Top Gear - BBC - cea mai buna emisiune auto?
Scris 17 noiembrie 2009 - 11:46
bhey ce vreti cu ei? e show.
pana la urma tot reclama la romania e.
si au zis ca TF e cel mai tare drum din lume.
uamenilor, ce vreti mai mult decat ataaaat?!? :laugh:
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 noiembrie 2009 - 12:53
- in parcare la Rex erau numai masini de la importator - vedeti numerele
- Sandero ala din parcare arata suspect de identic cu cel de pe autostrada si cu cel busit pe la Curtea de Arges
- in afara de 20 secunde la sfarsit nu arata nimic din ce stiu masinile alea pe TF
Partile bune pentru care o sa salvez episodul asta pe HDD pentru posteritate:
- vorbesc de bine Casa Poporului, fara exagerari aberante
- lauda TF si nu e putin sa zica Clarkson ca e cel mai bun drum pe care a condus, mai ales dupa episodul din Elvetia...
- timp de 2 secunde apare in cadru si farmacia "lu mama"
Felicitari TopGear Romania, care s-a dat ceva peste cap sa asfalteze bucati din TF, sa obtina drept de filmare in Casa Poporului si sa inchida cateva strazi/sosele pentru aceasta emisiune!
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 18 noiembrie 2009 - 02:20
vara parcarea era plina pe bune cu chestii dinalea, cine naiba sta cazat acum la rex?
dacia e clar cu reclama
iar masinile alea 3 sunt doar de decor, in afara obsesiei sale pt aston nu zice absolut nimic de ele
Scris 21 noiembrie 2009 - 12:29
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 28 decembrie 2009 - 09:27
Scris 28 decembrie 2009 - 09:42
Scris 29 decembrie 2009 - 12:19
Aia cu accidentul e regizata, se vede in ultimul cadru ca masina e neatinsa
Noi cand am ajuns sus pe TF chiar ne-am mirat ca lambo-ul era lovit. Am aflat in emsiune de ce. Si eu cred ca accidentele au fost regizate, inseamna ca sunt niste actori destul de buni, mai ales May cand i-a fost lovit sandero-ul.
Cat despre ultimul episod, va recomand din suflet. Mi s-a parut ca in ultimele 2 serii au avut mai mult episoade facute din inertie, dar specialul asta din America de Sud este senzational. Cel putin la nivelul specialului spre Polul Nord.
Scris 29 decembrie 2009 - 12:42
ce numar este episodul, din ce serie? sa stiu ce scriu in utorrent si isi ia el.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 decembrie 2009 - 12:57
Scris 29 decembrie 2009 - 03:02
Scris 29 decembrie 2009 - 12:10
seria 14, episodul 6 sau 14x06, dupa numele de pe torrente
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 decembrie 2009 - 07:27
"this is cocaine country. kate moss's delicatess"
Scris 30 decembrie 2009 - 12:59
Nu ii vad pe producatori trimitandu-i de nebuni prin jungla, sa taie copaci, sa traga si sa repare masini. Mai mult ca sigur unele faze sunt doar pt show, ei avand de fapt un echipaj numeros care-i ajuta in tot ce se intampla intr-un episod din asta
Scris 30 decembrie 2009 - 01:08
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 decembrie 2009 - 09:26
oricum, emisiunea e de show maxim :party1:
Scris 30 decembrie 2009 - 11:15
Oricum, asa cum zicea si andrei, Top Gear este un show pe teme auto
Scris 30 decembrie 2009 - 01:28
Scris 30 decembrie 2009 - 02:36
da si mie un transfer de file, please
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 30 decembrie 2009 - 02:59
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2009 - 03:43
Foarte tare episodul, chiar si numai pt faptul ca au mers pe "Drumul Mortii" si pentru glumele din jungla.
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 30 decembrie 2009 - 11:11
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2009 - 11:23
despre fotografie
Scris 30 decembrie 2009 - 11:47
Scris 31 decembrie 2009 - 12:53
despre fotografie
Scris 31 decembrie 2009 - 08:01
bwahahahaaaaaaaa BBC bah
despre fotografie
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi