Danger, iti multumesc. Fizic arata bine, exceptand albul , capacul foarte subtire de la spate.... Al meu, dupa un an, a imbatranit cu cinci. Asta mare ma obliga sa am grija de el, deocamdata, vreo trei zile...
Am vrut sa-i cumpar o husa flip, dar...unde am intrebat pentru modelul asta..., din parti. Sa-i injur pe negustori sau pe Danger pentru ,,raritate''? Erau pentru iphone5, Note3...poate Vertu , dar pentru Nexus...
Vazand cat este de mult, (deocamdata, fiindca tine de acomodare), incepusem sa cred ca stiu aia de la iphone de ce au trecut greu de 3,5...
Eu as vrea sa vad o poza cu @Lexus avand Note-ul la ureche, vara la mare carand Note-ul...
M-a amuzat aplicatia cu detectarea fetei. Mi-a placut faptul ca-n timpul filmarii(hd, full hd) poti si fotografia, poti face poze panoramice, le poti edita...Ecranul hd atrage atentia. Am vazut ca are Android 4.3, parca.Trebuie sa vad ce-i cu barometrul. Cica ar avea si busola, bla, bla...Stiti ceva mai mult?
Daca ma tine bateria o zi, este super.
Minusuri detectate, excluzandu-le pe alea ascunse de Danger :
-difuzor exterior surprinzator de slab, mult mai slab decat ce aveam(nu se poate folosi aplicatia call recording cu succes), :
-lipsa unui led pentru semnalarea apelurilor pierdute
Pentru viitor pot concluzia daca am sa tind la peste 4,7inch sau catre 4 inch...
Va place, folositi tastatura swype? Vad ca-i mult mai rapida...