleratia si cu frana si cu ambreiajul, cam asa de buna era masina. cu ambreiajul a fost cel mai nasol, ca ramanea infipt in mocheta si intr-o depasire nu ai timp sa-l scoti de acolo. in rest, gasim noi solutii. de asta romanul e descurcaret.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#33 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:25

http://www.liveleak....=f8b_1254173935

OK, retrag tot ce am spus mai sus... Erau CHP Officers... California Highway Patrol Officers! Cum pana mea nu au fost in stare sa rezolve problema in orice mod posibil, incluzand frecarea de parapeti sau mai stiu eu ce alta varianta?!

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 30 septembrie 2009 - 02:27

• 0

Flickr - pozele mele

#34 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:34

tot respectul pt politist. turn off the engine asap and hard on za brakes. daca era drum virajat, mai intelegeam, viteza de reactie trebuie sa fie fantastica.

apropo. indiferent de cutie, e simplu sa decuplezi acceleratia. uite ce am patit eu, pe un viraj, mergeam tare si la frana ceva din spate mi-a lovit maneta de la automata si am pierdut acceleratia evident. o fractiune de secunda n-am realizat ce s-a intamplat, apoi am dat rapid D si gata. asta e treaba foarte recenta. poate altcineva intra in parapeti. dar nu e frumos sa dau exemplu personal, oamenii difera intre ei. aici nu e vorba europa vs america.

si legat tot de asta, sa caut pe undeva poze cum sunt facute autostrazile in spania, ca numai in spania am vazut asa ceva. au portiuni in multe zone unde poti opri masina daca nu ai frane. o treaba foarte foarte buna.

http://www.liveleak....=f8b_1254173935

OK, retrag tot ce am spus mai sus... Erau CHP Officers... California Highway Patrol Officers! Cum pana mea nu au fost in stare sa rezolve problema in orice mod posibil, incluzand frecarea de parapeti sau mai stiu eu ce alta varianta?!

da man, nu suntem copii nici noi. avem ceva experienta la volan. peste medie sau nu, totusi.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#35 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:44

http://www.liveleak....=1b8_1254220852 teste, investigatii etc. E ceva dubios totusi acolo. Prosti, prosti, si totusi...
  • 0

Flickr - pozele mele

#36 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 02:50

man, oamenii gresesc, se pierd. vezi ce am scris mai sus. in viraj, dintr-o data nu mai aveam gaz. te sperii instant. conteaza ce faci imediat dupa. sunt fractiuni de secunda.

presupun ca frana au pus, dar sa accelerezi si sa pui si frana e o idee tare proasta la viteza aia, in scurt timp nu mai ai frane deloc, chiar daca-si revine acceleratia, tot nu opresti. si cu cat te apuca disperarea sa opresti si apesi frana, cu atat nu o lasi sa-si revina, daca mai are ce. nu de mult am vazut un film despre noile placute folosite tot mai des pe masini, se pare ca la franari violente indelungate, se ard pur si simplu.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#37 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 30 septembrie 2009 - 03:02

nu de mult am vazut un film despre noile placute folosite tot mai des pe masini, se pare ca la franari violente indelungate, se ard pur si simplu.

se dezintegreaza :D
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#38 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 30 septembrie 2009 - 03:08

STUCK ACCELERATOR

Car experts recommend trying the following actions if the accelerator becomes stuck while a vehicle is moving:

Repeatedly step on the gas pedal to jar it loose.

Step on the clutch to disengage the gears or shift the vehicle into neutral.

If all else fails, turn the vehicle off. This option could cause loss of power steering or lock the steering wheel in place.

Imagine amplasata
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#39 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 30 septembrie 2009 - 03:14

ma scuzati, dar e o insulta la adresa inteligentei mele sa ma faca sa cred ca i s-a blocat pedala de acceleratie de la covor ! :D

ala in inregistrare zice doar ca s-a blocat acceleratie, nu ca s-a blocat sub covor.

deci hai sa nu mai gustam toate gogosile vandute aiurea :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#40 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 30 septembrie 2009 - 03:19

Eu n-am inteles altceva .. de ce nu o putea scoate din viteza si sa apese frana?
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#41 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 03:29

nene, unde e relu cu lemurienii?

@the1 - dap, pierzi servo, dar din voce pare barbat. iti zic pt ca am avut 2 situatii de servo lipsa la frane si la directie. necesita efort fizic, dar nu poti spune ca nu merge suficient cat sa opresti masina. oricum e de preferat asta, decat sa tot accelerezi.

@ska - omul nu stia ce s-a intamplat. mai tarziu au ajuns la concluzia asta. probabil ca s-a blocat si el gata. viper care lucreaza in it poate stie destui utilizatori care dimineata au gasit calculatorul stins si il chemau ca e defect.

@grinch - era prima manevra de bun simt.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#42 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 03:46

@ska - omul nu stia ce s-a intamplat. mai tarziu au ajuns la concluzia asta. probabil ca s-a blocat si el gata. viper care lucreaza in it poate stie destui utilizatori care dimineata au gasit calculatorul stins si il chemau ca e defect.

Mai trist e ca erau scoase din priza... Si nu o data, ci N cazuri... Desigur, erau defecte...

Ma gandesc ca acceleratia fiind drive-by-wire, sa nu fi fost altceva acolo si sa "musamalizeze" cu un banal covoras...
  • 0

Flickr - pozele mele

#43 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 04:03

nu ca nu ar fi plauzibil. la mine, stiind ca se trage saracia, m-am uitat sa vad cum poate influenta acceleratia sau frana. am vazut ca e ok, nu are cum. din poza de mai sus, e posibil.

stiu ce vorbesc cand spun ca te chemau pt orice rahat, care nu merge, nu exista.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#44 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 30 septembrie 2009 - 06:08

in viraj, dintr-o data nu mai aveam gaz. te sperii instant.

Nu era in viraj si n-am ramas fara gaz ci fara benzina ... asa, pe la 100 - 110 km / h ...
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#45 norium

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 142 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 06:41

@ norium - cum sefu la 130 sa nu tragi de covor? la mine la 130 te poti duce si in spate, vb f serios. nu e dacie. sa vezi ce frumos tragi si la 250. doar nu te dai jos.

Pai nu tragi. Regula nr a sofatului (si sunt convins ca o stii) e sa fii atent doar la condus, fata, stanga, dreapta, oglinzi. Sau imi scapa mie ceva din regulile scrise sau nescrise ale sofatului?

si motorul dezvoltarii? LOL man.

LOL zici tu. Daca analizezi ultimele 8-9 decenii o sa vezi ca progresulnu a venit nici de la rusi, nici de la indieni. Si pentru urmatorii 10 ani n-o sa vina nici de la chinezi. E usor sa acuzi fara argumente, dar din punct de vedere economic, progresul a venit de peste ocean. Aaaaaaaaaa, ca au venit si hotiile, si fabricile de bani IPOTETICI (adica bancile de investitii), si alte mizerii, asta e adevarat, dar erau lucruri inerente.

americanii? adica poti avea oarecum dreptate, ca toti devin americani dupa o vreme, dar motorul ala e alimentat cu inteligenta captata de pe intreaga planeta plus altele.

Corect, dar meritul e al lor. Societatea/guvernul/cultura respectiv(a) sau poate spiritul aventurier cumulat cu acel ceva antreprenorial au facut ca societatea americana (cu toate tarele ei) sa fie un model, sau cel putin un exemplu bun (nu perfect) pentru multe altele.

datoriile americanilor sunt imense, uriase, gigantice.

Si care e problema de ordin economic? Intr-o relatie economica exista debitori si creditori. Americanii sunt datori vanduti, ca stat, nu ca persoane particulare. L'etat n'est pas moi. - NB Si, cu riscul de a te jigni (fara sa vreau, evident), iti spun ca daca ai avea un background economic (ca mine, nu ca as fi expert), ai sti ca datoriile sunt trambulina catre succes. Uita-te in FT, o sa vezi ca marile achizitii sunt facute cu bani imprumutati. La fel si cele medii, si, intr-o masura mica, si cele mai mici. Buffet spune ce "Debt is an opened door towards success."

dar nu stiu de ce se ataca lumea si o dam in versul.
Poate pentru ca unii nu au pregatire economica si prin versusurile de genul New World vs Old Europe nu fac decat sa-si exprime anumite doleante/frustrari :togheter: Sa stiti ca nu toti americanii sunt redneci. Iar faptul ca sunt, majoritar, inculti crasi, nu inseamna ca sunt idioti. La ei sistemul de invatamant nu se bazeaza pe ABSORBTIA (tampita si negandita) informatiei, ci pe analiza si creatie.

de asta romanul e descurcaret.
Asa ii place sa creada. De fapt nu este decat un ilustru penibil care se crede mai destept decat altii, si in 99,99% din cazuri nu e, ci doar crede ca e.

• 0

#46 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 07:12

aoleu, daca-ti raspund, prevad inca 2-3 zile de posturi si azi nu am chef. si nici maine. si nici cam o luna cel mai probabil.

sa o lasam asa atunci. e mai sigur.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#47 norium

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 142 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 07:16

Cheful iti vine discutand/vorbind. Oricum, o discutie argumentata mi-ar face placere :D
  • 0

#48 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 30 septembrie 2009 - 07:19

La a mea din cauza benzinei cu condens motorul murea la relanti..
Asta se intampla coborand de la Obarsia Lotrului spre petrosani si cativa km pe valea jiului.. mult in coborare si viraje cat cuprinde. Cum luam piciorul de pe acceleratie.. ajungea la relanti , tremura si murea. Ramaneam fara servofrana instant. Servodirectie nu aveam oricum. Este mai greu, dar te obisnuiesti.. pornesti motorul si mergi mai departe. Binenteles ca prima data e mai dificil.
Acum cand am fost in concediu.. 206 cu care am fost avea obiceiul ca pedala de ambreiaj sa moara subit. Adica se auzea un "trosc" si ramanea jos. Moale, moarta. Era mai dificil pe depasiri, dar nu s-a intamplat foarte des si oricum prinsesem oarecare dexteritate in a o ridica cu varful piciorului pt ca isi revenea dupa ridicarea "manuala".

Oricum in accidentul ala e ceva ciudat. Nu vad cum cineva cu oarecare experienta nu poatee reactiona prin scoaterea din viteza, ori oprirea motorului si faranare ori de picior, ori de mana ori de motor dupa oprire. Ori chiar de parapeti fiind pe autostrada.
Ma face sa ma gandesc la alta intamplare de acum ceva ani cu Velsatisul ala sau ce era, intaplarea fiind undeva in europa.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#49 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 07:21

Cheful iti vine discutand/vorbind. Oricum, o discutie argumentata mi-ar face placere :D

in principiu mi-ai dat destule, dar pur si simplu nu m-ai nimerit bine.

sa tinem datoriile, meritul si fascinatia unde sunt. mi-e bine si asa. am probleme mult mai serioase.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#50 norium

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 142 Mesaje:

Scris 30 septembrie 2009 - 07:31

Sunt convins ca ai. Le fel ca oricare altii.
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi