Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 24 martie 2011 - 10:58
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 24 martie 2011 - 11:21
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 24 martie 2011 - 01:16
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 24 martie 2011 - 01:50
Aiurea. Daca le pui compresii, le-au trecut ...Se pare ca la sani stam totusi mai bine...
Scris 24 martie 2011 - 02:16
Mai bine niste comprese!
Scris 24 martie 2011 - 02:30
Scris 24 martie 2011 - 02:56
Aiurea. Daca le pui compresii, le-au trecut ...
COMPRÉSIE s. f. v. compresiune.
Sursa: DEX '98
COMPRESIÚNE, compresiuni, s. f. (Fiz.) 1. Micșorare a volumului unui corp; comprimare. 2. Fază de funcționare a unei mașini în timpul căreia fluidul din cilindrul unui motor este comprimat prin deplasarea unui piston în cilindru. 3. Stare de solicitare a unei piese sub acțiunea a două forțe egale și de sens contrar. [Pr.: -si-u-. – Var.: comprésie s. f.] – Din fr. compression, lat. compressio, -onis.
Pe bune daca inteleg ce-ai vrut sa spui?!?
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 24 martie 2011 - 03:04
Ce naiba nene, voi nu traiti in tara asta ??
Scris 24 martie 2011 - 03:14
COMPRÉSĂ, comprese, s. f. Bucată împăturită de tifon sau de pânză, udată cu apă sau cu o compoziție medicinală și folosită pentru curățirea și pansarea plăgilor sau pentru aplicarea pe o regiune bolnavă a corpului; prișniț. – Din fr. compresse.
desi o compresa cu gheata poate sa mareasca mamelonul....si face si compresia mai buna...
Scris 24 martie 2011 - 03:24
Apropo, cand erai mic n-ai avut niciun cucui ? Daca da, nu ti-ai pus o "compresa" ? Ti-a crescut cumva din cauza asta cucuiul si mai mult ?
l.e.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 24 martie 2011 - 06:39
Scris 25 martie 2011 - 11:30
I: Te poti ingrasa de la anticonceptionale? Prietena mea foloseste si s-a ingrasat mult de cand le ia!
R: E o abureala. Foloseste scuza aia ca sa se indoape.
I: Ce ma fac daca nu-mi incape pe penis ?
R: Cine, prietena ?
I: Cat de adanc trebuie sa fie penisul introdus atunci cand ejaculez, pentru ca sarcina sa aiba loc ?
R: Pana in dreptul ficatului.
I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ?
R: Cruce.
I: Cum se baga prezervativul ? Cu tot cu oua sau fara ?
R: D-le Nastase, ati fost rugat sa va abtineti de la glume de genul asta.
I: De ce strange prezervativul ?
R: Bine ca esti tu smecher.
I: Cum conving o fata sa fac sex cu ea ?
R: Daca afli vreodata, [email protected]
I: Cum se pune un prezervativ pe obiectul muncii ?
R: Depinde. Daca esti strungar sau sofer de autobuz e mai dificil.
I: sunt virgina, as vrea sa-mi incep viata sexuala. Mi-e frica. Dati-mi si mie un sfat.
R: Jack Daniel's Old Time, Old No. 7 Quality Tenessee Sour Mash Whiskey. But you can just ask for Jack.
I: Cum stii daca ai orgasm ?
R: Prietenul tau se da jos de pe tine si adoarme.
I: Daca ma masturbez penisul imi va creste ?
R: Da, dar dupa ce termini se micsoreaza iar.
I: Cum e prima data la fete ?
R: Depinde daca te duci singur sau cu prietenii.
I: Ma apara prezervativul de retard mintal ?
R: Deja e tardiv sa iti faci probleme.
I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul ?
R: Mwahahahaha! Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture.
I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ?
R: Asa sper. Asa ar fi drept !
Scris 25 martie 2011 - 08:34
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 martie 2011 - 01:10
Girl: Wanna hear a joke about my vagina? Nevermind, you won't get it.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 martie 2011 - 08:59
Scris 30 martie 2011 - 09:21
Scris 31 martie 2011 - 07:22
Scris 01 aprilie 2011 - 11:57
Iată ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mamă al băieţelului: “Păi, dom’le, ăsta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Şi-a bătut joc de copil.”
Nici Expertiza, mama lui George, nu a fost de acord cu numele, însă nu a avut cu cine să se înţeleagă. Bărbatul ei a lovit-o brutal la nivelul feţei de fiecare dată când a avut ceva de comentat. Deşi a încercat să-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini şi Leptop, bărbatul nici n-a vrut să audă şi a ţinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.
Carusel Potârcă, tatăl copilului, şi-a justificat încăpăţânarea în felul următor: Nu vrea ca fiul lui să ajungă o persoană fadă, care nu iese în evidenţă prin nimic. “E mai bine să râdă lumea de el decât să nu-l bage în seamă”, a precizat Carusel.
Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine . - Ce s-a intamplat? intreaba el. - Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa . - Da' ce naiba e glaucomul anal? - Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: - Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o
data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas
niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ...
Al doilea: - Sa vezi, frate .. mergeam in spatele unui vapor de
croaziera la motoare... acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ...
super frumos .. deodata cade o blonda ... HAP .. o inghit si sa vezi,
frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea
aia in cap!!!
Absolventul cu pregatire în fizica întreaba:
-De ce functioneaza?
Absolventul cu pregatire în inginerie intreaba:
-Cum functioneaza?
Absolventul cu pregatire în contabilitate întreaba:
-Cât costa?
Absolventul cu pregatire în arte întreaba:
-Vreti cartofi prajiti ca garnitura?
La scoala profa inbtreaba elevi daca stiu cum au venit pe lume. Unu zice ca la adus barza alt bulversat cred ca la spital ceva vine si randu lu bula.
Bula tu cum ai venit pe lume?
Pai cu "feribotul" !
Cum asa bula?
Pai simplu aseara am auzit pe tata cand ii zicea lu mama nu mai feri botu ca iara facem un prost ca Bula !
Oamenii de stiinta britanici in urma cercetarilor privind efectele alcoolului asupra organismului uman, au stabilit urmatoarele:
Vodka + gheata = afecteaza rinichii
Rom + gheata = afecteaza ficatul
Whisky + gheata = afecteaza inima
Gin + gheata = afecteaza creierul
Cine ar fi crezut ca nenorocita aia de gheata poate afecta in asemenea hal organismul ?!?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 aprilie 2011 - 12:10
Scris 03 aprilie 2011 - 10:42
– Auzi, eu am trei tzatze !
– Du-te-n pu..a mea !!!
Scris 03 aprilie 2011 - 11:53
Scris 04 aprilie 2011 - 12:08
Bine ca n'a fost C60'ul asta
Scris 04 aprilie 2011 - 11:35
Scris 04 aprilie 2011 - 12:38
Scris 04 aprilie 2011 - 05:03
Prin educatie ?!
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"... care ne invata: "Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura..."
2. A doua poezie semnificativa pe care o invatam este... "Miorita"... care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. A treia poezie semnificativa pe care o invatam este... "Luceafarul"... care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...
Si ne mai miram...
Scris 04 aprilie 2011 - 07:54
Nu, prin NET !Cum se formeaza caracterul la români?
Prin educatie ?!
.....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi