starea drumurilor nationale
Scris 16 iulie 2013 - 10:37
Sapt viitoare vreau sa merg sa vad FXT'ul ala auriu si cum in Baia Mare nu e reprez Subaru, cea mai apropiata ar fi la Cluj
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 iulie 2013 - 11:30
sunt ok cei de la cluj.
daca vrei, si imi spui data cand mergi, vb cu ei
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 iulie 2013 - 11:48
Deocamdata doar am aflat de la ei ca e 200 ron o verificare si dureaza 1.5 ore
Scris 16 iulie 2013 - 01:37
Drum ok. Doar ce au terminat de reabilitat si Dej - Baia Mare. Se mai lucreaza din loc in loc la podete, santuri si marcaje insa nu se creeaza blocaje
Scris 16 iulie 2013 - 03:34
Andrei, te-ar fi interesat netezimea drumului de cautai un supercar (porsche, ferrari...), eventualele gropi te vor face sa apreciezi si mai mult suv-ul, cred...
Scris 16 iulie 2013 - 03:59
Scris 16 iulie 2013 - 04:04
depinde daca mergi pe 5% consum, sau pe 20% consum
Scris 16 iulie 2013 - 04:27
Ma intereseaza in principal cam cat timp se face intre BM si Cj, de fapt
Cu Subaru nu exista notiunea de timp, ci doar de locatii...
Scris 16 iulie 2013 - 04:40
Cu Subaru nu exista notiunea de timp sau locatii ci doar de statii Peco
Life must be taken one disaster at a time
Scris 16 iulie 2013 - 04:49
exista notiunea timpului pierdut la alimentarile dese
Scris 16 iulie 2013 - 05:51
Scris 16 iulie 2013 - 06:02
GOOGLE MAPS imi da o maxima de 2.5 ore....
Scris 16 iulie 2013 - 06:50
traseul e plin de sate si de dealuri.
daca mai dai si de ceva trafic...
eu zic sa-ti iei totusi o marja de 2 ore jumate sa fii sigur.
Scris 16 iulie 2013 - 10:44
Scris 17 iulie 2013 - 06:06
Daca Subaru e plasat pe Calea Baciului, poate ca si varianta ta e ok. Doar sa afli de undeva cum e drumul.
Eventual, daca ai nervi, parcurge cu gogu tot drumul. La prima vedere pare drum ok, proaspat reabilitat pe alocuri.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 17 iulie 2013 - 06:09
Scris 17 iulie 2013 - 09:43
Da, pe cealalta varianta as iesi direct la service, sa zicem, dar si prin Dej se intra apoi pe un fel de centura, din cate vad
LE: pe goagal vad ca se poate parcurge traseul nu doar din aproape in aproape, din sageti. Daca n'oi avea ce face zilele astea, o sa incerc sa ma uit pe ambele trasee
Scris 17 iulie 2013 - 10:06
Imaginile sunt din 2012 cred.
Da, din Dej e parfum, ai centura la Gherla si e posibil sa folosesti centura Clujului ca sa nu intri de-a dreptul in muncipiu, dar nu stiu cum e partea finala a centurii. Acum 2 ani era naspa.
Scris 17 iulie 2013 - 11:47
Scris 17 iulie 2013 - 01:11
traseul e plin de sate si de dealuri.
daca mai dai si de ceva trafic...
eu zic sa-ti iei totusi o marja de 2 ore jumate sa fii sigur.
Eu am ,,batut'' la greu Baia-Mare----Dej, mai rarut Dej-Cluj. Naspa drumurile din Ardeal fata de cele din Moldova. Multe viraje, diferente de nivel. Pai la un Iasi-Bucuresti (prin Bacau), adormi la volan...
Andrei, Baia-Mare-Dej are sa-ti placa de pilotat. Dej-Cluj, este drum de Superb, cu cotu' pe geam, plictisit...un hard rock...Evident geamul deschis, sa nu se sparga.
Scris 17 iulie 2013 - 01:17
Scris 17 iulie 2013 - 01:19
Avion CT-MM.
Scris 17 iulie 2013 - 01:33
Eu am ,,batut'' la greu Baia-Mare----Dej, mai rarut Dej-Cluj. Naspa drumurile din Ardeal fata de cele din Moldova. Multe viraje, diferente de nivel. Pai la un Iasi-Bucuresti (prin Bacau), adormi la volan...
Andrei, Baia-Mare-Dej are sa-ti placa de pilotat. Dej-Cluj, este drum de Superb, cu cotu' pe geam, plictisit...un hard rock...Evident geamul deschis, sa nu se sparga.
zona de nord a transilvaniei a fost, este si cred ca va fi mult timp PRAF.
ma gandesc cu groaza ce-i prin zona Sighet - Borsa si restul drumurilor de peacolo.
pacat de zona, ca-i superba, dar drumurile sunt sub orice critica. cred ca-s mai praf ca in filmele de prin Rusia/Ucraina...
or fi ele drumuri "tehnice", te tine treaz stresul de a nu-ti rupe masina
Scris 17 iulie 2013 - 01:55
zona de nord a transilvaniei a fost, este si cred ca va fi mult timp PRAF.
ma gandesc cu groaza ce-i prin zona Sighet - Borsa si restul drumurilor de peacolo.
pacat de zona, ca-i superba, dar drumurile sunt sub orice critica. cred ca-s mai praf ca in filmele de prin Rusia/Ucraina...
or fi ele drumuri "tehnice", te tine treaz stresul de a nu-ti rupe masina
Ska, ce-ai cautat prin Borsa? Caprioare?
Andrei, prin maramu' iti poti face mana prin Gutai. Este cam cel mai tehnic traseu vazut de mine, exceptant Transfagarasanul...
Poti lua aminte de la un monopost, mai putin plecarea, unde-l bati cu Forester, chiar si cu orice Fiesta( nu bat apropouri)
https://www.youtube....h?v=H_-hMnqNKg8
Aceasta postare a fost editata de mol: 17 iulie 2013 - 01:57
Scris 17 iulie 2013 - 01:57
@mol: avion e doar B - SM. Deci ar presupune microbuz Cta - Otopeni, avion si apoi microbuz Satu Mare - Baia Mare. Si tot nu ies sub 12 ore de drum
Scris 17 iulie 2013 - 02:07
Ptr un eventual drum Cta - Baia Mare ce ruta ati recomanda?
Constanta - Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Turda - (via drumul vechi si centura ocolitoare est) - Cluj - Baia Mare.
In weekendul prelungit de cum cateva saptamani am avut fix 100 km/h media orara pana la Cluj. Mers relaxat(cu nevasta in dreapta), 140-150 pe autostrazi si 100-110 afara. Viteze maxime acolo unde am putut sa ii dau.
Ca sa ajungi in Baciu venind dinspre Dej trebuie sa treci tot Bulevardul Muncii unde pe aproape jumatate din distanta se mai lucreaza la schimbatul liniilor de tramvai. Se creeaza in timpul zilei niste coloane de te doare capul. Astazi de exemplu a fost de vis ca am facut 2 km in 10 minute insa saptamana trecuta cand am mai avut treaba in zona mi-a luat jumatate de ora sa parcurg aceiasi distanta.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi