Salt la continut


Aer Curat

Inregistrat la: 09 mar 2005
Offline Ultimul click: feb 12 2011 12:50
*****

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Intalnire Bucuresti

10 februarie 2011 - 12:48

Eu am facut o gluma, tu insa o tii sus si tare cu atitudinea asta .......
Ti-am spus de nu stiu cate ori, in nu stiu cate feluri, schimba tonul, atitudinea, intelegerea (daca poti), ca jignirile, aroganta si pseudosuperioritatea cam intrec orice limite acceptabile pt o mai veche cunostinta !
NU mai face confuzie, cu cei care-ti permit rahaturile astea.

In subiectul:Probleme IT(intrebari si raspunsuri)

10 februarie 2011 - 12:35

Si totusi niste solutii concrete la chestiunea ridicata de mine nu vreti sa dati ? :lol:
Macar discutiile sa fie mai aplicate/constructive/la obiect, daca se poate. :lol:
Multumesc, din nou, anticipat. :lol:

In subiectul:FREEZONE

10 februarie 2011 - 12:31

....................................
.......... Dar noi ce vina avem ? Asta inseamna ca trebuie ca momentul T0 sa fie C0, castrare, si dupa aia sa asteptam vreo 15 ani sa dispara ? Problema nu e de inmultire, ci de faptul ca intre a fi muscat de un caine castrat si unul necastrat nu este nicio diferenta.

Perfect adevarat.
Simplu de inteles si pt un copil de 2 ani.


Ba e una foarte mare: cainii castrati isi pierd aproape complet agresivitatea, chiar in haita.
Oricum problema e foarte complicata cu cainii, ......
................

Daca vrei te duc eu langa unele haite de caini (e adavarat ca unele dintre ele sunt mixte dpdv castrati sau nu), sa le explici tu ca daca sunt castrati nu ar trebui sa mai fie agresivi deloc.
Problema nu este complicata deloc; nu a fost tratata (ca multe altele de altfel) asa cum trebuie si cand a trebuit, iar acum s-a cronicizat. Complicare o facem exclusiv noi cand "o dam de gard".



Si acum ce trebuie sa facem, traim intr-o lume paralela ?

Nu stiu ce impresie iti lasa tie, sau altor colegi de forum, etc., dar eu raman cu impresia f clara ca unii traiesc intr-o realitate paralela (lume, cum spui tu); altfel nu-mi explic cum de nu constientizeaza realitatile nenorocite de care ne lovim (vrem, nu vrem) cu totii zilnic. Plus ca numai ei au dreptate, intelepciune, experienta, iar ~toti ceilalti sunt vai mama lor.

In subiectul:Criza Financiara - Ce sa facem?

10 februarie 2011 - 12:08

Mic si intunecat. :lol:
Cine are bani disponibili acum, in anumite cazuri (cu mare atentie si si cu mai mare grija la potentialele garantii) acces la o linie de creditare in conditii avantajoase si nu de "ghiseu", dar sa aiba si ceva fler/cunostinte/informatii ar putea face o treaba ffff buna investind in .... diverse chestiuni. :lol:
Dpdv al imobiliarelor, ca mentionai de ele, mi-au ajuns pe la urechi unele franturi de info despre unele tranzactii facute fara niciun fel de anunt/valva/publicitate/informare publica. Mai mult decat evident ca nu va mai fi ce a fost, in domeniul asta, nici toate maghernitele nu vor creste oricat, oricum, oricand.

In subiectul:Intalnire Bucuresti

09 februarie 2011 - 11:48

A fost tot timpul vorba de ora 11:00, am scris de n-ori; da' cum Relu nu citeste .....................
Vine si pune si conditii, face pe primadona, ca el pleaca la cel tarziu 13:00, clar si repetat; de parca Duminica trecuta nu a plecat dupa 13:00.

:lol: :lol: :lol: