Exact ce ? Ai copii sau parinti in varsta sa-ti dai cu parerea ?Exact!!!
Cu telefonul in bord, n-ai semnal garantat o mare parte din drum. Ca nu vezi tu, e alta povesteBre, lasa povetele ca nu esti singurul cu familie Revin si zic, pana acum nu am avut lipsa de semnal decat la mama naibii departe de orice drum national. Acoperirea VDF e foarte buna pe unde merg eu cu masina cand ies din Bucuresti. Si in 90% din cazuri, cand ies din Bucuresti sunt cu ai mei in masina.
Daca ai avea parinti la peste 80 ani, fara prieteni in jur, si care NU se pot deplasa singuri, ai privi altfel.Si noi avem parinti in varsta. Daca ne suna ca au o problema si suntem la 200km de ei, cum crezi ca ii putem ajuta mai repede decat prietenii din jurul lor? Apoi, daca plec singur pe drum, am sotie care ramane acasa cu copilul. E suficient de majora si vaccinata sa rezolve problemele, nu sa ma sune pe mine pe drum si sa imi creasca tensiunea sa fac cine stie ce tampenie la volan.
Chiar daca sunt la 200km, macar pot ajunge cat pot de repede, si nu sa dorm linistit pana dimineata, ei suferind in casa. Uneori cateva ore sau minute pot fi vitale.
Iar cu nevasta, chiar daca e majora si vaccinata, prefer sa ma sune daca pateste ceva. Macar ne sfatuim ce are de facut, si incerc sa ajung acasa cat de repede pot daca e nevoie.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 23 decembrie 2011 - 12:21