Jump to content


Grinch

Member Since 15 May 2002
Offline Last Active Nov 19 2019 03:00 PM
-----

#549105 telefoane mobile

Posted by Grinch on 03 December 2013 - 11:40 PM

Danger, iti multumesc. Fizic arata bine, exceptand albul :), capacul foarte subtire de la spate.... Al meu, dupa un an, a imbatranit cu cinci. Asta mare ma obliga sa am grija de el, deocamdata, vreo trei zile... :)

Am vrut sa-i cumpar o husa flip, dar...unde am intrebat pentru modelul asta..., din parti. Sa-i injur pe negustori sau pe Danger pentru ,,raritate''? Erau pentru iphone5, Note3...poate Vertu :), dar pentru Nexus...

 

Vazand cat este de mult, (deocamdata, fiindca tine de acomodare), incepusem sa cred ca stiu aia de la iphone de ce au trecut greu de 3,5... :)

Eu as vrea sa vad o poza cu @Lexus avand Note-ul la ureche, vara la mare carand Note-ul... :)

 

M-a amuzat aplicatia cu detectarea fetei. Mi-a placut faptul ca-n timpul filmarii(hd, full hd) poti si fotografia, poti face poze panoramice, le poti edita...Ecranul hd atrage atentia. Am vazut ca are Android 4.3, parca.Trebuie sa vad ce-i cu barometrul. Cica ar avea si busola, bla, bla...Stiti ceva mai mult?

Daca ma tine bateria o zi, este super.

 

Minusuri detectate, excluzandu-le pe alea ascunse de Danger :)

 

-difuzor exterior surprinzator de slab, mult mai slab decat ce aveam(nu se poate folosi aplicatia call recording cu succes), :

-lipsa unui led pentru semnalarea apelurilor pierdute

 

Pentru viitor pot concluzia daca am sa tind  la peste 4,7inch sau catre 4 inch... :)

 

Va place, folositi tastatura swype? Vad ca-i mult mai rapida...

 

Stai linistit ca in afara de huse de iPhone si Samsung S2/3/4 nu prea ai sa gasesti altele. Chiar si la HTC am cautat si cu greu am gasit-o doar pe cea oficiala (tot de la HTC).

Vezi daca nu are vreun update (Settings - About - Software - te descurci tu mai departe) tinand cont ca pe HTC One developer edition a aparut deja Android 4.4. Pentru busola, daca nu are aplicatia instalata gasesti cu sutele pe Play.

 

Banuiesc ca te refereai la microfon tinand cont ca nu prea poti folosi call recording cu difuzorul :)

N-are LED deloc? Pentru ca daca are sigur e vreo setare pe undeva sa il configurezi sa-ti clipoceasca daca ai apel pierdut.


  • 1


#549067 telefoane mobile

Posted by Grinch on 02 December 2013 - 09:31 PM

Grinch, Forester....vreti sa va banez? Eu nu mi-s nabab ca voi....Dupa ca ce scapati de sh-uri, faceti scandal... :) O vanzare este reusita cand ambii sunt multumiti....Inca nu stiu ce primesc... :) Oricum am da-o, un sh ramane sh.

Grinch, 11, este resigilat la emag. Ti-am spus io ca supraevaluezi... :)

 

Da, dar alea de la emag nu sunt atinse de Bleu :)

 

Sa vedeti comedie provinciala, bucurestenilor :)

 

Astazi ar fi trebuit sa platesc printr-o banca. Aici la tara are un singur punct si n-are casierie, adica nu poate primi banuti cash. O alta banca la care ar fi trebuit sa merg, foarte bine ,,semnalizata'' pe net....pe harta...a tras obloanele de ceva timp...Actualizare site din parti.

Am rezolvat in cele din urma cu banutii.

 

Amu, coletul ar trebui sa-mi vina printr-o firma de curierat, bunicica, scumpisoara. Cand sa le caut sediul pe net, observ ca aici nu-l prea are.... :)

 

Ma intreb daca io exist... :)

 

Cica-i municipiu, resedinta de judet...Si Vasluiul ar mai fi... :)

Noroc ca sad bine cu nervii si am simtul umorului....

 

Unde esti tu IASi... :)



Grinch, de nu aveai ast nick name, ti-l dadeam, ca-l meriti... :)

 

Zi-ne si noua ce banca. Daca ti l-a trimis printr-o firma ok ar trebui sa-ti vina acasa. Tu esti din Vaslui?

Cat despre nick mi l-a dat cineva care ma cunoaste de mai bine de 10 ani de zile deci banuiesc ca stia ce zice :)

 

Sa-l stapanesti sanatos, sa inteleg ca de acum te vedem pe net si cand esti in deplasare? Parca maine te vad cu celebra semnatura "Posted from Nexus Blue" :)


  • 1


#548230 Freezone 12

Posted by Grinch on 30 October 2013 - 09:35 PM

In zona enterprise tot codul e scris asa. Nu vrei sa stii ce zace in spatele aplicatiilor dezvoltate de Siveco, Teamnet, UTI si altii ca ei. Nimeni nu sta sa se uite la ce e acolo daca in exterior pare ca functioneaza.


  • 1


#547382 Vand Golf 5 GTI

Posted by Grinch on 14 October 2013 - 04:41 PM

Io cred ca are desi pentru mine masina e mai degraba o unealta decat un obiect de cult. Din pacate insa nu sunt pregatit sa dau 11.000 EUR pe o astfel de unealta fie ea si GTI :)


  • 1


#546583 Forester pe autovit

Posted by Grinch on 03 October 2013 - 02:28 PM

Eu n-am mania motoarelor si nu ma entuziasmeaza nici 0-100 de la Foresterul asta. Plus ca respectivele consumuri sunt aberante... trebuie sa fii pasionatde Forester ca sa il iei si sa faci 20l/100km prin oras, poate si mai mult (daca e mol la volan). Forester care oricum arata ca un rht. Outbackul e rege, ca design, fata de Forester.

 

Merg destul de agresiv in oras si n-am ajuns inca la 20%. Cum arata e irelevant, de la volan nu o vad decat daca trec pe langa vreo vitrina mai lunga.


  • 1


#546489 Muzica lu' oaspe

Posted by Grinch on 02 October 2013 - 10:20 AM

Deci comentai fara sa stii ce comentezi? Numai pentru asta si meriti un ban :) Ti l-as da cu draga inima dar am auzit ca se pot intampla accidente destul de grave la ski.


  • 1


#546447 Muzica lu' oaspe

Posted by Grinch on 01 October 2013 - 05:25 PM

mol incerca sa suplineasca lipsa lui Mihnea. Dar solutii, asa cum zicea si mecea, se gasesc. Totul tine de vointa, a lui sau a mea :)


  • 1


#544701 Subaru Forester 2.5 XT 2007

Posted by Grinch on 08 September 2013 - 09:39 AM

Se "plictisea" la nunta :))


  • 1


#544483 Ce caini ati avut/aveti sau va plac?

Posted by Grinch on 05 September 2013 - 01:23 PM

Aberezi, te-ai contaminat de la krokontamon.

 

Nu suntem judecatori sa ne pronuntam cine este vinovat, oricum nu proprietarul terenului, administratorul parcului sau badigarzii, e o prostie tipic romaneasca sa gasesti un tap ispasitor.

 

Cert este ca NU au ce cauta caini pe stazi, PUNCT.

Iubesti cainii, vrei caine, il iei acasa si totodata si raspunderea corespondenta - e, de asta fug majoritatea "iubitorilor". Cu acte, carnet de sanatate, vaccinari, etc.

Au mai fost asemenea discutii pe forum, absolut toata lumea spunea ca vai, la Animal planet ce grija au aia de animale, ceva extraordinar. Dar, toti omiteau sa aminteasca de partea de final a emisiunilor, in care se spunea ca, din pacate, pentru cateii x si y nu s-au gasit familii dornice sa-i adopte, drept urmare au fost eutanasiati.

Eset ATAT de simplu: trebuie sa avem Momentul Zero, in care toti canii sunt colectati, triati, cine vrea ii adopta cu acte, daca nu, eutanasiati.

dupa aia, regula este extrem de simla: este identificat un caine pe strada, este ridicat de serviciul specializat, dus la un adapost de caini, facute formele si postate detaliile pe un portal dedicat, daca in 14 zile nu este adoptat, se eutanasiaza. Daca este identificat un caine care a fost adoptat anterior, dar eliberat pe strada, amenda maxima.

 

Ai dreptate insa motivul pentru care cainii sunt pe strada sunt tot oamenii. Ar trebui cautate si eliminate cauzele nu efectele. Si cauzele depind de oameni nu de animale.

In primul rand sterilizarea: toti cainii detinuti sa fie sterilizati, in caz contrar proprietarul sa platesca o taxa anuala. Nu aveti idee cati proprietari de caini isi scot animalele sa le imperecheze cu caini maidanezi sau mai rau lasa cateaua sa fete dupa care ia puii si ii abandoneaza intr-o gradina. Daca toti cainii ar fi sterilizati in 10-15 ani in mod natural nu ar mai fi caini pe strada.

In al doilea rand adoptia si adaposturile, se tot discuta prin presa de ONG-uri dar majoritatea acestor ONG-uri sunt de fapt mecanisme pentru supt banii de la stat si de la UE. Raporteaza cifre umflate in mod intentionat pentru a obtine bani din fonduri cand de fapt ele nu fac nimic pentru a reduce numarul de caini.  Si este si normal sa faca asta din moment ce banii le vin doar daca sunt caini pe strada.

In al treilea rand imi este greu sa cred ca nu exista solutii mai elegante decat eutanasierea, mai ales in conditiile in care motivul pentru care acesti caini au aparut suntem tot noi. Tinand cont ca un caine are o durata de viata de 8-12 ani (in conditii ideale) nu e greu de facut un calcul privind intretinerea acestor caini in adaposturi pana la disparitia lor completa.


  • 1


#544295 Megane RS

Posted by Grinch on 04 September 2013 - 09:38 AM

Pentru ca doar gura e de el :)

Nici eu nu-i inteleg pe astia care te cunosc mai bine decat psihologul, ANAF-ul, sotia si medicul de familie doar din niste posturi pe forum.


  • 2


#541430 Ce caini ati avut/aveti sau va plac?

Posted by Grinch on 14 August 2013 - 11:16 AM

In al doilea clip, cainele si/sau handler-ul au cam fost depasiti de situatie. Probabil era doar un antrenament, intr-o situatie reala ar fi fost destul de periculos ce a facut cainele.
 
Legat de topic, eu am un maidanez (sau caine comunitar daca vreti denumirea stiintifica) de 10 luni, fetita, foarte inteligent (stie deja cateva comenzi) si foarte cuminte. Chiar daca nu a muscat niciodata pana acum, latra daca aude zgomote pe hol sau daca cineva necunoscut se apropie de noi si e foarte curajos. Prietena mi-a zis ca se simte in siguranta cu el desi nu pare fioros.
Poze:
2fea98d4f3b911e2bbc022000a9f1945_7.jpg

89494402f3b911e2968922000a9f38c5_7.jpg

c8c216faf3bd11e2b88822000a9f1947_7.jpg
  • 1


#541146 achizitie masina - oare ce clasa?

Posted by Grinch on 12 August 2013 - 10:10 AM

Eu!

 

Nu-l ia măh, e ocupat să mamelească pe careva la Plaiul Foii, cel mai probabil pe Relu sau pe bleu  :D

 

Tu cred ca ai venit pe forum cand Mol era banat, altfel nu-mi explic scaparea :)


  • 1


#538869 Freezone 11

Posted by Grinch on 25 July 2013 - 10:37 AM

Ba, io n-as putea sta la cort in salbaticie dintr-un singur motiv: nu pot sa ma kak decat in conditii UMANE! Sa mor ca nu glumesc deloc !!!

 

Bah, n-auzi ca NU ma pot KAKA rapid !
Stai tu pe vine dooj de minute ..... :lol: :lol: :lol:


Eu stiu ce sa-i iau lui Relu de ziua lui: http://www.amazon.co...=I1QQDS0CK912MD



LE: sau asta http://www.amazon.co...ref=pd_sim_sg_5


  • 1


#538505 Intalnire Bucuresti

Posted by Grinch on 23 July 2013 - 01:24 PM

E ca la psiholog. Te intalnesti cu mai multi care au dat la fel de multi bani ca tine pe acelasi lucru ca sa-ti reconfirme ca nu i-ai aruncat degeaba pe fereastra.

Ar fi o mica diferenta insa, psihologul nu te cara la mall sau la mare dar tot bani aruncati sunt :)


  • 1


#538278 Freezone 11

Posted by Grinch on 21 July 2013 - 09:30 PM

Evolutia masinilor F1

http://i.imgur.com/hl0FCtd.gif


  • 1