telefoane mobile
Scris 04 ianuarie 2012 - 03:05
Scris 04 ianuarie 2012 - 03:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 03:19
Scris 04 ianuarie 2012 - 03:20
Ce rău sunt azi ...
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 03:22
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:17
Daca vei reusi sa-l conectezi la server, dupa mai mult de 20 de mesaje se va bloca. Si nu-si va mai reveni decat prin scoaterea bateriei.
Fara suparare, daca primeai o clona de E72 ar fi mers mult mai bine.
Eu am mail-ul de la servici plus un cont de mail personal pe Nokia E72 si nu se blocheaza, merge bine, nu am de ce sa ma pling. Am rulat in paralel mail-urile si pe iPhone, si probabil ca pe iPhone intra cu o secunda mai repede, dar nu e un deal breaker... . O data pe luna sa zic ca ma trezesc ca nu mai vin mail-urile pe E72 si trebuie sa ii dau un restart ca sa inceapa sa functioneze iarasi bine.
Chiar nu vad de ce nu a reusit bleu sa seteze mail-ul, eu am setat singur mail-ul de birou pe E72 din doi timp si trei miscari.
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 04 ianuarie 2012 - 04:17
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:25
acu mai nou vad ca face figuri difuzorul (l-a cam muncit precedescesorul meu, o fi spart si nuci cu el), asa ca nu imi mai bat capul. de fapt ma gandesc ce as putea sa-i fac sa nu mai mearga deloc
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 ianuarie 2012 - 04:25
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:26
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:29
si da, de obicei telefoanele si laptopurile se tin atata timp cat functioneaza, nu sta nimeni sa cumpere scule noi pt ca e un angajat nou, ca nu sunt termometre intra-vaginale....
o exceptie ar fi cazurile cand vorbim de scule cu statut de BENEFICIU, ceea ce nu e cazul.
ai idee cati d'astia ca tine au incercat sa ma 'abureasca' in trecut pt a le schimba laptopurile si telefoanele de servici fara niciun motiv intemeiat (inafara de 'e vechi')?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 ianuarie 2012 - 04:31
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:30
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:40
nu e personal, e de servici.
si da, de obicei telefoanele si laptopurile se tin atata timp cat functioneaza, nu sta nimeni sa cumpere scule noi pt ca e un angajat nou, ca nu sunt termometre intra-vaginale....
o exceptie ar fi cazurile cand vorbim de scule cu statut de BENEFICIU, ceea ce nu e cazul.
ai idee cati d'astia ca tine au incercat sa ma 'abureasca' in trecut pt a le schimba laptopurile si telefoanele de servici fara niciun motiv intemeiat (inafara de 'e vechi')?
Depinde, eu personal nu am chef sa pun pe fata telefonul folosit de altul care s-a pisat pe camp si dupa aia a vb la telefon. La laptop mai inteleg dar la telefon nu!
Scris 04 ianuarie 2012 - 04:55
Scris 04 ianuarie 2012 - 05:02
Eu am mail-ul de la servici plus un cont de mail personal pe Nokia E72 si nu se blocheaza, merge bine, nu am de ce sa ma pling. Am rulat in paralel mail-urile si pe iPhone, si probabil ca pe iPhone intra cu o secunda mai repede, dar nu e un deal breaker... . O data pe luna sa zic ca ma trezesc ca nu mai vin mail-urile pe E72 si trebuie sa ii dau un restart ca sa inceapa sa functioneze iarasi bine.
Chiar nu vad de ce nu a reusit bleu sa seteze mail-ul, eu am setat singur mail-ul de birou pe E72 din doi timp si trei miscari.
noi vorbeam de E71
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 04 ianuarie 2012 - 05:02
Scris 04 ianuarie 2012 - 05:46
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 05:47
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:00
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:24
Nu stiu daca il poti igieniza chiar atat de bine cu niste solutie si o carpa sau ce oi da tu pe el...
Bai terminati cu basinile astea, ca nu toata lumea munceste de ieri.... Telefonul FIX de pe birou crezi ca ti-l da de nou cand te angajezi? Nu mai confundati telefoanele, masinile si laptopurile cu chilotii tanga ca nici clanta camerei de la hotel nu e noua decat la inaugurare.
Doar cand e vorba de manageri grei se cumpara device-uri noi si scumpe si asta in general pt ca NU ai ce sa-i dai altceva (variatiunile de personal la nivel inalt sunt mult mai rare).
Daca pe voi va gadila la orgoliu si va umple pieptul de multumire un device nou primit de la angajator, in general la lume i se cam rupe in doua de 'sculele de lucru' (tools pt corporatisti )) atata timp cat ele isi deservesc functia.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 ianuarie 2012 - 06:26
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:26
Kakat, se strica !Îl pui în spirt și gata.
Singura "solutie" e sa-l dea in clocot de 2 ori, si-l lasa sa se raceasca NATURAL !!!!
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:30
Aici am +1 Blue.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:32
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:43
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:44
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:48
Si ce daca, doar nu-i nou !M-am gândit, dar mi-e că-l strică.
Scris 04 ianuarie 2012 - 06:55
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi