Salt la continut


mike.omega

Inregistrat la: 30 apr 2003
Offline Ultimul click: mar 15 2010 05:17
*****

Topicele mele

Ship Simulator

16 noiembrie 2006 - 08:16

Care sunteti pasionati de mers cu barca/vaporu/petrolieru si stiti ce e aia navigat pe rute(pe mine aici m-ati scapat) faceti rost de jocu asta! E super misto! Trebuie sa plimbi barca in A in B dar sa vezi cand nu se mai opreste sau nu merge in ce directie vrei tu! :D

PS: trebe ram mult, min 512 :D

Volkswagen R Gti Concept

01 noiembrie 2006 - 10:48

Zicea cineva ceva de un Focus RS?! Tin bine minte? :D Imagine amplasata
Iata o mica bomba pe 4 roti dintre care doar 2 motrice, din pacate :D

Volkswagen R GTI Concept

Drive Testul Ideal

20 octombrie 2006 - 09:07

Sunt curios sa aflu cum vedeti voi drive testele, cum raspund dealerii la solicitarile voastre si cum reactioneaz la modul vostru de testare a masinii. Binenteles putem include aici si alte detalii ale unui drive test :rolleyes:
Pana acum nu prea m-am infipt pe la drive teste, am fost pe la vreo doua insa timpul scurt petrectu in si pe langa masina nu m-a satisfacut, mi-a placut ca dealerul stia ce vinde, problema majora a fost graba in care au fost facute.

Predau stafeta la cei mai experimentati!

PS: maine am de gand sa incerc un MCV :)

Masina In 2 Sau 3 Volume?

20 octombrie 2006 - 08:34

Voua ce vi se pare mai util/aerodinamic, un liftback sau un sedan?! Putem pune in discutie si alte criterii nu neaparat cele 2 enumerate anterior.
Dupa parerea mea un Liftback este mai util decat un Sedan prin deschiderea mai mare spre portbagaj, prezenta stergatorului pe luneta(Da stiu Octavia Sedan are stergator pe luneta :) ) dar in timp risti ca plasticul/cartonul din spate(sau ce solutie se foloseste pt a acoperi portbagajul) va scoate la iveala greierasi, multi! :D O alta chestie pe care nu toate sedanurile o au(prea putine totusi) este prezenta spatarului fractionabil ;)

Sedanul dupa parerea mea este ceva mai frumusel si pare mai bine terminat dar am vazut cum un propietar de Kalos Sedan se chinuia sa scoata o cutie cu 2 jante(14") din maretia lui de portbagaj, deci carat de TV sau mai stiu eu ce lucruri voluminoase sunt vise! :rolleyes:

Am sa incerc sa gasesc si niste poze sa exemplificam cele 2 situatii.

Imagine amplasata

Imagine amplasata

18 Wheels of Steel - Haulin'

26 septembrie 2006 - 10:22

Am facut o cursa in 18 Wheels of Steel: Haulin' si impresiile sunt urmatoarele:
1. Trebe video mai bun si ram mai mult :D
2. E tot ala doar ca iti contorizeaza milele(nici nu mai tin minte daca la ala vechi contoriza)
3. Nu se mai formeaza coloane. Tin minte ca primeam bonusuri daca formam coloane cu alte tiruri, record personal: 7 tiruri insirate unu dupa altu :D
4. Camioanele sunt tot alea, si asta nu e de bine
5. E mai interesant ca am acces la slujbe grele din prima si nu trebuie sa capat experienta sa trag dupa mine un "double". Tin minte ca la celalalt iti face training inainte :D

Concluzie: urmeaza sa pierd muuuulte ore in fata computatorului!