Scris 26 iulie 2011 - 11:04
Desktopul va ramane mereu pe piata, pentru ca atata timp cat exista companii cu foarte multi oameni in back-office (iar unii au facut din asta un business), desktopurile o sa aiba locul lor. Laptopurile sunt mult mai utile pentru cei care au nevoie de mobilitate, insa e clar dezavantajul performantelor mai scazute si a rezistentei in timp. Se poate ajunge la aceleasi performante, insa cu un pret mult mai mare.
Legat de tableta: pana acum 10 luni voiam cu disperare un laptop cu baterie mai mare, pentru ca 3 ore nu imi erau de ajuns pentru folosit in avion, pe drumuri, etc. In Octombrie mi-am luat un iPad si de atunci in 50% din timp nici nu imi mai iau laptopul acasa, iar in timpul calatoriilor nu il mai deschid decat la birou sau la hotel. In rest, tableta face de toate, de la email, calendar, documente doc, xls, pdf, ppt, muzica, jocuri, filme. Sunt convins ca si tabletele Android (Dell, Samsung) fac acelasi lucru, asa ca nu pot decat sa recomand o tableta tuturor celor care vor ceva mai mic, mai usor si cu baterie mai buna decat un laptop.
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP