Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 27 octombrie 2006 - 02:17
He says into the microphone, in a deep solemn voice...
"Just for a moment, think outside yourself... Outside this arena...
Every time I clap my hands, a child in Africa dies."
A loud Irish voice from near the front pierces the moment...
"Well, ya stupid arse, stop yer fockin' clappin', then!"
Scris 27 octombrie 2006 - 02:59
Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital.Doctorul statea in cabina pilotului.La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii.Astia jucau fotbal.Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul.
-Ba nebunilor,unde-i Gigi Nebunu'?
-Pe aripa avionului.Executa cornerul
Doi ardeleni stau de vorba:
- Ioane, daca ai in fata un negru si un alb, si trebuie sa impusti unul
din ei, pe care il impusti ? Dupa un timp de gandire, Ion spune!
- Pai pe ala alb, ca negru sigur nu-i ungur.
Doua doamne mai in v�rsta:
-In ziua de azi tinerii sunt mult mai destrabalati.
-Da draga,ai dreptate...acum ar trebui sa fim tinere!
Doi pensionari pe o banca. Trece o tanara sexy prin fata lor.
-Cand vad aşa ceva,as vrea sa fiu de 20 de ani...
-Ce eşti t�mpit...pentru 5 minute sa trebuiască sa munceşti iarăşi 45 de ani
Un politist cu un renault "chamade",opreste la o benzinarie. Coboara din masina dar isi uita cheile inauntru si i se incuie portiera.Nestiind cum sa descuie usa fara chei il intreaba pe benzinar.Acesta vazand ca geamul de la portiera este putin deschis,il sfatuieste pe politist sa incerce sa descuie usa cu o sarma.Zis si facut.Dupa un timp trece un om pe acolo si se pune pe ras. -De ce razi dom'le? il intreaba benzinarul. -pai este un politist mai incolo care incearca sa traga siguranta de la usa masinii cu o sarma,ca sa o descuie. -Si ce e rau in asta,ca eu l-am invatat? zice benzinarul -Pai nu e nimic rau,dar e altul in masina care zice:"mai la stanga,mai la dreapta
Intr-o seara, un cetatean cu o galeata intr-o mana, cu o nicovala in cealalta, cu cate o gaina sub brat, se uita nedumerit, cand spre stanga, cand spre dreapta drumului. Din spate il ajunge o blonda. Cetateanul, necajit de-atata bagaj, o intreaba: - In ce directie e gara, domnisoara? - Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo suta de metri blonda zice: - Daca ma gandesc bine, eu n-ar trebui sa merg cu dumneata. - De ce domnisoara? - Pai, ai putea profita sa ma violezi. - Cum asa domnisoara? Cu atatea in brate? - Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile le tin eu.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 octombrie 2006 - 05:53
sen-q.
Scris 27 octombrie 2006 - 09:11
A doua zii, nemtii se intorc sa manance la baba..... in tot timpul mesei, papagalul a tacut malc..... Locotenentului nu i-a prea convenit asta( vroia cu orice pretz sa o ucida pe baba).... asa ca se duce la papagal si i-i sopteste " Mah papagalule! Moarte lu Hitler!.... iar papagalul: "Dumnezeu sa-ti auda ruga, fiule!"
Scris 28 octombrie 2006 - 07:06
Scris 28 octombrie 2006 - 12:14
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 octombrie 2006 - 02:26
Scris 28 octombrie 2006 - 09:54
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale.
Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa.
Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul Raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine. Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in bratze.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz , data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea.
Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
Morala: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice. INTOTDEAUNA
Scris 30 octombrie 2006 - 08:16
oricum, e bine ca tip-ul ti-l dai tie.
Scris 30 octombrie 2006 - 11:55
-1 pentru a schimba becul
-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat
-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului
-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor
-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor
-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale
-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''
-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect
-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri
-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila
pe forum
-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa
-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri
-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte
-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''
-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''
-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului
-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''
-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul
-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul
-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul
-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput.
Scris 30 octombrie 2006 - 12:27
Scris 30 octombrie 2006 - 12:35
Scris 30 octombrie 2006 - 12:38
Ai auzit? a murit sefu'.
Da. Si ma tot intreb cine a mai murit odata cu el.
De ce?
Pai scria in anunt ca "odata cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajati ai firmei noastre..."
La interviu:
Sunteti casatorit?
Nu.
Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze...
Scris 30 octombrie 2006 - 10:32
Scris 30 octombrie 2006 - 11:13
Scris 30 octombrie 2006 - 11:25
vrem si noi sa radem...nu cred ca se va supara careva
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 30 octombrie 2006 - 11:52
Toti ii stim ca doar postam de 3-4 ani cam in aceeasi formula.
Cele mai amuzante pozitii de mai sus corespund unor moderatori , evident , baieti faini pana la urma si pe care parca-i vad cum stau cu okeanu aici: "ma nominalizeaza derbedeu' sau isi tine pliscu"
Iar ultima pozitie imi apartine ... in ultimele zile am postat in mai multe topice goale, in speranta ca, desi nu mai sunt membru nou
raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput
Aceasta postare a fost editata de vane: 30 octombrie 2006 - 11:52
Scris 31 octombrie 2006 - 01:36
Te asigur ca nu "stau cu okeanu aici: "ma nominalizeaza derbedeu' sau isi tine pliscu""... ca la intrebarea asta am deja raspuns. Sunt curios la ce categorie totusi
Macar da'mi pm
Scris 31 octombrie 2006 - 08:15
baga-le frate, de cine ti-e frica???
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 octombrie 2006 - 09:20
Nu s-a inventat inca dispozitivul care iti permite sa pleznesti oamenii pe internet .
Inca.
Scris 31 octombrie 2006 - 09:37
Unde vreti sa fie: in zona publica sau privata ?
Aceasta postare a fost editata de vane: 31 octombrie 2006 - 09:42
Scris 31 octombrie 2006 - 10:41
Scris 31 octombrie 2006 - 03:28
Mult stimate colaborator,
Ne este cunoscut, ca la locul dumneavoastra de munca sunteti expus unor repetate distrageri. Din aceasta cauza compania noastra a pregatit pentru fiecare acest sac, pentru a va putea concentra mai bine la lucru.
Directiunea
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 31 octombrie 2006 - 08:19
Dupa aceea pune cearsaful la loc si se indeparteaza putin pentru a discuta cu alte "halate albe". Un al doilea om din grupul celor imbracati in alb se apropie, ridica cearsaful si o examineaza. Dupa care pleaca si el.
Cand un al treilea halat alb se apropie si ridica cearsaful pentru a o examina, femeia i se adreseaza ingrijorata:
-Am inteles ca e nevoie de mai multe examinari, dar pana la urma cand ma operati?
Omul in halat alb ridica din umeri:
- Habar n-am! Noi suntem aici ca sa vopsim holul
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 31 octombrie 2006 - 08:20
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi