Parerea mea, daca ai de scris mai mult de cateva randuri de pe un smartphone, mai bine o lasi dracu de treaba si gasesti un PC. Se poate, dar te chinui. Cam asta as zice ca e avantajul BB-urilor.
PS: Pejte, hai sa nu ne umflam in pene . Ca telefon, One-ul e slab, ca si celelalte smartphone-uri. Bateria nu tine (o zi nu pot numi autonomie), nu ai tastatura, iar calitatea semnalului mi se parea mai buna pe vechile telefoane.
BB nu am folosit decat o copie fidela, deci asezarea tastaturii identica. Si zau daca mi s'a parut f comoda. In nici un caz mai comoda decat tastatura virtuala de pe SGS2, care, cu o aplicatie de pe market, are si predictie ptr lb romana, chiar f buna, desi recunosc ca e indicat ca inainte a'l trimite, e bine sa'l citesti
Iarasi, nu's de acord in ceea ce priveste bateria. La al meu, dupa 2 zile jumate, acum mai am 75%. Recunosc, l'am folosit ca telefon la cateva convorbiri si m'am uitat la niste poze in tel. Deci nu mult. Dar ideea e ca, folosit doar ca telefon, autonomia este mai mult decat decenta.
La semnal, insa, desi pe net citisem inainte sa'l cumpar ca sta f bine, mai bine decat alte telefoane de pe piata, nu sunt de acord cu asta. E la fel de mediocru ca 6300'le pe care l'am avut. Sau ca un 2630 pe care'l tin de backup prin sertar. Ca difuzor/microfon mi se pare totusi peste acestea ...
Dupa parerea mea, totusi, pentru cineva caruia nu ii trebe mail profi, poze ptr expozitie etc, smartphone'ul poate fi solutia ideala. Asta cu navigatia si sapuniera cat un pachet de tigari, care's usor de carat, mie, personal, mi se pare peste mana. In afara de faptul ca ai 3 buzunare ocupate, mai pui si ca'n casa tre sa ai si 3 incarcatoare si vreo 2 cabluri de date ...