Salt la continut


petre 1

Inregistrat la: 20 ian 2009
Offline Ultimul click: oct 24 2009 07:26
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Service Renault

24 iulie 2009 - 12:08

Corect ai dreptate, se poate intampla si in trafic dar as fi auzit pentru ca am mers direct sa alimentez,iar faza a doua este ca nu am vazut (desi m-am uitat)pentru ca masina statea la soare iar lovitura se vede mult mai bine cand este la umbra.
Astazi am fost iar la ei(a5-a oara) cu imputernicirea de la firma de leasing,pentru ca utilizatorul in acte este prietena mea,si acum mi-au spus ca acea imputernicere nu este valabila,deci dupa cum vedeti ma tot plimba,mai mult consilierul care s-a ocupat de masina este in concediu si nu se poate ocupa de nimeni altcineva de problema mea ...intelege-ti voi ....

In subiectul:Service Renault

23 iulie 2009 - 04:23

Da cu siguranta am sa schimb service-ul problema de fapt este de atitudine,iar eu nu am cerut decat sa se remedieze gresala.Am inteles poate a fost din oboseala,o mica neatentie si chiar si din neglijenta,nu consider ca am avut o cerere exagerata,de fapt s-au enervat ca eu am sunat la Vocea Clientului si am reclamat felul in care s-au purtat.

In subiectul:Service Renault

23 iulie 2009 - 09:37

Masina am cumparat-o de la Autocobalcescu,faza e ca Serus mi-a fost recomandat pentru buna calitate a reparatiilor.Cobalcescu se spune ca nu sunt prea buni la vopsitorie,iti dai seama ca inainte sa o duc la vopsit am intrebat si eu in stanga ,in dreapta.

In subiectul:Strut Bar

01 martie 2009 - 04:31

Se poate monta si pe Renault megane 2 din 2007?am auzit un zvon ca,cica nu se poate dar ma gandeam ca stie cineva pe aici mai multe.

In subiectul:Spalarea masinii - cum, cat de des si unde?

20 ianuarie 2009 - 05:15

Salut,aceasta este prima mea postare pe acest forum,sa va spun in cateva cuvinte despre spalarea masinilor si spalatorii.
Deci la exterior :clatire cu apa din abundenta ,prespalare cu jet,spalare cu spuma ,clatire si daca este cazul sa se insite mai mult la jante si silicon pe roti,dar nu ii las sa o sterga cu faimoasa piele de caprioara, de ce ?1) pentru ca este plina de nisip,iar ei sterg pragurile apoi dau si un pic pe geamuri si pe plafon si asa apar pe vopsea cerculete ,cerculete(vizibile mai mult pe masinile de culoare inchisa si in bataia soarelui),2) se matuieste si se zgrie vopseaua.
La interior :ii las sa urmeze procedura standard da faca a sterge geamurile pe interior(prefer sa o fac eu)pentru ca masina mea are geamurile ionizate iar fabricantul recomanda stergerea doar cu spirt medicinal.
Si as vrea sa recomand 2 spalatori(sper sa nu se considere reclama):
1) pe b-dul Basarabia,intersectia Morarilor vis a vis de McDonald's este vopsita in albastru.
2) La intersectia Buzesti vis a vis de cladirea Generali sau Spitalu Polizu.
3)Pe str Expozitiei 1-3,in apropierea facultatii Americane este o spalatorie buna dar cred ca e cam scumpa.(in aceiasi curte cu alliantz tiriac)
Si sa nu uit eu nu dau spaga niciodata pentru ca nu se merita... oricum o spala la fel