My daily driver - Polo GTI 6R
Scris 15 decembrie 2011 - 03:25
Scris 15 decembrie 2011 - 06:43
Gonzaleseeees !!! Tu nu stii ce-i aia "desege" !
Scris 15 decembrie 2011 - 09:48
Scris 15 decembrie 2011 - 10:11
o culoare mai aprinsa mi-ar fi gadilat mai mult retina
Daca ai bani de polo iei ibiza sau fabia doar daca esti fun sau defect
Scris 15 decembrie 2011 - 10:17
Ce fun nene, complet defect !....
Daca ai bani de polo iei ibiza sau fabia doar daca esti fun sau defect
Scris 15 decembrie 2011 - 11:03
OFF : pentru restu de chibiti : repetati dupa mine : ana are mere, gina are pere, relu are dreptate
trebe sa ai o problema serioasa la mansarda sa iei fabia sau ibiza cand practic de aceeasi bani iei polo cu scaune de gti adevarat
si numai sa gandesti asa ceva denota serioase probleme
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 15 decembrie 2011 - 11:07
Valabil și pentru DSG.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 decembrie 2011 - 11:44
si numai sa gandesti asa ceva denota serioase probleme
Mai pune frana nitel, exista oameni cu marci/modele preferate care nu trebuie catalogati defecti. Din contra, daca tu esti convins si iti tresalta inima NUMAI la ibiza, ai fi bou sa-ti iei polo doar ca-i mai misto. Mai bine sa-ti faci moftul si sa-ti para rau decat invers. Masinile nu-s chiar la spe ani lumina
Scris 15 decembrie 2011 - 11:54
Hmmmm .... Pai tocmai asta reprezinta o "problema" !... daca tu esti convins si iti tresalta inima NUMAI la ibiza..
...
Scris 15 decembrie 2011 - 11:55
Scris 16 decembrie 2011 - 12:10
Hmmmm .... Pai tocmai asta reprezinta o "problema" !
hai ca asta-i 9, nu mai e voie de pasiuni/fixatii decat pt vw ?
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 16 decembrie 2011 - 12:10
Scris 16 decembrie 2011 - 12:14
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 decembrie 2011 - 12:15
Scris 16 decembrie 2011 - 12:16
Scris 16 decembrie 2011 - 12:18
Relule, stii doar ca sunt mare fan VW, si din comparatia pe care am expus-o chiar as fi ales Polo, dar asta nu inseamna ca celelalte concurente nu au valoare!
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 decembrie 2011 - 12:19
Scris 16 decembrie 2011 - 12:22
Gonzales, tu stii despre ce s-a discutat pana acum ? Nu vezi ca esti aerian ?.....
Relule, stii doar ca sunt mare fan VW, si din comparatia pe care am expus-o chiar as fi ales Polo, dar asta nu inseamna ca celelalte concurente nu au valoare!
Scris 16 decembrie 2011 - 12:22
Scris 16 decembrie 2011 - 12:27
Scris 16 decembrie 2011 - 12:28
Scris 16 decembrie 2011 - 12:43
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 decembrie 2011 - 12:47
Scris 16 decembrie 2011 - 01:21
Sau discutam de masina "pentru bo$$-ul din tine"?
Scris 16 decembrie 2011 - 08:02
in calitate de sofer de beaemweu nu am auzit decat de acceleratie, nu stiu ce spanacu e aia frana, asa ca ma vad condamnat sa te refuz ... din nou sa-ti tresalte inima la ibiza issue arata mai bine de afara DAAAAR tu stai in ea si o conduci din ea, nu de afara din jurul ei etcMai pune frana nitel, exista oameni cu marci/modele preferate care nu trebuie catalogati defecti. Din contra, daca tu esti convins si iti tresalta inima NUMAI la ibiza, ai fi bou sa-ti iei polo doar ca-i mai misto. Mai bine sa-ti faci moftul si sa-ti para rau decat invers. Masinile nu-s chiar la spe ani lumina
nu am comparat marci ci modele, te rog mult fii atent, deci daaaa ? ca altfel te scot in fata clasei si te trimit la colthai ca asta-i 9, nu mai e voie de pasiuni/fixatii decat pt vw ?
in prima parte regasim o alegere echilibrata practica, in a doua gasim o alegere gay ... chestie de optica personala, nu neaparat adevar absolut, adevar absolut pentru barbati adevarati absolutpai normal, el isi ia o masina URATA (zice el) pt ca ii place cum merge, dar altul n-are voie sa-si ia masina pt ca ii place cum arata! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
absolut de acord cu tine, superb o alegere mai buna/inteligenta/practica, asta excepetand cazul in care vrei un r36, dar in esenta trebe sa ai probleme sa dai bani in plus pe un passat cand poti lua superb, dar aicea era vorba de polo/fabia/ibiza, cu totul altceva, care pe deasupra se si adreseaza unei clientele radical diferite decat cele de mai sus.Dar de ce nu se pune problema si invers? Cat de prost ai putea sa fi sa iti cumperi Passat cand ai Superb la dipozitie?
Sau discutam de masina "pentru bo$$-ul din tine"?
va rog recititi postul lui fusco, se explica in detaliu toate aceste diferente intre cele trei masini, daca ibiza avea interior de polo atuncea da alegerea cel putin pentru mine devenea dificila, oricum chestia cu aspectul exterior al masinii este crunt de subiectiva, asa ca nu va mai suparati mai copilasi.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 16 decembrie 2011 - 08:41
Nu te mai osteni degeaba ....... dar aicea era vorba de polo/fabia/ibiza, cu totul altceva, care pe deasupra se si adreseaza unei clientele radical diferite ...
...
Scris 16 decembrie 2011 - 09:23
nu am comparat marci ci modele, te rog mult fii atent, deci daaaa ? ca altfel te scot in fata clasei si te trimit la colt
....... asa ca nu va mai suparati mai copilasi.
Ok, am inteles cu totii ca incerci sa-l copiezi pe Relu, dar e unic si ne ajunge . Ramai la "pupicelile" uzuale
Scris 16 decembrie 2011 - 09:43
nenea, da cati ani ai matale ??.
este crunt de subiectiva, asa ca nu va mai suparati mai copilasi.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi