Salt la continut


AND1

Inregistrat la: 16 oct 2006
Offline Ultimul click: apr 01 2014 09:59
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:BRABUS SV12 R with 750 hp

13 septembrie 2009 - 11:12

Glumesti, nu? Aceste zorzoane de sub masina sunt complet irelevante in raport cu prevederile legale de DRL. In regelementarile de daytime lamps as asuma ca se iau in considerare doar blocurile optice OEM. Oricum, pnetru mine concluzia tot unsa singura ramane: pacat de masina, dar macar ma linistesc cu gandul ca sunt optionale... ;)

In subiectul:BRABUS SV12 R with 750 hp

13 septembrie 2009 - 12:53

Cred ca este Brabus-ul plin de turci(sau alt popor amator de kitsch-uri, precum persanii, dar hai sa nu devin rasist), fiindca led-urile acelea de sub masina sunt de-a dreptul scarboase! Ce cauta acolo, zau ca nu stiu...

In subiectul:Gumpert Apollo Sport sets Nurburgring lap record

21 august 2009 - 01:06

De la accidentul lui Niki Lauda, pana in prezent nu cred ca au mai intrat masini de F1 pe Nordschleife. De fapt de aceea au si fost mutate cursele de F1 pe Sudschleife. Este posibil ca dincolo de un anumit nivel de performanta(si viteza implicit), Nordschleife sa fie considerat un risc prea mare de asumat...

In subiectul:Subaru Impreza WRX STI S203

18 august 2009 - 04:11

Va vrea Cayenne, sau va vrea Range Rover sau te miri ce alta magaoaie pe patru roti, oricum, cei ce nu se simt amenintati de eticheta de pret a unei masini, vor alege in general fix ce le place, nu ce sunt constransi sa aleaga. :D Cat despre "flota", nici nu poate fi vorba de lichidare. Sunt doar cateva masini ce m-am gandit ca ar fi cazul sa le dau, fiindca stau nemiscate de ceva vreme si poate ca a venit vremea sa se bucure altcineva de ele.

In subiectul:Subaru Impreza WRX STI S203

18 august 2009 - 03:34

In cazul in care esti un dealer de autoturisme si incerci sa-ti dai seama cum ar trebui sa iti faci in ziua de azi stocurile, atunci asta ar fi un mod de a privi lucrurile, insa, din pacate, nu este si cazul meu. :D Cine isi doreste un Range Rover cu adevarat si mai mult decat atat, isi poate permite unul, nu va incepe sa se uite la Insight-uri sau Prius-uri, doar pentru ca asta pare a fi directia sugerata de piata.