Salt la continut


Extremero

Inregistrat la: 12 iun 2003
Offline Ultimul click: oct 12 2023 03:44
*****

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Freezone 12

27 iunie 2018 - 01:27

Cred ca pana si Swiby a trecut la Waze....


In subiectul:SUBARU - in general

27 iunie 2018 - 01:23

E posibil sa vanda o prietena la toamna Outback-ul ei cu motor de 3.0 benzina si o vedeam ca o varianta mai putin spartana la Cherokee.

Ce mi-e impozit la 2.8 ce mi-e la 3.0 si ce mi-e consum de 18-22 motorina vs tot atat sau poate mai putin la benzina :))

Mai vedem... era doar o cugetare la ceas de seara.... poate gasesc un pahar cu apa rece pana atunci.


In subiectul:Freezone 12

26 iunie 2018 - 11:30

Eu am avut storm turbo explorer care era o clona a lui alan 52.

Cica turbo extreme ar fi si mai puternica. Dar ca sa vorbesti cu 'colegul' aflat la 2 sate mai incolo nu ai nevoie neaparat de putere multa, mai util e sa se auda clar si sa filtreze ok zgomotul.

Ca sa faci o comparatie obiectiva ar trebui sa le testezi in paralel. Sau succesiv, daca le iei de la emag sau altii care accepta retur.

 

Ideea e ca pt oricare dintre ele iti recomand cu caldura si o casca de boduguard.


In subiectul:SUBARU - in general

26 iunie 2018 - 11:09

De motorul de 3 litri benzina 245 hp/183 kW H6 pus pe Outback ati auzit ceva de rau?


In subiectul:Concedii si vacante - Unde, cum, cat, cand ?

14 aprilie 2018 - 11:19

In realitate nu gasesti nici afara apartamente cu 2 dormitoare pe plaja (beachfront) la 100-150Eur.

 

Exclud megahotelurile all inclusive cu 1000 de camere, dar si la alea studiourile din care vezi si auzi marea costa.

 

Evit plajele calculate matematic ca sa intre cat mai multe sezlonguri si nici nu vreau bilet/rezervare mai in fata sau mai in spate.

 

Si nici nu vreau sa ma duc la 5.30 sa pun prosoapele pe sezlong ca sa prind un loc langa apa.

 

Caut locuri mai linistite unde si cand e aglomerat raman macar 30% dintre spatii libere si unde daca ies pe plaja la 9.30 -10, gasesc loc macar in liniile 2-3.

Prefer sa merg 200-300m ca sa gasesc o inghetata/bere/cafea decat sa am 3 baruri in spate, fiecare cu alt playlist.

 

Asta e valabil pt vacantele in care mergem sa lenevim complet.

 

Cand mergem in locuri in care sunt multe de vizitat, nu prea mai conteaza unde stam pt ca oricum ajungem in camera doar ca sa dormim. Asa ca daca e curat si e liniste, e suficient. In rest tinem totul in masina, de la bocanci de munte geci si lanterne, pana la ochelari si labe de inot.

 

De exemplu anul trecut in Creta am stat la un hotel all inclusive. Cu toate astea, am mancat acolo un singur mic dejun si un singur pranz in 10 zile, iar in piscina am intrat o singura data, in ziua in care urma sa plecam si am predat masina inchiriata la pranz. Si in afara de o taverna pe maul marii unde am mancat in mai multe seri, in rest n-am fost de 2x in acelasi loc.

 

Casele / vilele alea din BG care sunt sus pe deal pot fi interesante doar ca "baza" in cazul in care vrei sa vizitezi diverse locuri, 

Alfel, mai bine stau acasa, umflu piscina gonflabila si plutesc ca o ratusca in ea.

 

Da, in general in afara gasesti oferte mai ok pt aceeasi suma de bani plus ca in general au o alta cultura a turismului.

Dar asta nu inseamna neaparat ca e si ce iti doresti.... vazusem o 'superoferta' in Thailanda si cand m-am uitat cu atentie, apartamentul (care arata bine de altfel) era deasupra unui coafor dintr-un stat oarecum in apropierea tarmului. Si cand am inceput sa calculez alte variante de cazare mai normale + masina de inchiriat am ajuns la 'superoferta x 2.5'. Adica aproape la sumele pe care le vezi pentru hotelurile care apar in pliantele de promovare ale tarii :)